از آنجاییکه امسال فرقه تروریستی رجوی از برگزاری مراسم بزرگداشت سالانه ترور و خشونت در سالن ویلپنت پاریس محروم شده است در نظر دارد که امسال در چند کشور تظاهرات برگزار کند. طبق اخبار رسیده سران فرقه تروریستی رجوی امسال می خواهند در بروکسل و برلین و واشنگتن و احتمالا در آلبانی تظاهرات برگزار کنند.

سوال اینست آیا یک گروه تروریستی می تواند به بهانه دفاع از حقوق بشر و آزادی تظاهرات برگزارکند؟ گروه تروریستی رجوی بیش از 17هزار نفر را طی عملیات مختلف در ایران مردم کوچه و خیابان را کشته است و فرقه تروریستی که در زمان شاه آمریکایی ها را کشته است و گروه تروریستی که در سال 2003میلادی خودسوزی های سازمان یافته در فرانسه راه انداخت و گروه تروریستی که  تحمل شنیدن کوچکترین انتقادی را از جانب جدا شدگان و منتقدین خودش را ندارد و در موارد زیادی به آکسیون های مسالمت آمیز منتقدین حمله کرده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده است که در این رابطه می توان به حمله در مقر سازمان ملل در ژنو که توسط چماقداران خود به دو تن از منتقدین خودش حمله ور شده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار داده است. ویا سازمان فرقه گرا و تروریستی که نقض فاحش حقوق بشر در تشکلات استالینی اش بیداد می کند و در مناسباتش سانسور و خفقان و سرکوب شدید وجود دارد و نیروهایش حق ازدواج و حق ملاقات با خانواده و حق اظهار نظر ندارند و معترضین خودش را زندانی و شکنجه و اعدام می کند و هزاران موارد نقض حقوق بشر و قوانین بین المللی نظیر پول شویی و استفاده از کودکان زیر هیجده سال در جنگ و سرباز کشی و کرد کشی. حال با چنین اوصافی می شود چنین سازمانی اجازه برگزاری تظاهرات برای گرامیداشت سالروز ترور و خشونت داد؟ در اینجا روی سخنم به دولت مردان این کشور هایی هست که می خواهند اجازه برگزاری چنین تظاهراتی را به یک گروه تروریستی بالقوه  که بسیار خطر ناکتر از گروه تروریستی بالفعل نظیر گروه تروریستی داعش هست بدهند و اینطوری امنیت شهروندان خود را به خطر بیندازند باید عرض کنم که هیچوقت افعی کبوتر نمی زاید واین گروه تروریستی و خشونت گرا که همصدا با افراطی ترین جناح های جنگ طلب در حزب جمهوری خواه آمریکا و متحدین منطقه ای شان نظیر اسراییل و شیوخ مرتجع عربستان سعودی خواهان  تحریم وجنگ و ویرانی و کشتار مردم ایران هستند هیچوقت نمی تواند آزادی خواه و مدافع حقوق بشر باشه. بنابراین اجازه دادن به چنین گروهک تروریستی و فرقه گرا برای امنیت شهروندان اروپایی خطر ناک هست. و به نظر بنده باید مقامات اروپایی در رابطه با دست باز دادن به چنین گروهک تروریستی و فرقه گرا تجدید نظر نمایند.