ی07212019

Last updateی, 21 جولای 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها داعش با همه وحشیگری شان ، تازه به روش های 4 دهه پیش رجوی ها رسیدند

داعش با همه وحشیگری شان ، تازه به روش های 4 دهه پیش رجوی ها رسیدند

zanane mojahed daeshداعش با همه وحشیگری شان ، تازه به روش های 4 دهه پیش رجوی ها رسیدند

روز 26 خرداد سازمان پلیس اتحادیه اروپا (یوروپل) بعد از بررسی مطالعاتی از افزایش رو آوردن داعش به زنان در حملات تروریستی این گروه خبر داد است. خانم کاترین د بوله، رئیس یوروپل در معرفی این تحقیقات در لاهه هلند گفت، “داعش از زنان چه در “مناطق جنگی” و چه “در غرب” برای اهداف خود استفاده می‌کند . در حقیقت، داعش به زنان می‌گوید، شرکت در این جنگ (جهاد) “وظیفه اخلاقی” آن‌هاست. خانم د بوله، می‌گوید، داعش از شرکت زنان در عملیات رزمی استقبال می‌کند .”
آنچه که داعش امسال در ارتقاء اعمال شنیع و تروریستی خود به آن رسیده ، یعنی استفاده از زنان برای اقدامات تروریستی ، روشی است که رجوی ها سال هاست از آن استفاده می کنند . برای نمونه در روز بیستم آذر سال 1360 آیت الله دستغیب و جمعی دیگر توسط عملیات انتحاری یکی از زنان فرقه رجوی به شهادت رسیدند .
استفاده از زنان برای اقدامات تروریستی تنها موردی نیست که اعمال داعش و فرقه رجوی با هم مطابقت کامل دارند. موارد زیادی از این نوع مطالبقت ها وجود دارند که برخی از آنها به این شرح می باشند :

• هم رجوی و هم ابوبکر البغدادی زنباره بودند و با تفسیر به رای از دین اسلام کامجویی از زنان را با ترفند برای خود مجاز کردند . رجوی از ترفند «انقلاب ایدئولوژیک» یا انقلاب طلاق استفاده کرد و البغدادی از ترفند «جهاد نکاح» استفاده نمود .
  • نیروهای رجوی با کمک صدام مسلح و تجهیز شدند و به اقدامات نظامی مبادرت می کردند . نیروهای داعش نیز از کمک حامیان صدام و حزب بعث و بخصوص عزت ابراهیم معاون صدام بهره گرفته و به اقدامات نظامی مبادرت میکردند.
  • اقدامات هر دو گروه در جهت منافع آمریکا و اسرائیل و بر علیه منافع مردم ایران ، عراق و سوریه بود .
  • هر دو گروه مورد حمایت فعال سناتور مک کین بودند و مک کین با سران هر دو گروه ملاقات داشت .
  • انجام عملیات انتحاری و کشتن مردم غیر نظامی از روش های مورد استفاده هر دو گروه بود .
  • سران هر دو گروه تحت تعقیب مقامات قضایی کشور عراق بودند و قرار بود پس از دستگیری ، محاکمه شوند . اما آمریکایی ها برای سوء استفاده های بعدی سران این گروه ها را در حالی که گیر افتاده بودند فراری دادند . آمریکایی ها سران فرقه رجوی را بدون اطلاع دولت و ملت عراق از این کشور خارج و به آلبانی بردند و سران داعش را از رقه خارج و به نقاط دیگر منجمله افغانستان بردند .
  • هم رجوی و هم ابوبکر البغدادی در حال حاضر در سوراخ موش جا خوش کرده و از موقعیت دقیق آنها اطلاعی در دست نیست .
  • در هر دو گروه امکان جدا شدن برای اعضایی که متوجه شدند مسیر اشتباهی را طی می کنند وجود نداشت و خروج ممنوع بود و اعضای ناراضی مورد سرکوب قرار می گرفتند .
  • خانواده اعضای این دو گروه امکان دسترسی و ارتباط با نفرات شان که در این گروه ها گرفتار شدند را ندارند .