ی10202019

Last updateش, 19 اکتبر 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها آقای ایلیرمتا رئیس جمهور آلبانی اجازه ندهید فرقه رجوی داعشی از شما سوء استفاده بکند .

انچه در این نامه بصورت مختصر می نویسم خلاصه ای از مناسبات ضد انسانی و ضد بشری این فرقه می باشد که مریم قجر داعشی که با نام مستعار مریم رجوی در آلبانی به همراه دیگر سران این فرقه مستقر شده اند در کارنامه سیاه و پر از جنایت و خیانت ؛ وطن فروشی ترور و شکنجه و .. را دارند .......

-----------------------------------------------------------------------------------------

Mohammad Razaghi 05آقای ایلیرمتا رئیس جمهور آلبانی اجازه ندهید فرقه رجوی داعشی از شما سوء استفاده بکند .

آقای ایلیرمتا

من محمد رزاقی هستم از اعضاء سابق سازمان مجاهدین خلق ایران که الان بنام فرقه رجوی نامیده می شود . من نزدیک به ۲۰ سال از بهترین دوران زندگی ام را بصورت شبانه روزی در اردوگاههای اهدائی صدام ملعون به این فرقه در مناسبات تشکیلاتی این فرقه بصورت اسیر جسمی و ذهنی سپری کرده ام و شناخت کافی از گذشته سر تا پا جنایتکارانه ؛ وطن فروشی مزدوری سران این فرقه را دارم و همچنین می دانم حضور سران و اعضاء این فرقه در یک کشور چقدر می تواند برای مردم کشوری که میزبان سران و اعضاء این فرقه هستند خطر ناک و دردسر ساز باشد .

ــ آقای ایلیرمتا

شما خواسته یا نا خواسته در دام فرقه ای افتاده اید که اعضاء خود را از زندگی نرمال و معمولی در کشور شما منع کرده و با کمک دولت شما یک اردوگاه و بهتر است بگویم اسارتگاهی درست کرده که در ان اسارتگاه اعضاء نگون بخت هیچ حق و حقوق انسانی در حد یک مهاجر و یا پناهنده را ندارند .

ــ آقای ایلیرمتا انچه مریم قجر داعشی در دیدارش با شما بعنوان تاریخ مبارزه شان گفته تمامآ تحریف تاریخ و وارونه گوئی لاپوشانی واقعیت بوده و هست . رهبر این فرقه بطور خاص مریم رجوی که در بین ایرانیان به مریم قجر داعشی معروف می باشد در ظاهر با لباسهای گرانقیمت و تکرار حرفهائی مثل ؛ آزادی ؛ برابری ؛ دمکراسی و … همیشه سعی کرده افکار عمومی و سیاستمداران را فریب بدهد. رهبران این فرقه سالها درسایه و حمایت صدام با دریافتهای دلارهای خونین از صدام علیه مردم و منافع مردم ایران برای صدام نوکری کردند که اسناد انگار ناپذیر ان درکانالهای و سایتهای اینترنتی موجود می باشد .

آقای ایلیرمتا

ایا می دانید سازمانی که بنام مجاهدین خلق در کشور شما مستقر شده انچه داعشی های وحشی امروز انجام می دهند رهبران این سازمان از 40 سال پیش راه و روش داعشی ها را طی کرده اند .

حتما از کشتار مردم بی گناه در عراق و سوریه و حتا اروپا توسط داعشی ها بوسیله عملیات انتحاری یا بمب گذاری مطلع هستید .

اما بدانید که پایه گذار عملیات انتحاری فرقه رجوی مساقر در کشور شما بوده . عملیات انتحاری برای اولین بار در خاورمیانه توسط مسعود رجوی بنیان گذاری شد و اعضاء این فرقه 40 سال پیش چندین مقام کشوری را در داخل ایران به شیوه انتحاری کشتند .

ایا می دانید سران این فرقه 17000 ترور کور در پرونده سیاه و ننگین خود دارند .

آقای ایلیرمتا

ایا می دانید درفرقه رجوی به جز رهبر فرقه کسی حق ازدواج را ندارد و تنها رهبر این فرقه حق خود می داند که زن و بچه داشته باشد و بقیه اعضاء باید بدون زن زندگی کنند .

اعضاء فرقه حق ارتباط با خانواده را ندارند و رهبران این فرقه داشتن زن و زندگی و ارتباط با خانواده را برای اعضاء خود ممنوع کرده اند .

رهبران این فرقه زندگی فردی برای اعضاء را ممنوع کرده اند تا بتوانند اعضاء را در اسارت ذهنی و جسمی نگه دارند .

ایا می دانید خروج اعضاء از کمپی که دولت شما در اختیار فرقه رجوی گذاشته ممنوع می باشد و در صورتیکه اعضاء فرقه مجبور برای کارهای پزشکی و ... خارج شوند باید بصورت گروهی خارج و تردد کنند .

اعضاء فرقه حق داشتن خانه و ماشین وسایل ابتدائی زندگی را ندارند و باید بصورت دسته جمعی زندگی کنند و به همین خاطر اردوگاهی که بنام اشرف ۳ درست کرده تا بتواند اعضاء را حتا از دیدن زندگی مردم البانی دور نگه دارد تا اعضاء فکر زندگی آزاد را نکنند .

ایا می دانید اعضاء این فرقه مجبور هستند هر روز گزارش هر انچه به ذهنشان می رسد را بصورت مکتوب نوشته و به مسئولین و فرمانده هان خود بدهند و یا در نشستهای درونی در جمع مطرح کنند ( اعتراف به فکر کردن به زن و یا مسائل جنسی و … که فقط در مناسبات و تشکیلات فرقه ها همچین نشستهائی برگزار می شود اثبات افکار و ماهیت فرقه گرایانه این تشکیلات می باشد .

اعضاء در صورت مخالفت با رهبران این فرقه زندانی و شکنجه روحی و جسمی می شوند . در زمان حضور در عراق من و بیش از ۵۰۰ نفر به دستور رهبران این فرقه زندانی و شکنجه جسمی و روحی شدیم و چندین نفر از اعضاء در زندان زیر شکنجه های وحشیانه این فرقه کشته شدند که هم اکنون همان شکنجه گران و زندانبانان که دستشان به خون اغشته هست و جنایتکار هستند در کشور آلبانی مستقر هستند و من حاضرهستم در دادگاههای آلبانی برای رسیدگی به جنایات این افراد حاضر شده و شهادت بدهم .

ایا می دانید در میان اعضاء فرقه رجوی کسانی هستند که اموزش ساخت بمب و کار گذاری بمب و ساخت سلاح های شیمائی مثل سیانور وانجام عملیات ترویستی و ادم کشی حتا بدون سلاح را از فدائیان صدام و گارد رئیس جمهوری صدام گذران ده ان و مسلط هستند که امروزه در کشور شما مستقر شده اند .

آقای ایلیرمتا

مطمئن هستم اگاه شدن شما و دولتمردان آلبانی از کارنامه سیاه وجنایتکارانه این فرقه کمک بزرگی به شما و دولتمردان و بخصوص مردم آلبانی خواهد کرد تا این فرقه خطر ناک را بهتر بشناسید تا در حال و آینده ازآسیب رسیدن به دولت و ملتتان پیشگیری شود .

با تشکر پاریس : محمد رزاقی

رونوشت :