ی07212019

Last updateش, 20 جولای 2019 7pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها سابقه تابناک 54 ساله یا سوابق ننگین یک فرقه مخوف

سابقه تابناک 54 ساله یا سوابق ننگین یک فرقه مخوف

------------------------------------------------------------------------------

فرید, انجمن نجات مرکز آذربایجان شرقی در 4 تیر 1398

arme shekaste 011سابقه تابناک 54 ساله یا سوابق ننگین یک فرقه مخوف

فرقه ای که مرزهای انسانی را در نوردیده و امروز به یک گروه منفورضد ایرانی تبدیل گشته است ، در سایت های خود به تعریف و تمجید خود پرداخته و چنین نوشته است :
” حضور یک اپوزیسیون در هیأت سازمان مجاهدین خلق ایران با یک سابقهٔ تابناک ۵۴ساله است که روح مقاومت را در میان مردم به‌ صورت کانون‌های شورشی و شوراهای مردمی در سراسر کشور با هدف تسریع سرنگونگی رژیم حفظ کرده و اعتلا بخشیده است. در برابر رژیم یک آلترناتیو قدرتمند در هیأت شورای ملی مقاومت ایران قد کشیده است که به‌ مثابه دیرپاترین ائتلاف سیاسی تاریخ ایران دهه‌ها است که جامعهٔ بین‌المللی را به سیاست قاطع علیه فاشیسم دینی ایران فراخوانده است و در رقم خوردن تحریم‌های نفتی و پتروشیمی، تحریم تسلیحاتی و لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران نقش عامل اصلی ایرانی را داشته است. آلترناتیو دمکراتیکی با طرح و برنامه مشخص برای فردای ایران ” !!!
البته که این فرقه خطرناک و تروریستی ، تنها خودش است که این اراجیف را نشخوار می کند . سابقه تابناک 54 ساله ! چه سوابقی است که ما اعضای سابق این فرقه از آن بی خبرماندیم و هرگز ندیدیم ؟
این آلترناتیو قدرتمند که به قول خودشان در هیات شورای ضد ملی مقاومت قد کشیده است ! از کدام قدرت دم می زند ؟ از کدام اقتدار صحبت می کند ؟
اگر اقتدار همان سرکوب درون فرقه ای است که طی آن تقریبا اکثریت نیروهای خود را زندانی و شکنجه کرده است ، درست می گویند ! اگر این قدرت همان قدرت تفویضی صدام حسین است که در عراق با همدستی رجوی ، زندان سازی کرده و صدها و هزاران عضو را در اسارت مطلق فکری وجسمی نگه داشته بودند ، همه اعضاء از حقوق اولیه انسانی محروم بودند و از می نیمم آزادی های فردی محروم بودند ، بله باید بگویم رهبران فرقه رجوی ، قدرتمندترین و سرکوبگرترین بودند .
اگر افتخار این گروه ، کمک به تحمیل فشارهای اقتصادی و محرومیت به مردم و قشرهای ضعیف جامعه بوده است ، باید اعتراف کنم که با همدستی اربابان خود وسران سلطه ، در ضربات اقتصادی نقش هر چند کمی داشته اند ! این حرف کاملا درست است که سران فرقه رجوی با تمام توان خود کوشیدند که بیشترین فشارها را به مردم ایران وارد کرده و سفره مردم ایران را خالی کنند . اما باید بدانند که به مثابه عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ، در این دوران تمام این محدودیت های اقتصادی به شروع یک مسیر ارزشمند انجامیده و شکوفائی یک اقتصاد مستقل و آزاد در ایران را رقم خواهد زد و البته این فقط ادعای ما نیست ، تمامی کشورهای صنعتی از چنین نقاطی با تکیه به مردم خود ، به رشد و اعتلاء رسیدند .
سازمانی که سالها به سرکوب داخلی مشغول بوده و روزبه روز ، به قهقراء رفته است ، چطور می تواند به گذشته خود افتخارکند ؟ هنوز آمار دقیقی از سربه نیست شدگان در فرقه رجوی ، در دست نیست وتنها با افشاگری های جداشدگان و نجات یافتگان از این فرقه است که دم به دم ، اخبار جدید و بسیار عجیبی منتشر می شود .
سازمانی که فرد شماره یک آن ! مفقود و فراری است ، چطور و با چه روئی ، از گذشته خود با افتخار یاد می کند ؟ مردم کجای این گذشته شما قراردارند ؟ رهبران این فرقه تا توانستند ، از مردم ایران کشتند و شکنجه کرده و به روز سیاه نشاندند ، هنوز زخم هائی که این فرقه به مردم ایران زده ، التیام نیافته است ، هنوز مادران زیادی سالیان است که در حسرت دیدار جگرگوشه های خود ، چشم به در دوخته اند !
آیا در تنهائی از این که به سادگی دروغ گفته و آنرا ترویج می کنید ، بر خود نمی لرزید ؟ آیا به دنیای واپسین وحسابرسی از اعمال اعتقاد دارید ؟
رجوی رهروراهی بود که بطور منظم در طی سالیان از خود سلب مسئولیت کرده و گناه اشتباهات خود را به گردن این و آن انداخته است !
جنبشی که وقتی در قدرت نبوده هزاران نفر را سرکوب کرده و ماهها و سالیان زندانی و شکنجه کرده است. اگر، البته اگر ، به قدرت سیاسی دست یابد ، آیا در جهت آزادی بیان و عقیده ، قدم بر خواهد داشت؟!