ی09222019

Last updateش, 21 سپتامبر 2019 2pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها سوگواری فرقه رجوی ازمرگ یک تروریست

سوگواری فرقه رجوی ازمرگ یک تروریست

درجنگ اول خلیج در طوز خورماتو شهر را به گلوله توپ تانک بست تنها در پشت بام لایه اول خانه ها کردهای مسلح بودند خانه های بعدی زن و بچه های بیگناه بودند که با ترکشهای توپها کشته میشدند  پس تو هم در کشتار کودکان و زنان بیگناه مقصر هستی و تاثر.......

-----------------------------------------------------------------------------

میرباقر صداقی انجمن وطنم سوئیس یازده ژوئن دوهزار ونوزده

sedaghi mirسوگواری  فرقه رجوی ازمرگ یک تروریست به اسم عبدالباسط ساروت، عضو ارتش آزاد سوریه

بعد از هشت سال جنگ داخلی در سوریه  ,  با نگاه به طرفهای درگیر در این جنگ از جمله ارتش آزاد سوریه , جبهه نصرت , تحریر شام ,جبهه فتح شام (القاعده)  و داعش وباز با نگاه به  ابعاد نابودی آثار و میراث فرهنگی سوریه و مراکز تجاری و صنعتی سوریه مخصوصا کشته های  جنگ و بی خانمانی هشت میلیون نفر از ساکنان  و مهاجرت و آواره شدن چند میلیونی مردم سوریه هر ناظر بی طرف حتی غیر منصف تنها یک چیز میتواند بگوید که ارزشش را نداشت . اما متاسفانه آنهائیکه سودای وطن فروشی و شعارتغاری بشکند ماستی بریزد , جهان گردد به کام کاسه لیسان را هنوز بر ورد زبان دارند,  هنوز با سوگواری از این مردگان , مردگانی که  در مرام وطن فروشی همچون ایشان ( فرقه رجوی ) هستند چاکری خود را به نمایش میگذارند تا بگویند باز من هستم . فرقه رجوی در سایت همبستگی ملی سعی دارد با ظرافت کلمات از عبد الباسط اسطور درست کند , این همان خباثتی است که خواننده را گمراه میکند بیائید نوشته های فرقه رجوی را بخوانیم :
عبدالباسط که ۲۷سال داشت و در شهر زادگاهش حمص، دروازه‌ بان حرفه‌یی فوتبال بود و از زمان آغاز خیزش مخالفان سوریه در سال ۲۰۱۱میلادی با اپوزیسیون همراه شد. خیلی زود به معروف‌ترین خواننده و سراینده ترانه‌های اعتراضی بدل شد.

عبدالباسط ساروت گفت:
به خدای بزرگ سوگند، هرگز از انقلاب دست نخواهیم کشید
من یکی از این مردم هستم که وارد مبارزه شدم و مردم را تشویق به انقلاب کردم
با دیدن کشتار و آواره کردن مردم و به قتل رساندن مادران و پدران و بقیه مردم متاثر شدم
هرچند که زمانه پرخطری را پشت سر گذاشتم ولی بسیار زیبا بود چرا که انقلاب مردم بود
درتمام عمرم ناامید نشدم چرا که این مردم ایستاده اند و انقلاب ادامه دارد
انقلاب با فداکاری و دادن خون به پیش می رود.
عزیز دل برادر , انقلاب یعنی شورش و حرج و مرج تو تنها یک نفر از مردم بودی حق نابودی زندگی دیگران را نداشتی به چه حقی با مردم چنین تا کردی وقتی طرفین آتش میکنند با توپ و تانک شاید لایه اول نیروهای نظامی باشند ولی لایه های دوم و سوم زنان و کودکان بیگناه هستند چنانکه وقتی سازمان مجاهدین درجنگ اول خلیج در طوز خورماتو شهر را به گلوله توپ تانک بست تنها در پشت بام لایه اول خانه ها کردهای مسلح بودند خانه های بعدی زن و بچه های بیگناه بودند که با ترکشهای توپها کشته میشدند  پس تو هم در کشتار کودکان و زنان بیگناه مقصر هستی و تاثر تو هیچ فایده ای دیگر ندارد بیگناهان کشته شدند مردم آواره و بی خانمان شدند حرج و مرج و انقلاب مردم نیست  تو اگر جزو فرشتگان خدا هم باشی بعد از انقلاب کذایی  نمیتوانی زندگی از دست رفته و  غم اندوه ببار آمده میلیونها نفررا جبران کنی تو با خطر کردن دیگران را در خطر انداختی امید و نامید شدن تو به خودت ربط دارد مردم سوریه لایق زندگی کردن بودند نه لایق خون دادن مرگ .

اما تاریخچه مختصر از ارتش آزاد سوریه : یک گروه تروریست که از آغاز بحران سوریه در این کشور با پولهای عربستان و قطر و آمریکا و غیره شکل گرفت تاسیس آن در تاریخ 29 ژوئیه 2011 این گروه توسط ریاض موسی ریاض الاسعد فرماندهی میشد که از نظامیان فراری و جدا شده از ارتش سوریه بود ریاض الاسعد در سال 1961 میلادی در منطقه جبل الزاویه از توابع استان ادلب در شمال سوریه در خانواده ای سنی به دینا آمد جای که باید آنرا کانون شکل گیری جماعت اخوان المسلمین سوریه دانست ریاض الاسعد در هشت اکتبر 2011 حدود سه ماه بعد از اعلام تشکیل ارتش آزاد سوریه به ترکیه گریخت تا از ترکیه عملیات این گروه تروریستی را هدایت کند  . ریاض الاسعد در 20 فوریه 2011 در گفت و گو با روزنامه الری صراحتا از حمایت های گسترده عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان تقدیر میکند ودر ادامه با تمجید از مواضع ضد سوری رژیم عربستان سعودی و شخص سعود الفیصل وزیر امور خارجه این رژیم گفت ما مواضع جناب ملک عبدالله و قرار گرفتن امیر سعود الفیصل درکنار سوری ها را ارج مینهیم و بر نقش عربستان سعودی و کشورهای خلیج فارس در حمایت از ارتش آزاد در تمام زمینه ها از جمله نظامی حساب باز کرده ایم , از حامیان دیگر ارتش آزاد سوریه باید از فرانسه و انگلیس و آمریکا یاد کرد این کشورها بارها وبه مناسبتهای مختلف ضمن حضور در نشستهای معارضان حمایت مالی و نظامی وسیاسی خود از گروه تروریستی ارتش آزاد سوریه را اعلام کرده اند  .