چ11132019

Last updateس, 12 نوامبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها همکاری دفتر مریم رجوی و عربستان در حمله به نفتکش ها

همکاری دفتر مریم رجوی و عربستان در حمله به نفتکش ها

مکالمه‌ تلفنی بین اعضای منافقین که فایل صوتی آن منتشر شده، نشان می‌دهد که این گروهک و عربستان سعودی در زمینه موضوع انفجار نفتکش‌ها در فجیره همکاری می‌‌کند.

------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاری تسنیم به نقل از ایران فرانت پیج، بیست و سوم ژوئن ۲۰۱۹

MKO Saudi colluded over Tanker Attackهمکاری دفتر مریم رجوی و عربستان در حمله به نفتکش ها

تماس تلفنی عربستان با دفتر مریم رجوی درباره حمله به نفتکش‌ها +سند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مکالمه‌ تلفنی بین اعضای گروهک تروریستی منافقین که فایل صوتی آن توسط ایران فرانت پیج (IFP News) منتشر شده است، نشان می‌دهد که این گروهک و عربستان سعودی در زمینه موضوع انفجار نفتکش‌ها در فجیره همکاری می‌‌کند.

در این مکالمه تلفنی شهرام فاخته، عضو رسمی و مسئول یگان سایبری گروهک تروریستی با حسین داعی الاسلام، عضو دیگر این گروهک که ساکن آمریکاست گفتگو می‌کند.

در این مکالمه فاخته در سوالی که می‌پرسد به تماس عربستان سعودی با دفتر مریم رجوی، سرکرده این گروهک اشاره می‌کند و در خصوص نحوه هماهنگی بین منافقین و عربستان در فضاسازی علیه ایران در پی حمله به نفتکش‌ها در منطقه نظر داعی الاسلام را جویا می‌شود. فاخته سوال خود را اینگونه می‌پرسد: تمام تلاش‌ هفته گذشته ما انتساب انفجارها به رژیم (ایران) بوده، سعودی‌ها در تماس با دفتر خواهر مریم پیگیر نتایج هستند و در جمع‌بندی اقدامات و عواقب احتمالی به چه محورهایی اشاره کنیم؟

داعی الاسلام در پاسخ به سوال می‌گوید: فکر می‌کنم عواقب مختلفی می‌تواند داشته باشد. رفتن این پرونده به شورای امنیت تا دخالت نظامی و هر عاقبتی می‌تواند داشته باشد.

Bildschirmfoto 2019 06 23 um 10.47.46

این گفتگو مدرکی مستند در زمینه همکاری عربستان با گروه‌های معاند و تروریستی در زمینه اتهام افکنی و عملیات فریب در خصوص ایران است. این عملیات فریب پس از اتفاقات مشکوک و تحریک‌آمیز در منطقه در زمینه حمله به نفتکش‌ها سوالات جدی را در خصوص اینکه چه کسی پشت این حملات قرار دارد، مطرح می‌کند.