ی12082019

Last updateش, 07 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها تنها خواسته ام از پدرم

تنها خواسته ام از پدرم

----------------------------------------------------------------------------------------

انجمن نجات مرکز کرمانشاه ,5 آذر 1398

Sepah Amiri Familyتنها خواسته ام از پدرم

دیدار با خانم سپاه امیری فرزند علی سپاه امیری اسیر در فرقه مجاهدین
علی سپاه امیری از درجه داران ارتش جمهوری اسلامی ایران بود که درهمان اوایل جنگ درجبهه های جنگ درتهاجم ارتش بعثی اسیر شد وهشت سال مورد فشار وشکنجه قرار داشت تا اینکه در سال 1368 بعد از آتش بس وشرایط بلاتکلیفی نه جنگ ونه صلح از 67 تا 68 توسط صدام و رجوی مورد معامله قرار گرفت و تا کنون که مدت 30 سال است در اسارت تشکیلات جهنمی رجوی به سر می برد .

خانم نوشین سپاه امیری دختر علی می گوید : سال 82 بعد از سقوط دیکتاتور عراق به دیدار پدرم رفتم ودرقلعه اشرف او را با ماموران مجاهدین ملاقات کردم ودراین ملاقات کوتاه پدرم همه اش نگران ما بود ومی گفت اینجا خطرناک است وشما هرچه زودتر بروید. من درشرایط خطرناکی هستم .
آقای علی سپاه امیری درماجراجویی های رجوی با ارتش عراق به عنوان طعمه وکشته سازی به خط مقدم فرستاده شد ودرآن درگیری ها حتی مجروح هم شد ورجوی یک مصاحبه اجباری برخلاف میل شخصی وی از او گرفت ودرسیمای نفاق پخش نمود .
دختر آقای سپاه امیری می گوید تنها خواسته ام از پدرم این است که یک بار درزندگی اش به حرف من گوش کند وبه یک روز زندگی درخارج از حیطه و زندان رجوی ساخته فکر کند وبه آزادی و رهایی خودش بیاندیشد وازهیچ چیز نترسد .
ما دیگر از انتظار و انتظار خسته شده ایم و پدرم هم با توجه به سن و سال و فشارهای روحی که فرقه برای آنها اعمال می کند ما را از دیدار خود ناامید نکند .