ج01242020

Last updateج, 24 ژانویه 2020 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها زلزله آلبانی و سوءاستفاده رجوی

زلزله آلبانی و سوءاستفاده رجوی

--------------------------------------------------------------------------------------

صابر تبریزی، ایران اینترلینک، سوم دسامبر 2019

manz 04زلزله آلبانی و سوءاستفاده رجوی

خائن به کشور خود، نمیتواند کمک بیغرضانه  به مردم کشور دیگر بکند!

درگزارشی باعنوان ” شهروندان آلبانی در اشرف۳ ” که رسانه های رجوی منتشرش کرده، چنین آمده است :

” گروههایی از شهروندان آلبانی در روزهای ۲۲ ، ۲۴،۲۳ ، ۲۵ و ۲۶ آبان ماه به مدت ۵ روز از صبح تا غروب در محل اقامت مجاهدین اشرفی بودند. همزمان شماری از شهروندان از خدمات پزشکی ارائه شده توسط یک هیأت پزشکی آمریکایی و همچنین پزشکان و کادر درمانی مجاهدین استفاده کردند. هیأت پزشکی آمریکایی شامل ۱۵ دکتر متخصص و کادر درمانی توسط پروفسور جراح فیروز دانشگری ( هوادار رجوی) در دانشگاه اوهایو دعوت شده بود “.

این هیئت پزشکی آمریکائی، درزمانی که 50میلیون آمریکائی ازخدمات بیمه ودرمان محروم است ، چرا بمردم خود کمک نمیکند که ازاین مزایا بهره مند باشد؟

اگر بیاد داشته باشید ،  کشور کوبا زمانی دچار توفان سهمگین شد واوباما پیشنهاد اعزام پزشک به کوبارا کرد که رئیس جمهور کوبا درجوابش گفت که سیستم پزشکی کوبا بقدری قوی وسازمان یافته است که درهر زمان میتوان 5هزار پزشکرا به هرنقطه ی جهان اعزام دارد وآمریکا فاقد این امکانات است!

همکاری مجاهدین بااین اکیپ پزشکی، درزمانی که اعضای خودش براثر بیماری های مختلف جان میسپارند، ازبهر چیست؟

آیا شبیه همان کاری نیست که برای عراقی های اطراف پایگاه اشرف میکرد تا عواملی برای خود تربیت کرده ودرامر طومار جمع کنی بنفع خود وجاسوسی ازآنها استفاده کنند؟!

من ازمنابع کاملا موثقی شنیده ام که باند رجوی ازاین کمک گیرندگان عراقی برای کتک زدن برخی خانواده ها وتهدید جانی آنها استفاده میکردد.

درزمان وجود کمپ اشرف ، مردان وزنانی به فروشگاه های تعاونی مجاهدین مراجعه میکردند ودرمقابل دریافت اجناس مفت و حتی مجانی ، از مجاهدین دربرابر خانواده ها که قصد ملاقات داشته حمایت میکرده وتاحد کتک زدن آنها پیش میرفتند.

سازمان، در جریان ترور ناکام آقای مصطفی محمدی وهمسرش که برای دیدن دخترش سمیه ازکانادا به اشرف آمده بود، از عراقی های ساکن حوالی اشرف ودر پوشش رانندگان آژانس استفاده کرده بودند و …

درادامه ی گزارش باند رجوی ” گلچینی از مصاحبه شهروندان آلبانی ” منتشر شده که به قسمت هایی ازآن میپردازم:

” یک آقا و یک خانم: شما اپوزیسیون ایران هستید که برای دموکراسی در ایران می جنگید. ما برادران شما هستیم و از شما در آلبانی حمایت می کنیم. ما از شما و هر کس دیگری که برای دموکراسی و آزادی می جنگد استقبال می کنیم. من به همه شما که برای دموکراسی و حقوق مردم خود می جنگید، سلام می کنم. من آرزو می کنم که اپوزیسیون ایران پیروز شوند و آرزو می کنم که به زودی بتوانیم از کشور شما نیز بازدید کنیم. ما از فرهنگ شما و هر آنچه شما نماینده آن هستید بسیار قدردانی می کنیم.”

