ی07212019

Last updateی, 21 جولای 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها شکست استراتژیک فرقه مخرب بعد از تعطیلی ویلپنت

شکست استراتژیک فرقه مخرب بعد از تعطیلی ویلپنت

گر تبلیغات سالهای قبل فرقه رجوی در مورد مراسم ویلپنت را نگاه کنیم ، مملو از پیروزی بزرگ خواندن و فتح الفتوح خواندن آن بود ! اما امسال گردهمائی ویلپنت ، به یک باره و بدون ذکر هیچ دلیلی ، به فرمان رهبر مفقود ! تعطیل و به خیابان گردی ودوره گردی درخیابان های اروپا و آمریکا تبدیل شد.......

-------------------------------------------------------------------------------

maryam farari Kopieشکست استراتژیک فرقه مخرب بعد از تعطیلی ویلپنت

اگر تبلیغات سالهای قبل فرقه رجوی در مورد مراسم ویلپنت را نگاه کنیم ، مملو از پیروزی بزرگ خواندن و فتح الفتوح خواندن آن بود ! اما امسال گردهمائی ویلپنت ، به یک باره و بدون ذکر هیچ دلیلی ، به فرمان رهبر مفقود ! تعطیل و به خیابان گردی ودوره گردی درخیابان های اروپا و آمریکا تبدیل شد.
در حالی پرونده ویلپنت و اجتماعات در فرانسه ، برای همیشه بسته شد که مریم تا چندین روز مانده به مراسم هنوز اجازه درج و بیرونی کردن این خبر را نمی داد ، به این امید که در روزهای پایانی ، موفق به اخذ مجوزهای لازم خواهد شد .
اگر منطقی نگاه کنیم ، برای اجاره سالن های اجتماعات مثل ویلپنت ، باید از ماهها قبل قرارداد آن را نهائی کرد و برای برگزاری آن مجوزهای لازم را از پیش اخذ نمود ! پس خبر لغو این اجتماع از ماهها قبل به سران فرقه ابلاغ شده بود و شکست استراتژیک فرقه در مورد این مراسم در سه ماهه اول سال 2019 رقم خورده بود .
سران سازمان هم پس از ماهها چاره اندیشی و توی سرخود زدن ، این خبر را ابتدا در قسمتی از پیام منسوب به مسعود گنجانده و سپس در اعلام رسمی ویلپنت را منتفی و تبدیل آن به خیابان گردی را اعلام نمودند .
برای 25 ژوئن ابتدا مراسم خیابان گردی را درکشور آلمان اعلام کردند ، مجددا در دقیقه نود ، بدون ذکر هیچ دلیلی آنرا به بروکسل و بلژیک انتقال دادند ! حتما که دولت آلمان هم تمایلی به این امر نشان نداده بود . مریم برای مراسم بلژیک که تعداد پرچم ها از تعداد نفراتش زیاد بود و توریست هایی از اروپای شرقی با وعده ی جا و غذای مجانی و دلار را آورده بودند ، طبق معمول یک پیام ویدئوئی ارسال نمود ! در قسمتی از این پیام ویدئوئی او گفت :
” اگر چه استمالت گران و منفعت طلبان خواهان جنگ آمریکا با ایران نیستند ، اما ایران بدون این ( بدون جنگ ) ، آزاد نمی شود و سر مار را باید به سنگ کوبید تا مردم ایران آزاد شوند … “
باز در این مراسم شاهد به صحنه آمدن سخنرانان آمریکائی دلاری بودیم که دم از جنگ و خشونت می زدند ، فرقه ای که زمانی با شادمانی خبر ترور سرهنگ هاوکینزآمریکائی را در نشریاتش درج می کرد و برای استقبال خونین از آمریکائی ها اعلام آمادگی می کرد و اینکه برای آمریکا در ایران ویتنامی دیگر خواهد ساخت و قطع روابط دیپلماتیک با آمریکا را به خلق قهرمان تبریک می گفت ! امروز از سردمداران همان امپریالیسم التماس می کند که باید سرمار را به سنگ بکوبند ! تا مریم خوش خیال به مسند قدرت برسد !
سازمان تروریست رجوی ، که خود را آلترناتیو دمکراتیک مردم ایران می نامد ، در حالی از آزادی و دمکراسی دم می زند که عده ای سالخورده را در زندانی در یک کشور دورافتاده و فقیر در اسارت مطلق نگه داشته است ، در مناسبات این فرقه آزادی های اجتماعی برای اعضاء ممنوع است ، زندگی ممنوع است ، اجرای قوانین معمول مدنی ممنوع است ، انتقاد ممنوع است ، داشتن همسر و فرزند ممنوع است !
این چه آلترناتیو دمکراتیکی است که حقوق اولیه انسان ها را سلب و آنها را از داشتن حداقل آزادی های اجتماعی محروم نموده است ؟
خواری و ذلت رهبران این سازمان طرد شده و منفور ، به حدی است که دیگر حنای آنها نزد هیچ کشوری رنگی ندارد !
هر روز از مواضع خود به عقب رانده می شوند ، دیگر به این و آن سیاست مدار بازنشسته آمریکائی واروپائی التماس می کنند که دو سه جمله در تائید آنها بگوید ! اما دریغ از آن دو سه جمله !
ماری که سر آن سالهاست به سنگ کوبیده شده و رهبرش مفقود و تتمه اعضایش در یک روستای دورافتاده جنوب اروپا ، بایگانی شدند همان خودشان هستند که و دنبال مار گشتن بیهوده است …