ی10202019

Last updateش, 19 اکتبر 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها برادر مجاهد جان بولتون از کاخ سفید اخراج شد .

برادر مجاهد جان بولتون از کاخ سفید اخراج شد .

----------------------------------------------------------------------------------------

محمد رزاقی,وبلاگ صدای قربانیان فرقه رجوی 12/09/2019

Mohammad Razaghi 05برادر مجاهد جان بولتون از کاخ سفید اخراج شد .

خبر اخراج بولتون از کاخ سفید در روز عاشورا فرقه رجوی و بطورخاص مریم قجر داعشی را عزا دار کرد .

جان بولتون قبل از اینکه بعنوان سیاستمدار شناخته شود این فرد در سر لیست بد نامان وجنگ طلبان و ایجاد اشوب در کشورهای مخالف امریکا و زمینه ساز جنگ در عراق و افغانستان زمانی که سفیر امریکا در سازمان ملل بود شناخته می شود . بولتون بیش از یکسال بعنوان مشاور امنیت در کاخ سفید از طرف ترامپ انتخاب شد .

اما در حقیقت بولتون نماینده گروه جنگ طلبان داخلی امریکا و پیش برنده سیاستهای جنگ طلبانه اسرائیل بطور خاص نتایاهو وعربستان و همچنین پیش برنده اهداف وطن فروشانی مثل فرقه رجوی داعشی در کاخ سفید بود . بولتون در کابینه ترامپ مشاور امنیت را یدک می کشید . تنها کاری که نمی کرد تامین امنیت شهروندان امریکائی بود . 24 ساعته هر هفت روز هفته را با همپالگی های خود به فکر دخالت و ایجاد اشوب و جنگ افروزی در کشورهای دیگر و سوق دادن ترامپ به سوی جنگ و درگیری با کشورهائی همچون ایران ؛ کره شمالی ؛ ونزویلا و ... بود . دقیقا همچون سالهائی که سفیر امریکا در سازمان ملل بود و بوش را به سمت جمله به عراق سوق داد .

با انتخاب بولتون بعنوان مشاور امنیت ترامپ و راه یابی وی به کاخ سفید سران فرقه رجوی با دم خود گردو می شکستند و مریم قجر در سخنرانی هایش و یادیگر سران مخ پوسیده فرقه رجوی درسایتهایشان مقالات متعدد می نوشتند که "دوران مماشات گذشت "و "دوران طلایی نویی آغاز شده است ! حتا به گفته دوستانی که در البانی از فرقه رجوی جدا شده بودند می گفتند بعد از انتخاب بولتون به عنوان مشاور امنیت در کاخ سفید سران فرقه دراسارتگاه شماره 3 در مانز البانی بشکن می زدند و در نشستهای دورنی مدعی بودند که بولتون نماینده سازمان ( فرقه رجوی ) و بعضی از سران فرقه هم می گفتند بولتون بعنوان نماینده خواهر مریم ! در کاخ سفید مستقر شده است !

منظور مریم قجر داعشی و دیگر سران فرقه رجوی از دوران طلائی این بود که با راه یابی بولتون به کاخ سفید امریکا به ایران حمله خواهد کرد بولتون قبل از اینکه بعنوان مشاور امنیت امریکا از طرف ترامپ به کاخ سفید راه پیدا کند با دریافت دلارهای خونین از فرقه رجوی داعشی چند بار در شوء مریم قجر شرکت کرد .

بولتون در شوء مریم قجر در پاریس قول داد قبل از سال 2019 رژیم ایران سر نگون و ایشان به همراه مریم قجر داعشی در میدان ازادی جشن خواهند گرفت ! البته سال 2019 رو به اتمام هست هنوز بولتون و مریم قجر حسرت به دل برای گرفتن جشن در میدان ازادی به سر می برند همانطور که قبلا نوشته بودم الان هم با اطمینان تکرار می کنم ومی گویم بولتون و مریم قجر آرزوی جشن گرفتن در میدان ازادی را به گور خواهند برد ؛ درست مثل مک کین جنایتکار .

حال یک سوال پیش می آید .

ــ ایا فرقه رجوی بطور خاص مریم قجر داعشی باز با پرداخت دهها هزار دلار جان بولتون را برای شوهای خود دعوت خواهد کرد ؟

به نظرمن فرقه رجوی داعشی از این به بعد جان بولتون به شوهای خود دعوت بکند یا دعوت نکند هر در 2 حالت به ضرر فرقه رجوی بطور خاص مریم قجر داعشی می باشد .

ــ اگر مریم قجر داعشی جان بولتون بعنوان سفیر سابق ؛ مشاور سابق امنیت کاخ سفید به شوء خود دعوت کند وبولتون مثل گذشته وعده سرنگونی رژیم بدهد باز افکار عمومی بطور خاص در بین اعضاء اسیر در فرقه رجوی سوال اصلی مطرح خواهد شد . پس ان وعده ای که بولتون برای سرنگونی رژیم قبل از سال 2019 داده بود چه شد ؟

ــ اگر مریم قجر داعشی بولتون بعنوان سابقون به شوهائی که این روزها در البانی برگزار می کند دعوت نکند باز همین سوال پیش خواهد امد که وعده سرنگونی رژیم قبل از سال 2019 توسط بولتون وعده داده بود چه شد ؟

همانطور که همه از سران فرقه رجوی این سوال مطرح می کنند ولی نه مریم قجر داعشی و نه دیگر سران فرقه هیچ جوابی نمی دهند .

چون مریم قجر و سران فرقه بهتر از همه می دانند که وعده ای که جان بولتون در شوء مریم قجر داده بود صرفآ مصرف داخلی درون تشکیلات فرقه رجوی داشته و بولتون در مقابل دریافت دهها هزار دلار برای 5 دقیقه سخنرانی توسط مریم قجر داعشی اجیر می شد . اما انچه در روز عاشورا مریم قجر عزا دار کرد . اخراج جان بولتون از کاخ سفید بوده و حقا باید گفت : عزا ؛ عزاست امروز ؛ روز عزاست امروز .... مریم قجر داعشی صاحب عزاست امروز .