ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مجاهدین آلبانی را هم ویران خواهند کرد

مجاهدین آلبانی را هم ویران خواهند کرد

بازداشت دوستمان آقای احسان بیدی که چند روز پیش توسط پلیس آلبانی بدون هیچگونه توضیح و بدون هیچ دلیلی بازداشت شد، بازداشت وی بدون هیچگونه توضیح صورت گرفته و وی را به محلی نامعلوم انتقال داده اند تا دسترسی به وکیل هم نداشته باشد، البته بایستی گفت این یک توطئه از قبل طراحی شده توسط فرقه روبه زوال رجوی با پلیس کشوری است...

-----------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ ادوارد 11/11/2019

Edward05مجاهدین آلبانی را هم ویران خواهند کرد

آلبانی کشوری است کوچک که در جنوب شرقی قاره اروپا قرار دارد، آلبانی دارای اقوام گوناگونی است که در کنار هم بطور صلح امیز زندگی می کنند، جمعیت آلبانی کمی بیشتر از 2800000000 نفر می باشد، این کشور با اکثریت مردم مسلمان و سپس مسیحی کشوری است اسلامی در قاره اروپای مسیحی که برای ورود به اتحادیه اروپا در آوریل 2009 اقدام کرده، کشور آلبانی دارای کشاورزی و دامداری است و دارای منابع ذغال سنگ و کروم مس و نیکل، این کشور در تاریخ خود با فراز و نشیب های گوناگونی مواجه بوده و بیگانگان سالهای سال بر این کشور که قبلآ کشوری پهناور بوده مسلط بوده اند، بگذریم هر کشوری هم در تاریخ خود این فراز و نشیب ها را طی کرده، اما کشوری که برای ورود به اتحادیه اروپا پیش قدم می شود بایستی شرایطی را در کشور خود آماده کند و اساسنامه اتحادیه اروپا را به اجرا بگذارد و خود را با اتحادیه اروپا هم قدم سازد.

به عنوان نمونه زندان های کشوری که می خواهد به این اتحادیه بپوندد بایستی با استاندارد بین المللی همخوان باشد، اعدام را بایستی برچیند، در درون دولت با دزدی و فساد و رشوه خواری بایستی بطور جد برخورد شود و برای این هم لازم است تا قوانین تازه ای برای مبارزه و جلوگیری از فساد دولتی برقرار شود و صدها مهم دیگر که کشورهای درخواست دهنده برای ورود به این اتحادیه بایستی اجرا کنند.

اما کشور آلبانی که در سال 2009 این درخواست را کرده از زمان ورود فرقه مجاهدین به این کشور احتمالآ این شانس را از دست خواهد داد، چرا که مجاهدین در هر کجا که باشند تلاش می کنند تا بساط شیادی خود را در دل دولت آن کشور پهن کنند و افکار دیکتاتوری و عقب مانده خود را به هر نحوی به دولت و مردم آن کشور تحمیل کنند، برای این کار هم در درون دستگاه های دولتی همیشه به دنبال حلقه ضعیف هستند تا با پول و رشوه طرف مقابل را به سمت خود و اعمال کثیف خودشان بکشانند، در درون جامعه هم با پول دادن و خریدن مردمی که اساسآ نمی دانند عاقبت کار چیست و با چه کسانی طرف هستند تلاش می کنند تا با مصاحبه هائی در حمایت از فرقه یا شرکت دادن مردم در تجمعات فرقه ای البته با پرداخت پول وغیره مردم را با فریب به سمت خود جلب کنند، نمونه، تجمعات پاریس که طی سالیان با وعده گردش در پاریس و پول تو جیبی و غذای مجانی پناهندگان از دنیا بیخبر را از سرتاسر اروپا به پاریس می بردند ( چه خوب شد که فرانسه درب ویلپنت را گل گرفت) یا درست مانند دورانی که درعراق بودند و تمام تلاششان این بود که نظر عشایر عرب را با توضیع کردن غذا در قالب نذری به خود جلب کنند.

