چ05272020

Last updateچ, 27 می 2020 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نامه سرگشاده به گزارشگر سازمان ملل

نامه سرگشاده به گزارشگر سازمان ملل

در دنیای امروز یکی از اولیه ترین حقوق شناخته شدۀ بین المللی برای هر فرد در هر کجای دنیا حتی برای خطرناکترین زندانیان حق دیدار و تماس با افراد خانواده و اقوام نزدیک است ولی این حق مسلم را مریم رجوی و دیگر سران این فرقه از همان ابتدا که در عراق حضور داشتند و تا همین امروز که در آلبانی هستند از همۀ افراد سازمان کاملا سلب کرده اند، و در هفته های گذاشته هم کسانی که.....

-------------------------------------------------------------------------------------------------

غفور فتاحیان، سایت نجات از فرقه ها، پاریس، نوزدهم می 2020

Ghafoor Fatahian 06نامه سرگشاده به گزارشگر سازمان ملل

در رابطه با نقض ابتدایی ترین حقوق بشر در سازمان مجاهدین که اجازه نمی دهد خانواده ها با فرزندانشان دیدار کنند

نوشتۀ غفور فتاحیان عضو قدیمی جداشده از فرقۀ رجوی

آقای جاوید رحمان گزارشگر سازمان ملل،

با گرمترین درودها،

این جانب غفور فتاحیان از اعضای قدیمی سازمان مجاهدین هستم که بیش از بیست سال از بهترین دروران جوانیم را به صورت حرفه ای در اردوگاههای این سازمان در عراق در اسارت روحی و ذهنی این سازمان بودم که خوشبختانه با کمک نیروهای آمریکایی و دولت عراق توانستم از این اردوگاه نجات پیدا کنم و هم اکنون در کشور فرانسه ساکن هستم.

ادعا می کنند و دم از دموکراسی و حقوق بشر می زنند بویی از دموکراسی و حقوق بشر نبرده اند. ادعاهای آنان اصلا واقعیت ندارد زیرا خودشان نقض کنندۀ ابتدائی ترین حقوق انسانی در عراق و تا همین لحظه در آلبانی هستند.

من با خودم عهد بستم که باید صدای مظلومانۀ دوستانم را که هم اکنون در آلبانی گرفتار این فرقه هستند به گوش جهانیان برسانم.

آقای جاوید رحمان

آیا می دانید که در سازمان مجاهدین نه تلفنی در کار است نه کامپیوتر نه موبایل نه رادیو نه روزنامه نه تلویزیون آزاد؟ همه چیز در سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) تحت کنترل سران این سازمان می باشد.

هیچ کسی در این سازمان چه زن و چه مرد مفهوم زندگی را نمی دانند چرا که هر گونه ازدواج و عشق و تشکیل خانواده و هر گونه تماس و ارتباط با اعضای خانواده و دنیای بیرون ممنوع و قاچاق می باشد. حتی فکر کردن به خانواده و زن و زندگی ممنوع و جرمی نابخشودنی است.

در دنیای امروز یکی از اولیه ترین حقوق شناخته شدۀ بین المللی برای هر فرد در هر کجای دنیا حتی برای خطرناکترین زندانیان حق دیدار و تماس با افراد خانواده و اقوام نزدیک است ولی این حق مسلم را مریم رجوی و دیگر سران این فرقه از همان ابتدا که در عراق حضور داشتند و تا همین امروز که در آلبانی هستند از همۀ افراد سازمان کاملا سلب کرده اند.

می خواستم از شما خواهش کنم که به دولت البانی فشار بیاورید تا بلکه این خانوادهای درد مند و پدران و مادران سالخورده که سالیان سال است چشم انتظار فرزندان خود هستن بتواند از نزدیک فرزندان خود را ببیند

اقای جاوید رحمان مطمئن باشید که خانوادهای ایرانی این اسیران این کار بزرگ شما را هرگز فراموش نخواهند کرد

غفور فتاحیان پاریس 18. 05 2020