داشتم خبرها که چه عرض بهتر است بگویم دستگاه دروغ پردازی فرقه تروریستی رجوی را مرور می کردم یک خبر یا بهتر است بگویم دروغی بزرگ نظرم را جلب کرد و آن اینکه کانون های شورشی طی فعالیت های خودشان در تیر ماه در تهران و شهر های دیگر ایران  حمایت خودشان را از مجاهدین اشرف سه اعلام کرده اند و همچنین طی شعار های شان گفته اند مریم مهر تابان میاریمت به تهران و همچنین گفته اند که می خواهند توسط کانون های شورشی هزار اشرف در ایران درست کنند!!!

واقعا اوج وقاحت و بلاهت را می بینید که چطور ارتش به اصطلاح آزادیبخش که روزی قرار بود از کمپ اشرف درکشور عراق مریم خانم را به تهران ببرد خلع سلاح شده و مفتضحانه از خاک عراق اخراج شده و بجای تهران سر از تیرانا در کشور آلبانی در آورد و حالا بخاطر شکست استراتژی ترور و خشونت این ارتش به اصطلاح آزادی بخش که در حال حاضر بیشتر به خانه سالمندان شبیه هست در حال فروپاشی کامل می باشد نیازمند حمایت شده است اما ظاهرا کسی در دنیای واقعی پیدا نشده که از این ارتش نم کشیده و واررفته حمایت کند لذا خانم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی ناچار شده بگوید که کانون های شورشی در ایران که توهمی بیش نیست و اصلا وجود خارجی ندارد حمایت خودشان را از مجاهدین اشرف سه و ارتش به اصطلاح آزادی بخش اعلام کرده اند آخر دیگه تو عراق که نیستند تا به دروغ مدعی شوند پنج میلیون و دویست هزار نفر طومار امضا کرده و حمایت خودشان را از مجاهدین اشرف و مریم عضدانلو اعلام کرده اند ولی موقع اخراج سازمان از عراق حتی یک نفر هم از این پنج میلیون دویست هزار نیامدند از سازمان حمایت کنند و نسبت به اخراج سازمان از عراق اعتراض نمایند و حالا که برای فریب نیروهای سازمان که بخاطر شکست استراتژی ترور و خشونت به شدت سر خورده و مسئله دار هستند و حسابی روحیه شان را باخته اند. مریم عضدانلو نمی تواند امضای جعلی جمع آوری کند مجبور شده برای تزریق کمی روحیه به نیروهای وا رفته و روحیه باخته و سر کار گذاشتن آنها بگوید کانون های شورشی نداشته در ایران حمایت خودشان را از مجاهدین اشرف سه و ارتش به اصطلاح آزادی بخش اعلام کرده اند. واقعا که مرغ پخته هم از این خبر دروغ خنده اش می گیرد. بقول مثل معروف کوری عصاکش کوری دیگر می شود البته این کوری که تحت عنوان کانون های شورشی قرار هست عصاکش کوری بنام ارتش آزادی بخش بشود اصلا وجود خارجی ندارد و توهم و دروغی بیش نیست.