اینگونه در جامعه نفوذ می کنند خصوصآ اگر جامعه ای فقیر باشد و همین نفوذ می تواند زمینه را برای دخالت در امور داخلی کشور مهیا سازد، مثل انتخابات محلی ووو، در کشور کوچک آلبانی هم مجاهدین همان سیاست نفوذ که درعراق اجرا می کردند را دنبال می کنند و مطمعنآ با این کار اگر برخورد قانونی نشود و اگر دولت و مشخصآ نخست وزیر آلبانی جلوی اعمال مخرب این گروه را نگیرد اینان آلبانی را هم ویران خواهند کرد.

اینها را نوشتم تا برسم به بازداشت دوستمان آقای احسان بیدی که چند روز پیش توسط پلیس آلبانی بدون هیچگونه توضیح و بدون هیچ دلیلی بازداشت شد، بازداشت وی بدون هیچگونه توضیح صورت گرفته و وی را به محلی نامعلوم انتقال داده اند تا دسترسی به وکیل هم نداشته باشد، البته بایستی گفت این یک توطئه از قبل طراحی شده توسط فرقه روبه زوال رجوی با پلیس کشوری است که درخواست ورود به اتحادیه اروپا را نموده و همین یک فقره توطئه که با رشوه گیری انجام شده نهایتآ مقامات آلبانی را مجبور خواهد کرد تا در این مورد توضیح دهند.Ehsan Bidi 05

برای فرقه مجاهدین هیچ اهمیت نداشته و ندارد که کشور میزبانش با آبروریزی بین المللی روبرو شود، و یا اینکه برای گند زدن فرقه درخواست ورود به اتحادیه اروپا رد شود، فرقه رجوی حتی مبارزه با رژیم ایران هم برایش در اولویت نیست، برای این فرقه شیطانی مهم این است تا با هر کسافت کاری که در آستین چرکین خود دارد یک منتقد و یک مخالف را در اروپا از سر راه خود بردارد، این به این معناست که اگر اینان دارای قدرت در درون کشور باشند بیدرنگ تمام مخالفین خود را به چوبه دار خواهند سپرد، به این معناست که اگر در دوران حاکمیت این پلیدان تظاهراتی ضد دولتی به راه افتاد تمام مردم را به گلوله خواهند بست زیرا تحمل هیچگونه منتقد و مخالف را ندارند، برخورد با خانواده های اعضای خودشان در مقابل زندان اشرف در عراق خود گویاترین نمونه دیکتاتوری این فرقه و سرانش می باشد، و به این معناست که افشاگری های اعضای جدا شده و منتدین به فرقه دیکتاتوری رجوی اثرات خود را گذاشته و سران فرقه را تا جائی برده که بر علیه یک منتقد هم خودشان وارد منجلاب شوند و هم بلیس کشور میزبان خود را با خود به درون منجلاب بکشانند، البته که مقصر بوجود آمدن چنین منجلاب ها خود سران فرقه هستند.

پلیس آلبانی که این عمل ناشایست را با همکاری فرقه رجوی انجام داده بداند که هم دمکراسی را زیرپا گذاشته و هم کشور خود را در مقابل ملل دنیا ضایع نموده و هم سدی در راه پیوستن به اتحادیه اروپا بوجود آورده، بازداشت دوستمان اگر قانونی بود و اگر پلیس مدرکی در دست داشت بایستی طبق قانون بین المللی ایشان ازادانه به وکیل دسترسی داشته باشد تا بتواند از خود دفاع کند، بردن فرد بازداشت شده به مکان نامعلوم یک عمل غیرقانوی است و هیچ توضیحی هم آنرا توجیه نمی کند.

دوستان جدا شده و اعضای سابق فرقه رجوی بایستی با اتحاد بیشتر و در اتحاد با احسان بیدی دست در دست هم تا جائی که می توانند افشاگری کرده و این حرکت غیرقانونی در آلبانی را محکوم کنند تا فرقه رجوی گمان نبرد که با شانتاز و زدوبند می تواند دهان منتقدین را آنهم در اروپا ببندد.
با درود به احسان بیدی دوست گرامی و عزیز و تمام دوستانی که از افشاگری واقعیت هائی که از درون فرقه رجوی می دانند باز نمی ایستند.