س08202019

Last updateد, 19 آگوست 2019 5pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مریم رجوی در نمایشگاه 120 سال مبارزه مردم ایران

مریم رجوی در نمایشگاه 120 سال مبارزه مردم ایران

نقش درجه اول درانجام این کودتا را چه کشورهایی داشتند ؟! آیا مریم رجوی اینها را نمیدانست که به رخ مهمانانی که ازبابت گرفتن پول شرم حضور هم داشتند ، بکشد؟! اوچرا این کار را نکرد؟! برای اینکه امیدش به اخلاف خارجیانی است که این کودتا را انجام داده و بی سرو پاترین نمایندگان انها دراین جلسه ی رسوای مریم حضور داشتند! ضمنا....

--------------------------------------------------------------------------------------

صابر تبریزی، ایران اینترلینک، شانزدهم ژوئیه 2019

Maryam Rajavi namayeshgah 120مریم رجوی در نمایشگاه 120 سال مبارزه مردم ایران

ملاحظاتی درمورد سخنرانی مریم رجوی در نمایشگاه ۱۲۰سال مبارزه مردم ایران

او گفته است :

” دوستان عزیز، خانم‌ها، آقایان، برای من مایه خوشحالی است که به شما در اشرف۳، خوش‌آمد بگویم. بار دیگر از شما به‌خاطر تلاش‌هایتان در حمایت از اشرفیان و مقاومت ایران قدردانی می‌کنم. تلاش‌هایی که سرانجام به انتقال امن و جمعی مجاهدین منجر شد. این یک موفقیت بزرگ بود که شما خود بخشی از آن هستید “.

نقش خانواده ها دراین انتقال که بخاطر حفظ جان فرزندان خود انجام گرفت ، تعیین کننده بود و مسعود ومریم ماه ها وسال ها دربرابر این انتقال مقاومت کرده و البته موفق نشدند!

پیروزی مریم ومسعود ازاین بابت است که با کمک اربابان خود وبی استخوانی مسئولین آلبانی، فعلا موفق شده اند که اعضای سازمان را که قرار بود بعد از معالجات روانپزشکی وآموختن زبان وحرفه ، قادر سازند به زندگی عادی و آزاد خودبرگردانند ، کماکان دراسارت خود نگه دارند!

دراینجا مریم خانم عمدا نمیگوید که درهیچ کجای جهان معمول نیست که اعضای یک حزب وسازمان دریک محل اتراق داشته ، شغلی نداشته وبا مردم قطع رابطه نموده و دریک مکان بسته فقط به امر ونهی های رهبر خود مشغول باشند!

آیا سازمان مجاهدین با این کار گلادیاتور سازی میکند؟!

دراین مورد  هم مشکل رجوی آنست که این گلادیاتور ها ، مشکلات جسمی وسنی دارند !

سپس :

” آخوندهای حاکم بر‌ ایران می‌خواهند بگویند آلترناتیو معتبری در کار نیست و سازمان مجاهدین پایگاه اجتماعی ندارد. اما تاریخ، با پایداری ما و مردم ما، آخوندها را به سخره می‌گیرد “.

این تنها حرف آخوند های حاکم نیست، مردم ایران شما را به هیچ میگیرند وتاریخ 40 ساله ی شما ، چیزی جز نکبت وخیانت را بنامتان ثبت نکرده است !

واقعا دراین مورد باید که منت کش آخوندها باشید که گاه وگداری یادی ازشما میکنند!!

بازهم :

” ملت ما در ابتدای قرن بیستم توانست در انقلاب مشروطه، دیکتاتوری مطلقه سلطنتی را پس بزند. اما در کمتر از ۱۵سال در فقدان‌ زیرساختها و نهادهای دمکراتیک، استبداد دوباره چیره شد “.

Bildschirmfoto 2019 07 17 um 08.48.48

بنفع شما بود که برای ابراز گلایه ی مختصر هم که شد ه ، به مهمانان پرهزینه ی حاضر خارجی میگفتید که دولت های اسبق شما ، نقش درجه اولی در ناتمام ماندن انقلاب مشروطیت داشتند و خسارات غیر قابل جبرانی بر ملت ایران وارد کردند و لطف فرموده بعد ازاین ، تکرار نکنید!!

همچنین :

” سی سال بعد، در سال ۱۳۳۰، دکتر مصدق رهبر جنبش ملی شدن نفت، اولین و تنها دولت واقعاً ملی و دموکراتیک را در ایران تشکیل داد. اما در کمتر از دو سال و نیم در یک کودتای سیاه سرنگون شد “.

نقش درجه اول درانجام این کودتا را چه کشورهایی داشتند ؟!

اوچرا این کار را نکرد؟!

ضمنا اگر قرار باشد که کار مصدق دموکراتیک  وقدر کافی استقلال طلبانه باشد، کار شما که برخلاف او با تمام قوا سرگرم خدشه دار تر کردن هرچه بیشتر این استقلال هستید ، درضدیت با مصدق است ودراصل از شخصیت وافکار این مرد میهن دوست، سوء استفاده میکنید!

همینطور :

” مسعود رجوی که به‌تازگی و با قیام مردم از زندان آزاد شده بود، از همان روز اول  اجازه نداد که به ثبات و استقرار خلافت ابدمدت ، تحت نام اسلام دست پیدا کنند “.

اگر اینطور است که گفتید، در زمانی که خواست مسعود عملی شده، پس این قیل وقال ها ازبهر چیست؟!

مجددا :

” در همان اوایل ورود خمینی به ایران، در دیداری که مسعود با او در تهران داشت، خمینی به مسعود گفت شما جوان هستید و جوانها به حرف شما گوش می‌کنند. چند خط بنویسید کسانی که مذهبی نیستند حق فعالیت سیاسی ندارند و راه برای شما باز خواهد بود. مسعود پاسخ داد که نمی‌تواند این کار را بکند. زیرا مردم انقلاب کرده‌اند برای آزادی و از نظر ما اسلام دین ‌آزادی است “.

دلایل واخبار دیگری دراین مورد وجود دارد که حاکی است که رجوی با پر روئی تمام خواسته بود که تمامی گروه ها ازشرکت درحکومت منع شوند و تنها مجاهدین بطور انحصاری حکومت را برهبری امام ( از سر ترس وتعارف) دردست داشته باشند که این نیرنگ بازی معلوم شده ورد شد!

دراین سخنان مریم ، نقض حوادث تاریخی با شدت تمام انجام شده واو سفیهانه فکر کرده که هیچکس اطلاعی ازموضوع ندارد!