ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها زالو صفت ترین حرامزاده سیاسی تاریخ ایران ، مریم قجر عضدانلو

زالو صفت ترین حرامزاده سیاسی تاریخ ایران ، مریم قجر عضدانلو

مریم قجر عضدانلو زالو صفت و خونخوار، در کمین است تا از  رنج وخون مردم ایران تا سرحد ممکن سو استفاده کند .در روز ششم این اعتراضات مردمی ، یک شوئ که از قبل کاملا برنامه ریزی شده بودبرپا کردند چه بسا درهمان زمان که مریم قجر داشت شوئ اجرا میکرد باز کسی به زمین افتاده باشد …. اگر این حقانیت استراتژیک شما درست بوده و....

-----------------------------------------------------------------------------------------

نوامبر 24, 2019 ،محمد کرمی، عیاران

mohamad karami 05زالو صفت ترین حرامزاده سیاسی تاریخ ایران ، مریم قجر عضدانلو

یک هفته از ناارامی های داخل ایران گذشته است . کماکان باز بعضی از شهر ها درگیری ما بین مردم و نیروهای انتظامی وجود دارد .  کم و بیش مردم به دنبال مطالبات خود هستند . در خارجه نیروهای سیاسی ، تشکل های سیاسی ، اجتماعی ، فرهنگی  و ایرانیان از هر سنخی کم وبیش به دنبال فراخوان ، راه اندازی تظاهرات ، هر انچه از دستشان بر می اید کم و بیش دارند مایه میگذارند .جریانات و تشکل های سیاسی خارجه فعلا به دنبال ان نیستند که در حال حاضر از این تظاهرات و اعتراضات مردم در داخل کشور برای خود نمدی درست کنند .

درداخل کشور هیچ کسی از امار دقیق کشته شدگان خبری ندارد تا این لحظه عفو بین الملل 115 نفر را تائید کرده است. خاکسپاری در نهمین روز در برخی نقاط ادمه دارد . مجروحین در بیمارستان ها .در خیلی از شهرها خون های مردم که برزمین ریخته شده است کماکان باقی است . خانواده های که عزیزانشان را از دست داده اند در غم عزیزانشان هستند و مراسم ختم برپا نکرده اند .در یک کلام تا این لحظه بجز فرقه رجوی هیچ جریانی به دنبال سو استفاده از کشته شدگان داخل کشور نبوده است .اما……

اما مریم قجر عضدانلو زالو صفت و خونخوار، در کمین است تا از  رنج وخون مردم ایران تا سرحد ممکن سو استفاده کند .در روز ششم این اعتراضات مردمی ، یک شوئ که از قبل کاملا برنامه ریزی شده بودبرپا کردند چه بسا درهمان زمان که مریم قجر داشت شوئ اجرا میکرد باز کسی به زمین افتاده باشد . ( این شوئ مریم قجر با یک برنامه ریزی دقیق بود ه است ! چرا ؟ به دلیل اینکه دکور بندی های بیرون محوطه تبعدگاه اشرف 3 و داخل سالن که برنامه اجرا کردند کار یک روز یا دو روز قبل نبوده حداقل پنج روز کار اماده سازی و تدارکات ان بوده است . هزینه این دکورو دستک را با پول خون ملت ایران تهیه کرده اند ) .

در این شوء با کلاشی و خرمرد رندی تمام  این زالو صفت اولا یک امار دروغ از کشته شده های می دهد .سپس می خواهد افرادی را که با سیاست ملعون مسعود رجوی وخودش در اشرف قدیم به کشتن داده اند را در این اعتراضات قاطی کند !؟ ان موقع  برای خانواده های که عزیزانشان را از دست داده اند دارد نشخوار میکند که غم و اندوه به خود راه ندهید و درد ها و زخم ها و الام خود را تبدیل به خشم و اراده و قدرت مضاعف برای ادمه اعتراض ها و مقاومت کنید  خوب معلوم هست این زالو صفت که زحمت نکشیده بچه برزگ کند که درد از دادن فرزند را درک کند بر عکس این هند جگر خوار تا امروز هرچه توانسته خونخوار تر شده از بس در خون ریزی دست داشته است .

در نهایت با حرامزادگی ایدئولوژیکی که از ملعون مسعود رجوی به ارث  برده است . به وقیحانه ترین شکل این اعتراضات مردم را دارد مصادره می کند و ادعا می کند :قیامهایی که در این چند روزه در سراسر ایران واقع شد،حقانیت استراتژی کانونهای شورشی و شهرهای شورشی و حتمیت پیروزیآن را نشان داد.
مسعود رجوی درسال ۹۲ یعنی ۴ سال قبل از قیام دی ۹۶ استراتژی هزار اشرف و کانونهای شورشی را اعلام کرد. در قیام۹۶ و جنبش اعتراضی بعد از آن و در اوجاش رد قیام روزهای اخیر نشان داده شد که چه شرائط آماده و جوشانی برای باروری و جوشش کانونهای شورشی وجود دارد و بسیاری شهرهای ایران از نظر نارضایتیهای حاد و عمیق مردم، آماده شورش و رها شدن از سلطه آخوندها هستند.
در پیامهای پس از قیام دی ۹۶ مسعود رجوی تأکید کرد: بالا بردن مشعل قیام در کانونهای شورشی در هر فرصت، هر زمان و هر مکان دستور کار و وظیفه مبرم انقلابی و میهنی است. او گفت: با کانونها و شهرهای شورشی قدر تاریخی مردم ایران در نبرد آزادیبخش رقم میخورد . .

اولا قیام یک بار شروع میشود مانند سال 57 تا به نتیجه نهایی که می رسد تمام می شود . اگر این حقانیت استراتژیک شما درست بوده و کانون های شورشی ، هزار اشرف و یگانهای ارتش ازادیبخش در داخل خاک میهن که مدعی ان هستید . پس این کانون های شورشی صاحب مرده و…. کجا هستند و برای چه روزی انها را تشکیل داده اید ؟ پس این کانون های صاحب مرده شما کجا هستند ؟ چرا به دفاع از مردم که کشته می شوند بیرون نمی ایند؟ برای چه روزی انها را تشکیل داده اید نکند می خواهید ترشی انها را بگیرید !؟ چرا در این نه  روز حتی یک شعار یا یک پلاکاردی را یک نفر در این اعتراضات بلند نکردند ؟ مگر شما مدعی رهبری و داشتن هزاران کانون شورشی نیستید ؟ ای حرامزاده گان تاریخ که در خون خواری ، روی دست زالو بلند شده اید و در دروغ گوئی از هند جگرخوار پیشی گرفته اید . و به وقیح ترین شکل میخواهند مبارزات  حقه مردم را به اسم خود مصادره کنند .در پایان باید گفت : اگر شما ارتش ازادیبخش ملی هستید پی در اوج قیام ملی و کشتار جوانان میهن در کدام گوری هستید ؟ چرا اقدام نمی کنید و یا به یگان های ارتش ازادی ، یگانهای هزار اشرف و کانون های شورشی که تشکیل داده اید دستور نمی دهید به کمک مردم بشتابند!؟