ی07212019

Last updateش, 20 جولای 2019 7pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها اگر یک مجاهد باقی مانده باشد باید نفرات جدا شده را ترور کند

اگر یک مجاهد باقی مانده باشد باید نفرات جدا شده را ترور کند

Cinema Film SiyanourTerorاگر یک مجاهد باقی مانده باشد باید نفرات جدا شده را ترور کند

باز هم به مانند گذشته سخنگوی مجاهدین ( بخوانید رجوی ) در رابطه با تظاهرات بروکسل به روده درازی پرداخته و به نکته مهمی اشاره نمود.

او گفت که جاروی شغالان یک وظیفه ملی و میهنی است !!!.
برای کسی که شناختی از رجوی نداشته باشد فکر می کند که فرقه رجوی خط ترور جدا شده ها در اروپا را در پیش گرفته است . نه اینکه تاکنون تعداد زیادی از جدا شدگان را مورد ضرب و شتم قرار نداده است ؟
اگر بگوئیم که رجوی مغز خر خورده حرف بی ربطی نزدیم چون این حرف مسخره را رجوی در نشست های حوض در سال 73 در پایگاه سیفی در بغداد نشخوار کرده بود و آن زمان که قدرتی برای خود در عراق داشت و از حمایت صدام برخوردار بود و دست به سلاح کمری خود می زد که دیگر دوران فرصت طلبی گذشته است و همه کسانی که به اسم مجاهدین کارت پناهندگی گرفته و به افشاگری می پردازند گذشته است و همه را تهدید می کرد که دیگر دوران سازش کاری با آنان گذشته است و باید آنان را جارو کرد .

رجوی تروریست در ادامه توضیح می داد که اگر یک مجاهد باقی مانده باشد باید نفرات جدا شده را ترور کند چون در اروپا زندان مانند هتل می باشد و بعد از مدتی سازمان به سراغ شما آمده و آزاد می شوید . این خطی بود که رجوی دستور ترور جدا شده ها را در سال 73 داده بود .

اکنون که دیگر پشمی به کلاه رجوی نمانده و حتی اعضای نگون بخت تشکیلاتش حرف مریم قجر را قبول ندارند و با وعده و وعید سعی دارند افراد را در مناسبات شان نگهدارند ، وقتی همه نفراتی که از فرقه رجوی جدا می شوند چه زن و چه مرد دست به افشاگری زده و چهره زشت رجوی را برای همه روشن می کنند ، وقتی تیر مریم قجر در مورد تظاهرات بروکسل و تعداد کم جمعیت به سنگ خورد ، وقتی ماهیت غرب گرایانه سیاست های رجوی برای همه روشن شد ، وقتی سازمان همیشه خودش را در اوج می بیند و به خیال خام خودش به مرحله آماده باش برای سرنگونی رسیده ، وقتی مریم قجر در تمام زمینه ها به همکاری همه جانبه با غرب می پردازد ، دیگر رجوی چه نیازی به جاروی شغالان در اروپا دارد که اکنون رجوی جنایت کار این را یک وظیفه ملی و میهنی می داند ؟

مگر افشاگری جدا شدگان چه بلایی بر سرت آورده که اکنون با گذشت یک ربع قرن باز هم مدعی این شعار می شود؟ برای ما و همه جدا شدگان کاملاٌ روشن است که اعلام این شعار از طرف رجوی برای فریبکاری است چون در قرارگاه سیفی در بغداد هم شاهد بودیم وقتی آن موقع برای خودت کسی بودی هیچ کاری نتوانستی انجام بدهی و اکنون که حتی جرات بیرون آمدن از سوراخ را هم نداری این شعار بیشتر به تف سر بالا شبیه است .
اگر رجوی فریبکار و زن سومش مریم قجر مدعی این هستند که تضادهای درونی حکومت بالا گرفته و به دوران سرنگونی نزدیک شدیم پس عقب نشینی های سران غرب در مورد حمله به ایران را چگونه باید تفسیر کرد ؟ شما هم در این باره باز هم بور شدید چون کاسه لیسی و پاچه خواری برای غرب برای شما تروریست ها هیچ منفعتی نداشت .
اما سخن آخر اعلام شعار جاروی شغالان برای همه روشن می کند که دقیقاٌ افشاگری نفرات جدا شده درست به خال خورده است و شغال اصلی خود رجوی و دارو دسته او در تشکیلاتش می باشند که هر روز سعی دارند با فریبکاری و ردیف کردن یک مشت اباطیل به دریدن اعضای نگون بخت فرقه بپردازند این وظیفه ملی و میهنی نفرات مسئول در تشکیلات می باشد که باید همه در خدمت رئیس شغالان که همانا رجوی شیاد می باشد قرار بگیرند و به دریدن اعضای ناراضی در تشکیلات ادامه دهند .