ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها بعنوان یک عضو جدا شده و منتقد نگران وضعیت آقای احسان بیدی هستم

بعنوان یک عضو جدا شده و منتقد نگران وضعیت آقای احسان بیدی هستم

-----------------------------------------------------------------------------------------

میر باقر صداقی انجمن وطنم سوئیس ده نوامبر 2019

Bildschirmfoto 2019 11 10 um 09.58.00بعنوان یک عضو جدا شده و منتقد نگران وضعیت آقای احسان بیدی هستم و دستگیری ایشان را محکوم میکنم

وقتی به گذشته و حال نگاه میکنم میبینم ما اعضا و کادرهای سابق مجاهدین خلق  تنها تاوان اعتماد به لاشخورها و کفتارها را میدهیم اخیرا در خبرها خواندم که آقای احسان بیدی طبق توطئه فرقه رجوی توسط پلیس آلبانی بی دلیل  مورد بی احترامی قرار گرفته و پلیس آلبانی ایشان را دستگیر و به زندان نا معلومی منتقل کرده تا جائیکه ایشان تفهیم اتهام نشده , امکان ملاقات ندارد  و به وکیل هم دسترسی ندارد.

من این توطئه کثیف فرقه رجوی علیه اعضای جدا شده را محکوم میکنم و مطمئن هستم فرقه رجوی از روی سوزش ,  بدلیل افشاگیرهای آقای احسان بیدی این دام را علیه ایشان پهن کرده است تا از این طریق از اعضای جدا شده و معترض در آلبانی زهر چشم بگیرد . البته بجاست اینجا به یاد داشته باشیم که آقای احسان بیدی و سایر اعضای جدا شده بعنوان پناهجو بطور قانونی به آلبانی وارد شده اند و دولت آلبانی موظف هست با احترام به قوانین , حقوق پناهجویان را در خاک خود رعایت کرده و از آنها حمایت کند اما متاسفانه تا به امروز ما برخلاف آنرا دیده و شنیده ایم از جمله قطع پول کمک ماهانه اعضای جدا شده توسط  یو ان در آلبانی من بعنوان یک هم رزم سابق برای خود وظیفه میدانم اینجا در سوئیس نامه اعتراضی خودم را به مقامات یوان اچ سی آر شهر  ژنو فرستاده و از ایشان در خواست کمک کنم و از تمامی آزاده خواهان در خواست دارم از کمک به آقای احسان بیدی و سایر اعضای جدا شده در آلبانی دریغ ننمایند .

میر باقر صداقی انجمن وطنم سوئیس