پ07092020

Last updateپ, 09 جولای 2020 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار دیدگاه ها نگاهی به شورای دست ساز رجوی بعد از چهل سال

نگاهی به شورای دست ساز رجوی بعد از چهل سال

برملا شدن تحلیل های آبکی و وعده های دروغین سرنگونی شش ماهه رجوی اعضای این شورای به اصطلاح ملی مقاومت از این سازمان فرقه گرا و تروریستی فاصله گرفتند و بعدا که رجوی به عراق رفته و نوکری و مزدوری تمام عیار صدام حسین دیکتاتور سابق عراق را پذیرفت و ارتش به اصطلاح آزادی بخش را تاسیس کرد می گفت شورای ملی مقاومت بال سیاسی و ارتش به اصطلاح آزادیبخش.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

علی جهانی، وبلاگ آیینه، بیست و نهم ژوئن 2020

Ali Jahani 06نگاهی به شورای دست ساز رجوی بعد از چهل سال

رجوی بعد از اعلام مبارزه مسلحانه در سی خرداد سال شصت و شکست استراتژی سهم خواهی اش از انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران فرار را بر قرار ترجیح داد و به پاریس گریخت و بعدش برای توجیه این فرارش سعی کرد ادای یک رهبر تبعیدی را در بیاورد و وعده سرنگونی شش ماهه بدهد و بدنبال آن شورای به اصطلاح ملی مقاومت که  در حقیقت شورای دست سازی بیش نیست را تاسیس کرد  ابتدا با دروغ و دغل و وعده های دروغین سرنگونی شش ماهه عده‌ای را  از جمله آقای بنی صدر و  قاسملو  رهبرحزب دمکرات کردستان دور خودش جمع کرد و همچنین با انجام عملیات تروریستی هفت تیر و هشت شهریور توسط عوامل نفوذی اش خواست خودش و شورای دست سازش را تنها آلترناتیو جا بزند البته بخاطر اینکه توسط کشورهای اروپایی و بطور خاص کشور فرانسه که در آن مقیم شده بود انگ تروریستی نخورد مسئولیت این عملیات تروریستی را که منجر به شهادت رجائی و باهنر  بهشتی  عده‌ زیادی از مسئولان کشور شده بود را بطور مستقیم نپذیرفت.

ولی بعد از بر ملا شدن تحلیل های آبکی و وعده های دروغین سرنگونی شش ماهه رجوی اعضای این شورای به اصطلاح ملی مقاومت از این سازمان فرقه گرا و تروریستی فاصله گرفتند و بعدا که رجوی به عراق رفته و نوکری و مزدوری تمام عیار صدام حسین دیکتاتور سابق عراق را پذیرفت و ارتش به اصطلاح آزادی بخش را تاسیس کرد می گفت شورای ملی مقاومت بال سیاسی و ارتش به اصطلاح آزادی بخش هم با نظامی مقاومت هست و مقاومت بوسیله این دو بال می خواهد سرنگونی را محقق نماید و برای اینکه جدا شدگان از شورای ملی مقاومت را کم اهمیت جلوه دهند تعداد زیادی از اعضای سازمان را عضو شورای ملی مقاومت جا زد و اکنون این به اصطلاح شورای ملی مقاومت بیش از پانصد عضو دارد که بجز چند تن پیر و سالخورده نظیر هزار خوانی و مهدی سامع بقیه اعضای سازمان هستند که از کادر ها و فرماندهان ارتش به اصطلاح آزادی بخش هستند.

رجوی در واقع این شورا را برای پوشاندن چهره تروریستی سازمان و مدره نمایی و پول شوئی در کشورهای اروپایی تاسیس کرده بود . ولی الان بعد از چهل ملاحظه می فرمائید که نه از بال نظامی یعنی ارتش به اصطلاح آزادی بخشش چیزی بافی مانده است و نه از بال سیاسی اش یعنی این شورای دست سازش خبری هست.  و اگر به فعالیت های این شورای کذائی نگاه کنید فقط چند اطلاعیه کلیشه‌ای و دیکته شده است که به مناسبت های مختلف صادر می کند. و در حقیقت این شورا همانند آن ارتش به اصطلاح آزادی بخشش مردگان متحرکی بیش نیستند. و جالب اینکه مریم عضدانلو سرکرده فعلی این سازمان فرقه گرا و تروریستی که علاوه بر مسئولیت رئیس جمهور مادام العمر مسئول این شورای کذائی هم هستند.

به مناسبت چهلمین سالروز تاسیسشورای ملی مقاومت کال کنفرانس بقول خودشان بین المللی برگزار کرده که دو سوی اقیانوس در آن شرکت کرده‌اند و سالروز تاسیس این مرده متحرک گرامی داشته اند . ولی همه می دانند که سیمرغ رجوی با از دست دادن بال سیاسی شورا و بال نظامی ارتش آزادی بخش اکنون بی بال و پر گشته است  و اینگونه برگزاری مراسم که بیشتر به مراسم ختم شبیه هست صرفا برای پر کردن برنامه‌های تبلیغاتی سازمان هست و همچنین برای فریب نیروهای نگون بخت سازمان می باشد تا چند صباحی بیشتر آنها را در اسارتگاه کشور آلبانی تحت عنوان اشرف سه نگه دارند .