ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها وحشت مجاهدین از روشنگری اعضای جداشده در رسانه های بین المللی

وحشت مجاهدین از روشنگری اعضای جداشده در رسانه های بین المللی

جداشدگان از مجاهدین در آلبانی می گویند زندگی مشترک بین زن و مرد، ازدواج، تشکیل خانواده، سکس و ارتباط با خانواده، همانند سال های گذشته همچنان ممنوع بوده و حتی فکرکردن به این موضوعات نیز جرم تلقی می گردد. مجاهدین خلق گروهی هستند که اعضایش نباید به سکس فکر کنند! غلام میرزایی کسی که نزدیک به ۴۰ سال از عمرش را....

----------------------------------------------------------------------------------------

محمد حسین سبحانی و جواد فیروزمند، آریا ایران، فرانسه و ایران قلم، آلمان,17/11/2019

Mohammad HossainSobhani Javad Firouzmand 2018 Human Rights in MEK Rajavi Cult 768x432وحشت مجاهدین از روشنگری اعضای جداشده در رسانه های بین المللی

بررسی واکنش های افسارگسیخته مجاهدین در برخورد با منتقدین و جداشدگان.

تلویزیون بی بی سی اخیرا گزارشی از وضعیت اعضای جداشده و ناراضی سازمان مجاهدین خلق در آلبانی تهیه و پخش کرده‌است.

در این گزارش که لیندا پرسلی و آلبانا کاساپی دو خبرنگار بی بی سی در آلبانی آن را تهیه کرده اند، گفته شده که صدها نفر از اعضای مجاهدین این گروه را ترک کرده اند.

برخی از کسانی که سازمان مجاهدین را ترک کرده اند، در گفتگو با تلویزیون بی بی سی می گویند ساختار فرقه ای و قوانین سخت آن درباره تجرد و کنترل روابط اعضای خانواده یکی از دلایلی بوده که باعث بریدن آنها از این سازمان شده است.

اعضای جداشده در گفتگو با بی بی سی می گویند با استناد به سخنان رهبران مجاهدین در لیبرتی-عراق و قبل از انتقال به تیرانا، وعده گشایش و دست برداشتن از روش های کنترل ذهن و رفتار خشن نسبت به اعضای سازمان داده بودند.

اما پس از انتقال به آلبانی شرایط ساختار سازمان مجاهدین نسبت به اعضای سازمان نه تنها تغییر نکرده بلکه خشن تر از گذشته نیز شده است.

جداشدگان از مجاهدین در آلبانی می گویند زندگی مشترک بین زن و مرد، ازدواج، تشکیل خانواده، سکس و ارتباط با خانواده، همانند سال های گذشته همچنان ممنوع بوده و حتی فکر کردن به این موضوعات نیز جرم تلقی می گردد. مجاهدین خلق گروهی هستند که اعضایش نباید به سکس فکر کنند!

غلام میرزایی کسی که نزدیک به ۴۰ سال از عمرش را در سازمان مجاهدین خلق گذرانده می گوید؛ ۳۷ سال با زن و پسرم حرف نزدم. آن‌ها فکر می‌کردند مرده‌ام. ولی گفتم نه من زنده‌ام و در آلبانی هستم… اشک‌شان جاری شد. در سازمان مجاهدین ارتباط با خانواده جرم تلقی می شود.

حسن حیرانی، یکی دیگر از اعضای جدا شده سازمان می‌گوید: وقتی که عراق بودیم، اگر می‌خواستید به خانواده تلفن بزنید، اجازه نمی داد. در کنار چنین درخواستی سازمان مجاهدین خلق شما را ضعیف می‌نامید. ما هیچ رابطه‌ای با بستگانمان نداشتیم. ولی وقتی به تیرانا آمدیم توانستیم دور از چشم سازمان مجاهدین از اینترنت استفاده شخصی کنیم و با خانواده مان ارتباط برقرار نماییم.

در این برنامه با آقای محمد حسین سبحانی عضو سابق شورای مرکزی مجاهدین خلق به گفتگو نشسته ایم تا علاوه بر روشن نمودن تاریکخانه فرقه رجوی، واکنش دیوانه وار و افسارگسیخته رهبری سازمان نسبت به جداشدگان و گزارش بی بی سی را موردنقد بررسی قرار دهیم…

javad sobhani 005

لینک به ویدئو