ش02292020

Last updateج, 28 فوریه 2020 7pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها کمرکانونهای شورشی که به شورشی های شهری تغیرنام داده بودند شکست

کمرکانونهای شورشی که به شورشی های شهری تغیرنام داده بودند شکست

اگر اشوبها واغتشاشاتی که درایران شروع شد را دنبال کرده باشید موضوعی که خیلی بچشم میزند حمایت کشورهای غربی معلوم الحال که عبارتند از امریکا ، المان ، فرانسه ،وانگلیس ، یعنی همان طرف حسابهای برجام اقای روحانی ودولت نو لیبرالی او هستند وحمایت منطقه ای اسراییل ، عربستان وامارات وازجانب ایران هم سازمان مجاهدین .....

-----------------------------------------------------------------------------------------

Ali shirzad 03کمرکانونهای شورشی که به شورشی های شهری تغیرنام داده بودند شکست

اگر اشوبها واغتشاشاتی که درایران شروع شد را دنبال کرده باشید موضوعی که خیلی بچشم میزند حمایت کشورهای غربی معلوم الحال که عبارتند از امریکا ، المان ، فرانسه ، وانگلیس ، یعنی همان طرف حسابهای برجام اقای روحانی ودولت نو لیبرالی او هستند وحمایت منطقه ای اسراییل ، عربستان وامارات وازجانب ایران هم سازمان مجاهدین وطرفداران رضا پهلوی ودارودسته تجزیه طلبان وشورای گذاروکمونیستهای وابسته به امپریالیسم ، اما دراین میان توئیتهای دارودسته پادشاه عربستان وسران ادمخوارامریکا همه چیز پشت صحنه را برملا میکند امریکایی ها که گفتند یکسال ونیم برای ان سرمایه گذاری کردیم اعتمادی طرفدارسلطنت گفت استراتژی ما بود که دوسال برنامه ریزی کردیم وعربستانی ها گفتند بن سلمان جنگ رابداخل ایران کشاند وقتی میگوید مثل مرد به حرفش عمل میکند یا دیگری گفته بود همانطورکه ولیعهد بن سلمان گفت جنگ را به پایتخت کشاندیم وتهدید کرد که تهران دراتش خواهد سوخت.

البته بنده نوشته هارا یاد داشت نکردم ونقل به مضمون میکنم وخیلی زیاد بود که فقط به چند نمونه اشاره کردم پس می بینیم طبق اعترافات سران وقلم بدستان همین کشورها اغتشاش واشوب کارانها بود بنده ازقبل انتظارچنین حرکاتی را داشتم بهمین دلیل هم ده ها بارنوشتم که فتنه گران منطقه یعنی عربستان وامارات راباید کوبید وتاسیسات زیربنایی وحیاتی انها را نابود کرد تا نتوانند درمنطقه دست به خیانت وتوطئه بزنند ومعتقدم تا امریکا  درمنطقه حضورداردمنطقه به ارامش نخواهد رسید وازطرف دیگربانیان یعنی عربستان وامارات درهم کوبیده نشوند جنگ وخونریزی وکشتارواواره گی درمنطقه ازبین نخواهد رفت هرروزی یک کشور اشوب خواهد شد ودیدیم که حرکتها دقیقا ازطرف همین ها صورت گرفت اما انچیزی که باعث عمل انها شد نیروها وطرفداران دشمنان داخلی که دربالا اشاره کردم بعنوان پیاده نظام وستون پنجم انها وارد کار شده وهمه جا را اتش زده وتخریب کردند وبه غارت بردند عین همان کاری که بعد ازسرنگونی صدام درعراق انجام دادند وعراق را به ویرانه تبدیل کردند وهمان الگوی عراق را هم درایران پیاده کردند که زیاد موفق نشدند این وسط رجوی وعضدانلو همه چیزرا منتسب به خود وکانونهای شورشی که جدیدا شده شهرهای شورشی میکنند وماهم همین حرف انها را ملاک گرفته ومی گوییم همه چیز زیرسر رجوی وعضدانلو وکانونهای شورشی اوست.

ولی نتیجه چی شد درعرض سه روز درهم کوبیده شدند وکمرکانونهای شورشی مثل خری که زیربارمیخوابد وکمرش میشکند کمرشکسته شدند مجاهدین ادمهای بسیاراحمق وابله ای هستند درزمان حمله امریکا به عراق درجریان کویت ما درکفری بودیم وکارهامون را با خروقاطرانجام میدادیم انها یک کره خررا اورده وگیربکس تانک که بیش از 500کیلو وزن دارد را با جرثقیل به پشت خرگذاشته بودند که به جای دیگری منتقل کنند خربیچاره هم درجا کمرش شکسته وزیربارله شده بود وقتی من شنیدم ازتعجب وازخریت نیروها که اینقدر فهم وشعورندارند پنجاه نفرجمع شده اند یکی نفهمیده بود که خرمگه چقدرمیتونه بارحمل کنه البته جای تعجب نداشت وقتی رجوی وعضدانلو با این استراتژیهای احمقانه که سالیان ادامه میدهند ونمی فهمند باید انتظارداشت خربشناسند مگه خر میتواند خررا بشناسد چند نفر ابله فریب خورده را با چاقوو قمه فرستاده اخوند سرنگون کنند بگذریم ازاینکه بنده معتقدم دستهایی درحاکمیت بخصوص دولت روحانی درکاروهماهنگ با بیگانگان بود چطوری بنده باید غافلگیری نیروهای امنیتی ونظامی را باورکنم انهم درزمانی که تمام جهان میگفتند بزودی درایران اشوب خواهد شد عراق ولبنان جلو چشمان بود وخود حاکمیت هم گفت قراربوده اول مهرشلوغ کنند که زم دستگیرشد واردوغان گفت بعدی ایران است ؟ ولی ایا میشود این حاکمیت را باچماق وقمه وچهارتا اسلحه سرنگون کرد_