ش02292020

Last updateج, 28 فوریه 2020 7pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها سواستفاده رجوی وعضدانلوازشخصیتهای ملی ایران وجهان

سواستفاده رجوی وعضدانلوازشخصیتهای ملی ایران وجهان

ایا رجوی وعضدانلو هم اینگونه بودند ویا درتمامی مقاطع حساس سرخود را برداشته وپا به فرارگذاشتند ازهرزاویه که نگاه کنیم انها درست رودرروی سرداران وشخصیتهای ملی ایران قدم برداشته اند ودفاع ازانها یک دلیل بیشترندارد سو استفاده سیاسی از انها برای پیش برد مطامع سازمانی وشخصی ورسیدن به قدرت است وهیچ دلیل دیگری ندارد........

------------------------------------------------------------------------------------------

علی شیرزاد،

AmirKabirسواستفاده رجوی وعضدانلوازشخصیتهای ملی ایران وجهان

درسایت مجاهدین قسمتی دارد که درباره شخصیتهای جهانی که نامی ازملی گرایی وانقلابی حداقل دراذهان جهانی ویا کشوردیگری دارندمینویسد اینباردرباره امیرکبیرنوشته وبه تعریف وتمجید پرداخته است بنده هیچ اعتقادی ندارم که این افراد شخصیتهای فرازمینی بوده ویا هیچگونه ایراد واشکالی نداشته اند وازسیارات دیگربا ویژه گیهای خاصی امده اند ، خیر، انها هم مثل همه انسانها اشکالات وایرادات خاص خود را داشته وبافکری محدود به شرایط زمانی ومکانی وفرهنگی وطبقاتی خود زندگی وعمل میکرده اند اما می پردازیم به امیرکبیرویا شخصیتهای دیگرایرانی وقتی ازکسی دفاع میشود حداقل فرد یا سازمان وگروه وحزبی که ازفردی حمایت وصحبت می کند باید ویژگیهای اورا قبول داشته وبه انها درحد تفکرات خود استفاده وعمل کند نه اینکه درست عکس ان فکرو ازعمل ان شخص دفاع هم بکند.

بارزترین ویژگی امیرکبیربیگانه ستیزی وضد جاسوسی بود ودشمن بیگانه پرستان وکسانی که برای انها کارومنافع انها را تامین میکردند بود واین موضوع درحرفهای سفیروسردمداران انگلیس خیلی واضح وروشن وبارز است که بارها دشمنان ایران اذعان کرده اند دریک مورد سفیرمیگوید هیچ رشوه وپولی از انگلیس نمیگرفت وبشدت ناراحت میشد وبرخورد میکرد واجازه نمیداد کسی هم رشوه ویا پول بگیرد ویا با بیگانه گان کارکند وعاقبت هم انگلیس با توطئه اورا کشت وازصحنه ایران وصدارت و صدراعظمی حذف کرد ایا رجوی وعضدانلو وسازمان مجاهدین وشورای ملی انها ازچنین ویژگی برخودارهستند ؟

یا دائما با بیگانه گان ودشمنان ملت وایران وایرانگرایی سازش ودردوستی زندگی وحشرونشروسروکری دارند کجا امیرکبیرازانگلیس میلیونی پول میگرفت ؟ کجا با جاسوسان انها رابطه داشت ؟ که رجوی وعضدانلو ازامریکا وعربستان وامارات واسراییل پول میگیرند وبرای انها جاسوسی میکنند  کجا خواهان تحریم کشورش بود ؟ کجا خواهان بمباران ملتش بود ؟ کجا با جاسوسان انها رابطه وانواع مزدوران وبیگانه پرستان را درهمه جای دنیا بخدمت گرفت تا لابی اورا بکنند ؟ کجا با ادمخواران انگلیس رابطه داشت ومدام ازانها خواهان نابودی کشورش بود ؟ کجا اطلاعات مملکتی را دراختیاربیگانه قرارداد ؟ وصدها سوال دیگرکه هیچ کدام را امیرکبیرانجام نداد وضدیت کرد ولی رجوی وعضدانلو انجام وازهیچ دنائتی برعلیه ملت وکشورفروگذارنکردند ، میبینیم که تمامی عملکردها حتی انهایی که علنی شده وصدها مورد هم هست که کسی نمیداند ودراینده امیدوارم برملا شود تا همه به ماهیت پلید انها پی ببرند که دراین سالیان چه جنایتها که انجام ندادند وچه خیانتها که نکردند چگونه باورکنم سازمانی که از لحظه ورود نیروهایش را با برخوردهای روانی زیرفشارروحی وشکنجه های روانی وجسمی قرارمیدهد وانها را به بهانه های مجاهدی وخدا وخلق وصدها حرف وکلمات فریبنده جاسوس بار میاورد وهمین رویه را هم درتنظیم رابطه روزانه عمل میکند.