پ04092020

Last updateپ, 09 آوریل 2020 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها انقلاب خواهر مریم در فاحشه خانه های تیرانا – قسمت آخر

انقلاب خواهر مریم در فاحشه خانه های تیرانا – قسمت آخر

مگر افراد برده شما هستند که باید چنین به آنان امر و نهی و حتی درخصوصی ترین امورشان تابع شما باشند؟ثانیا بر فرض که تو درست بگویی آیا کاری و شرافتی و عمل خیری و باقی الصالحاتی بیشتر از اینکه فردی با یک زن بی پناهی زندگی مشترک بخواهد داشته باشد؟ یک زندگی مشترک ایجاد کند و و با هم زندگی کنند؟ آیاشما مرامی و عقیده ای را.....

----------------------------------------------------------------------------------------

حسن حیرانی ، تیرانا ، آلبانی ـ ایران آزادی ـ 23.03.2020

Hassan Heyrani 06انقلاب خواهر مریم در فاحشه خانه های تیرانا – قسمت آخر

مگر افراد برده شما هستند؟

بيمارستان “ننه ترزا ” و “انقلاب خواهر مريم” در آلبانی

سوراخ شدن “اتقلاب خواهر مریم”  در خیابان پشت ” بیمارستان ننه ترزا ” در آلبانی

لینک به قسمت اول

لینک به قسمت دوم

با سلام به همه دوستان؛

خلاصه آنچه گذشت……

امامن خیلی خجالت کشیدم …….

ناگفته نماند که نفرات همراه راه که برای همراهی و کمک به مریض به بیمارستان می‌آیند همه از افراد لایه) M (به بالا هستند یعنی کسانی که نزدیک به چهل سال مثلاً سابقه مبارزاتی دارند! چون اینها مورد اعتماد تشکیلات هستند اما همین ا نفرات در کوچه روبروی بیمارستان (مادر ترزا)  به خانم هایی  که در ازای دریافت مقدار کمی پول ورفتن به مسافرخانه های ارزان قیمت سکس انجام می دهند برای برقراری یک رابطه دریغ شده مراجعه می‌کنند و… .

و اما ادامه مطلب:

علت و انگیزه نگارش این سطور برای نگارنده اتفاق جدید و عجیبی است که در دفتر فرقه مستمری نفرات را میدهد افتاده است که اینجانب را بر آن داشت که به این موضوع اشاره کنم.!!!

در یکی دو هفته قبل همین مسئولین بالای فرقه که دست پرورده های ایدئولوژی تشکیلاتی خواهر مریم و برادر مسعود هستند و در دفتر فرقه ماهیانه مستمری نفرات رامی دهند در رابطه با ازدواج یکی از نفرات جدا شده که تصمیم گرفته بود با زنی زندگی مشترک داشته تا به او  کمک کند که بتواند زندگیش را اداره وهردوطرف سروسامان بگیرند از طریق نفرات مرتبط با دفتر پیام داده بودند که بروید به فلانی بگویید که چرا زن گرفته او یک زن فاحشه است و چرا با یک فاحشه ازدواج کرده و آبروی ایران و ایرانی را بردی و انبوهی مزخرفات کثیف دیگر؛  اگر قطع رابطه نکنی مستمری تو را قطع می کنیم .

بعد از آن هم نام یکی دیگر از بچه‌های دیگر را آوردند که او هم رفته و با یک فاحشه زندگی می کند و اینطوری آبروی همه ایرانی ها را میبرند.( البته این سس قضیه است چون این فرقه و سرانش نه غم ایران دارند و نه ایرانی وگرنه چطور از آمپریالیسم تقاضای بمباران مردم وایران را دارند ؟)

اول اینکه به تو چه ربطی دارد؟

ثانیا بر فرض که تو درست بگویی آیا کاری و شرافتی و عمل خیری و باقی الصالحاتی بیشتر از اینکه فردی با یک زن بی پناهی زندگی مشترک بخواهد داشته باشد؟ یک زندگی مشترک ایجاد کند و و با هم زندگی کنند؟ آیاشما مرامی و عقیده ای را پیدا می‌کنید که این کار را محکوم یا آنکه آن را شماتت کند.

آیا غیر از این می توان به شما گفت لعنت به روح پلید شما با آن همه ادعا و فریب مگر چه عیبی دارد کسی از زن بی نوا و بی کسی دستگیری و کمکش کند نه واقعا عیب اینکار کجاست ؟ شما را چه می شود وکجای شما می سوزد ؟ مگر رهبران رذلتان اینقدر سنگ زنان بی دفاع و بی پناه  مثلادر جمهوری اسلامی زن ستیز ایران را بر سر وروی نامبارک و کثیف خود نمی کوبند؟

شما چشم ندارید ببینید کسی صاحب خانه و زندگی شده و زندگی از سر و سامان گرفته است چونکه مدام در تشکیلات مزرعه حیوانات شمالازم دارید اخبار دروغ  از جداشدگان برای نفرات  بخوانید تا بسرشان نزند که دنبال زندگی خودشان بروند از بدبختی بیچارگی و فلاکت و اینکه بریده ها برای نون شبشون مانده اندو… .

ضمنا  کارکسی که صادقانه به شما می گوید من دیگر شما را قبول ندارم و می اید بیرون و دنبال زندگی خود می رود و البته برای تنویر افکار عمومی در رابطه با تاریکیهای فرقه هر قدر که می تواند افشاگری می کند اگربا  فردی هم تفاهم وتمایل داشته باشد زندگی مشترک را شروع می‌کندصد شرف دارد به اینکه  در فرقه باشی و جز فرماندهان فرقه باشی و امین چشم تشکیلات باشی و به عنوان نفر همراه به بیمارستان مادر ترزا بروی و در ساعتی که همه باید از بخش بیمارستان خارج شوند( چون دکترهای بیمارستان  روزانه مریض ها و معاینه می کنند وهمه باید اتاق مریض را ترک کنند  ) بروی و از آن پولی که تشکیلات به تو داده که برای مریض خرید کنی  خاک بر سرخودت بکنی و…

من آنچه را که می دانستم بی کم و کاست به نگارش درآوردم. قضاوت با شماخوانندگان.

*رجوی در قسمتهایی که به فحشا در ایران اشاره می کرد با محکوم کرد رژیم ایران که عامل اصلی بالارفتن نرخ فحشا در ایران سیاستهای غلط جمهوری اسلامی است باد به غبغب می انداخت و می گفت که یکی از وظایف ما بعد از سرنگونی سروسامان دادن و نجات همین زنان و تشکیل زندگی آبرومندانه برای آنان است! البته باید بیایند در انقلاب مریم تطهیر شوند وبا تاُسی به مریم و انقلابش نجات پیدا کنند! منظورش شاید عضوگیری آنان بعنوان اعضای آینده سازمانش بود !شاید چون فکر می کرد این بی نوایان از سر نیاز به این سازمان می پیوئدد و آینده سازمانش تضمین می شود!

پايان

با تشكر