ی07212019

Last updateش, 20 جولای 2019 7pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها تجدید چاپ کتاب “ فرقه ها در میان ما ”

تجدید چاپ کتاب “ فرقه ها در میان ما ”

کتاب “فرقه ها در میان ما” نوشته مرحوم “دکتر مارگارت تالرسینگر” و ترجمه “مهندس ابراهیم خدابنده ” که پیش از این توسط انتشارات دانشگاه اصفهان به چاپ رسیده و کاملا نایاب شده بود توسط نشر ماهریس در ۴۸۲ صفحه تجدید چاپ و در کتابفروشی ها توزیع گردید.......

------------------------------------------------------------------------------

انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و پنجم ژوئن ۲۰۱۹

ketabe ferghehaتجدید چاپ کتاب “ فرقه ها در میان ما ”

(خلاصه ای از کتاب فرقه ها در میان ما )

این کتاب طی مدت ده سال و در خصوص نزدیک به هزار فرقه مخرب کنترل ذهن در آمریکا و بعد از مصاحبه با صدها عضو جداشده از فرقه ها به رشته تحریر در آمده و حقا دائره المعارف علوم فرقه ای نام گرفته است که بسیاری از کتب معروف در خصوص فرقه ها بر اساس تحقیقات منتشر شده در این کتاب و با استناد به آن نوشته شده اند.

مترجم که خود به مدت ۲۳ سال در سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) گرفتار بوده و این کتاب را کاملا منطبق با مناسبات درونی و عملکرد روزمره این سازمان می داند در پایان مقدمه خود بر این کتاب می نویسد:

“خواندن ‌این کتاب را به تمامی‌جداشدگان فرقه‌ها، خانواده‌های اعضای فرقه‌ها، روان شناسان و جامعه شناسان و همچنین همگی افرادی که تصور می‌کنند هرگز گرفتار یک فرقه مخرب نخواهند شد، و بالاخره به تمامی‌اعضای جامعه توصیه می‌کنم.
در حال حاضر فرقه‌ها در میان ما یک تهدید اجتماعی محسوب می‌شوند.‌ این تهدید در وهله اول متوجه اعضای خود آن فرقه و سپس خانواده و دوستان و آشنایان آنها و نهایتا محیط زندگی و جامعه آنان است. فرقه‌ها یک تهدید و خطر امنیت ملی هم هستند، چرا که براحتی می‌توانند با به کارگیری شیوه‌های روانی افراد را به ترور و جنایت نیز وادار نمایند. لذا باید با شیوه‌های اصولی و علمی‌از به دام افتادن جوانان آرمان‌گرا و کم اطلاع به درون فرقه‌ها پیشگیری کرد و آنان را مصون داشت. همان‌طور که اقدامات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری بسیار ساده تر و ارزان تر از درمان بیماری است، به همین ترتیب اقدامات پیشگیرانه برای رو کردن دست فرقه‌ها و شگردهای آنان و اطلاع رسانی جهت مصون نگاه داشتن جوانان از لغزیدن به درون فرقه‌های مخرب بمراتب سهل تر و کم هزینه تر از نجات دادن افراد از چنگال فرقه‌ها بعد از‌این که گرفتار شدند، می‌باشد.
این کتاب یک مجموعه تحقیقی آکادمیک است. لذا باید بدقت و با حوصله خوانده و روی مباحث آن فکر و‌اندیشه شود. افرادی که مثل خود من تجربه بودن در یک فرقه کلاسیک را داشته‌اند، مطالب آن را خوب درک می‌کنند. افراد دیگر هم باید برای آشنا شدن با تکنیک‌های فرقه‌ها آن را بخوانند. مادران و پدران لازم است‌ این کتاب را خوانده و خواندن آن را به فرزندان خود توصیه کنند. دبیران مدارس و استادان دانشگاه‌ها نیز باید ‌این کتاب را مطالعه کرده، با دانشجویان خود به بحث بگذارند. اطلاع از مطالب ‌این کتاب کم اهمیت تر از اطلاع از دستورالعمل‌های بهداشتی و پزشکی که روزمره از طریق رسانه‌های مختلف به اطلاع مردم می‌رسد، نیست. همان‌گونه که بیماری و آسیب دیدگی جسمی ‌باید جدی تلقی شده، نسبت به پیشگیری آن اقدام شود، جلوگیری از آسیب دیدگی روحی خصوصا توسط تشکیلات فرقه‌ای نیز باید جدی گرفته شود و اقدامات لازم صورت پذیرد. ترجمه و انتشار‌این کتاب گامی‌است در راستای سلامت جامعه و مصون داشتن جوانان از ‌این آسیبها.”