یعنی این آقا وخانم اینقدر شعور نداشتند که بدانند در زمانی که ساکنان مانز حق تشکیل خانواده و دسترسی آزاد به اطلاعات را نداشته ونمیتوانند اعضای خانواده ی خود درایران را دوست بدارند، چیزی ازحقوق شهروندی نمیدانند و ازاین رو دموکراسی هم سرشان نمیشود که بخاطر آن ازفاصله ی هزاران کیلومتر بجنگند؟

آقا یا خانم آلبانییایی!

زمانی که بزرگتران این جماعت که شما آنرا اپوزیسیون مینامید ، براحتی آب خوردن میتوانند حقوق اکثریت قاطع اعضاء تشکیلات خود را حیف ومیل کنند، چگونه خواهند توانست که برای مردم ایران که میانه ی خوبی هم بلحاظ عدم استقبال ازسبکسری ها وخیانت رهبران مجاهدین ندارند ، دموکراسی فراهم کنند؟

ضمنا سفر شما به ایران، یک مسئله ی دست نیافتنی نیست وازهم اکنون میتوانید به سفارت ایران مراجعه کرده و ویزای مربوطه را بگیرید!

بعد :

“یک خانم و یک آقا: از این برنامه و کمک پزشکی شما به مردم سپاسگزاریم. و نه فقط بخاطر کمک عملی که به آلبانیان ارائه می دهید بلکه از کمک معنوی شما نیز سپاسگزارم. چون شما آدمهای خیلی خوبی هستید ما ، به عنوان آلبانیایی ها ، می توانیم یاد بگیریم مانند شما رفتار کنیم. ما از شما چیزهای زیادی می آموزیم. خیلی ممنونم.”

اگر بخواهید مثل مجاهدین رفتار کنید، باید همین الان ازهمدیگر جدا شده و اگر فرزندی دارید رهایش کنید وآیا شما مقدمات انجام این کار را فراهم کرده اید؟

اگر بلد نیستید، درجلسات دستگاه مغزشویی رجوی شرکت کنید وببینید که انجام این کارهای غیرانسانی وسخت، چگونه برایتان راحت میشود!

سپس :

” یک خانم: ما در اینجا در اشرف ۳ هستیم تا از این پروژه که برای کمک به مردم آلبانی هست، بهره مند شویم. امیدوارم هرچه سریعتر بتوانید به میان مردم ایران بروید و در کشور خود آزاد باشید. متشکرم.”

چرا انجام این خدمات را ازدولت خود وسازمان بهداشت جهانی، صلیب سرخ  و… نمیخواهید؟!

ضمنا این مخاطبین شما ، طبق گفته ی نخست وزیر سابق آلبانی ، انسان های نرمالی نیستند که بتوانند درجامعه ای متعارف زندگی کنند.

نخست وزیر شما قول داده بود که با انجام اسلوب های روانپزشکی وروانشناسی بر روی این قربانیان رجوی، آنها را به انسان های نرمالی تبدیل کرده وجذب جوامع بشری کند!

مشکل دراینجاست که دولت آلبانی خلف وعده کرد واین وابستگان رجوی را درمان ننمود تا بتوانند به کشورهای دیگر وایران بروند و دراین موردازدولت خود بازخواست نمایید که چرا بجای انجام وعده ، سران مجاهدین را آزاد گذاشت و زمین برای زندان سازی دراختیار آنها قرار داد تا کماکان دستگاه مغز شویی خود را داشته باشند ونگذارند که این قربانیان به زندگی انسانی برگردند!

دراینمورد، دولت آلبانی جفای بزرگی درحق مهمانان خود که اتباع ایران هم هستند ، کرد تا آمریکا ومریم رجوی را خشنود سازد وبر افکار عمومی آلبانی توهین بزرگی بنماید!

صابر  تبریزی