چ07152020

Last updateس, 14 جولای 2020 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها مریم عضدانلو دوباره خواستار تحریم شدیدتر مردم ایران شد

مریم عضدانلو دوباره خواستار تحریم شدیدتر مردم ایران شد

----------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ ادوارد، 09/01/2020

EDWARD 005مریم عضدانلو دوباره خواستار تحریم شدیدتر مردم ایران شد

مریم عضدانلو سرپرست خانه سالمندان در آلبانی از شورای امنیت خواست تا حلقه تحریم ها بر علیه مردم ایران را تنگتر کند، وی در بیانیه ای که از سوی شورای کذائی  خود صادر کرد بر ضرورت و فوریت فعال کردن مکانیزم ماشه توسط شورای امنیت ملل متحد و اعمال مجدد شش قطعنامه این شورا تآکید کرد، بهتر است در ابتدا یادآوری کنم که تمام مواضع این فرقه در رابطه با موضوع هسته ای ایران دروغ است و خود رجوی همسر مفقود همین خانم در یکی از نشست ها تآکید کرد که اگر زمانی قدرت را در دست بگیرد تا می تواند موشک بسازد و زیر کوه های دماوند پنهان کند، مواضع امروز فرقه رجوی و مظلوم نمائی است و تمامآ دورغ است و این فرقه خود عاشق و شیفته انبار کردن سلاح است و اگر زمینه ای داشته باشند خودشان در تولید بمب اتمی دریغ نخواهند کرد.

مریم عضدانلو در حالی از شورای امنیت سازمان ملل درخواست فعال کردن سیستم ماشه را نموده که خود بخوبی می داند که تحریم ها دقیقآ مردم شریف ایران را هدف قرار داده، اما برای مریم عضدانلو مردم مهم نیستند، مرگ و میر کودکان در اثر نبود دارو و تغذیه کافی اصلآ مهم نیست در عوض تا می تواند برای چاپلوسی و خوشرقصی خدمات خود را به زلزله زدگان آلبانیائی تقدیم می کند، اینان دقیقآ ضد مردم ایران بوده و هستند و تا کنون هر گامی که برداشته اند بر علیه ایران و مردم ایران بوده.

زمانی همین فرقه مک کین و بولتن ها را به تجمع خود می آورد و با دادن هزاران دلار پول به این یاغیان از زبان جنگ طلبان امریکائی درخواست بمباران مردم ایران را می کرد، اما با مردن مک کین و با اردنگی خوردن بولتون و اخراج از کاخ سیاه، فرقه رجوی دریافت که مواضع بولتون علیه ایران دیگر خریدار ندارد پس سر خرش را به سمت مواضع ترامپ چرخاند و آویزان جریان تحریم شد و تا توانست با لابی گری تلاش کرد تا تحریم ها بر علیه مردم ایران را به اوج برساند و اکنون در همین بیانیه اخیر در خواست بیشرمانه فعال کردن سیستم ماشه توسط شورای امنیت را مطرح کرده,یعنی بازگشت خودکار تمام تحریم های سازمان ملل بر علیه مردم ایران.

جالب است که امروز وزیر خارجه امریکا به دیپلمات های خود دستور داده که تماس و رابطه خود را با پنج گروه مخالف ایرانی محدود کنند، از جمله با مجاهدین و شورای تحت امرشان، با این دستور پمپئو بوضوع سرسپردگی فرقه رجوی و شورای تحت امرشان را به امریکا فاش و برملا کرده اگر چه با این فرمان یک اردنگی دیگر به بساط فرقه رجوی زده.

فرقه رجوی در خواب و رویای سرنگون کردن رژیم و سوار شدن بر قدرت در ایران عمر اعضای خود را در چهار دهه با دروغ و حقه بازی و شارموتی بازی های رجوی برباد داده و اکنون با ترور قاسم سلیمانی و بیشتر شدن شکاف بین ایران و امریکا گمان کرده که کار تمام است و امریکا همین فردا از سرپرست خانه سالمندان آلبانی دعوت می کند که بفرما حاکمیت ایران را تحویل بگیر، این دقیقآ همان چیزی است که رجوی در انتظارش است که ارباب بزرگ فرمان بدهد، در این چند روز اخیر هم با همین رویاها دوباره شروع به تهدید و ترساندن مخالفین و منتقدین خود کرده و گمان کرده که با این شانتاژها میوتواند از افشاگری اعضای جدا شده بکاهد یا اینکه آنان را در گوشه رینگ قرار دهد.

البته شکاف بین ایران و امریکا به نقطه قرمز رسیده، با ترور سلیمانی توسط تروریست های امریکا که فرقه رجوی را بیش از حد خوشحال کرد و امروز هم با حملات راکتی ایران به پایگاه عین الاسد درعراق در پاسخ به عملکرد امریکا که فرقه رجوی را خیلی غمگیم کرد گمانه زنی ها در مورد شروع جنگ بالاست، اما بایستی به فرقه رجوی عرض کنم حتی اگر ایران خدای ناکرده وارد جنگی تمام عیار گردد که البته هدف مجاهدین همین هم هست اما برای مجاهدین از این نمد جنگ کلاهی دوخته نخواهد شد، چون مردم ایران از این گروه و فرقه بیزار است و این فرقه با پرونده سیاه خود نزد مردم ایران نه تنها جایگاه و پایگاهی ندارد بلکه مردم از این فرقه متنفر هستند.

والبته جنگ با ایران هم به همین آسانی نیست، در سال ۱۳۶۷ فرقه رجوی با این خیال که نیروهای ایران در جنگ هشت ساله خسته شده اند و مردم ایران از ارتش مزدوری که در خدمت دشمن درجه یک ایران (صدام) بود استقبال خواهند کرد سرش را پایین گرفت و در یک ستون، احمقانه راهی ایران شد و این حرکت احمقانه را هم عملیلت فروغ جاویدان نامید که منجر به از هم پاشیده شدن تمام نیروهایش شد و دست از پا درازتر فرار را بر قرار ترجیح داد و به آغوش اربابش صدام بازگشت، اما ارتش امریکا و امریکائی ها را نبایستی با رجوی مقایسه کرد، اگر جنگ با ایران برای امریکا ساده و آسان بود خیلی وقت پیش در دوران بوش قلدر این کار را انجام می داد اما به این سادگی که فرقه رجوی گمان می کرد و هنوز هم بر همان گمان دوران فروغشان هستند نیست.

به هر حال تحولات در منطقه به سرعت درحال تعقییر است و برای کسی مشخص نیست حرکت بعدی چه خواهد بود، تنها چیزی که مشخص است و می توان با اطمینان بیان نمود این است که هر اتفاقی که در منطقه و یا در درون ایران چه در رابطه با موضوع ایران و امریکا چه در رابطه با مسایل درونی ایران اتفاق بیفتد برای فرقه رجوی آبی گرم نخواهد شد و دردی از هزاران درد بی درمان فرقه را درمان نخواهد کرد، چون رجوی با سیاست اشتباه و البته منفعت فردی خودش سازمان حنیف نژاد را هم تبدیل به فرقه نمود و هم در باتلاقی فرو برد که تاریخآ نخواهد توانست خود را از فرو رفتن نجات دهد,این مار سمی خطرناک تمام تلاش خود را بکار گرفته تا زهر خود را به هر ترتیبی به جان و تن مردم ایران بریزد.

Bildschirmfoto 2020 01 06 um 10.40.31