ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها چرا مریم رجوی پیام تسلیت برای خانواده مرحومه اعظم طالقانی نفرستاد

چرا مریم رجوی پیام تسلیت برای خانواده مرحومه اعظم طالقانی نفرستاد

وقتی کسانی مثل ملک عبدالله ، جان مک کین ، موگنز کامره، و ...وقتی فوت کردن به سرعت برای خانواده های آن‌ها پیام تسلیت فرستاد، برای کشته شدگان در سوریه و عراق پیام تسلیت میفرسته اما سؤال من از خانم مریم رجوی این است که چرا بعد ازشنیدن خبر فوت مرحومه اعظم طالقانی سکوت اختیار کرده و برای خانواده ایشون یک پیام ساده هم......

----------------------------------------------------------------------------------------

خانم زهرا معینی، زنان ایران، آلمان10.11.2019

Zahra moinyچرا مریم رجوی پیام تسلیت برای خانواده مرحومه اعظم طالقانی نفرستاد

اگر دقت کرده باشید مریم رجوی وقتی کسانی مثل ملک عبدالله ، جان مک کین ، موگنز کامره، و ...وقتی فوت کردن به سرعت برای خانواده های آن‌ها پیام تسلیت فرستاد، برای کشته شدگان در سوریه و عراق پیام تسلیت میفرسته اما سؤال من از خانم مریم رجوی این است که چرا بعد ازشنیدن خبر فوت مرحومه اعظم طالقانی سکوت اختیار کرده و برای خانواده ایشون یک پیام ساده هم نفرستاد مگر این خانم دختر پدر طالقانی نبود.

فرقه رجویپس از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش بسیاری کرد تا آیت‌الله طالقانی را جذب خودشان کنند و از آن به بعد ایشان را «پدر طالقانی» خطاب کردند تا ایشان را به عنوان پدر معنوی و سیاسی خود جلوه دهند.

با توجه به اینکه عذرا علوی طالقانی(خواهر اعظم) زمانی جانشین (مسعود رجوی) فرمانده کل قوا بود آیا این سکوت شما نشان از آن نداره که به شدت بخاطر بعضی از موضعگیرهای پدر طالقانی زاویه داشتید تا چه برسد به خانم اعظم طالقانی که خیلی نسبت به شما موضع داشت و شما شهامت این را نداشتید که یکبار به او انتقاد کنید.

حالا هم که فوت کرده نمیتوانید پیام تسلیت به خانواده‌ای او بدهید بله خانم رجوی کسانی مثل جان مک کین و موگنزکامره را میتوانید با پول بخرید چون آن‌ها از ماهیت واقعی شما را نمیدانند به ملک عبدالله پادشاه فقید هم پیام تسلیت فرستادید برای او هم مثل دیکتاتور عراق مزدوری میکردید.

سران سازمان مجاهدین که برای ادامه خیانتهای خود نیاز به آیت الله طالقانی داشتند وبر آن شدند تا از حسن نیت وی سوء استفاده نموده و سعی در به انحصار کشیدن ایشان در راستای منافع حزبی و گروهی خود کنند که البته آیت الله طالقانی با درایتی که داشتند این موضوع را فهمیده و حتی در خطبه های نماز عیدسعیدفطر تهران بی محابا فریاد زدند که” من خودم را برای اینها (سازمان مجاهدین خلق) داشتم فدا میکردم. حتی بعضی از تنگ نظرها و اندک بین ها مرا متهم میکردند