ش07212018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات

جهت ثبت در تاریخ-گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق در آن کشور

قانون مجازات آلبانی، احکام زندان را برای ترویج جنگ و تروریسم اعمال می کند. از آنجایی که سازمان مجاهدین خلق توسط سرویس اطلاعاتی ایالات متحده به آلبانی منتقل شده و به عنوان یک سازمان منحرف کننده و تروریستی علیه ایران مورد استفاده قرار گرفته است و توسط سناتورهای آمریکایی مانند جان بولتون و جان مک کین محافظت شده است، مجاهدین خلق قوانین آلبانی را نادیده گرفته اند که برخی مقامات آلبانی نیز از آنان حمایت می کنند.کوزوو حضور جهادی های تکفیری در آلبانی را که از سال 2011 تا 2013 مردم را به جهاد علیه سوریه دعوت می کردند، نادیده گرفت و سپس همین گروه به سازمان های تروریستی مانند داعش یا جبهه النصره پیوستند

ادامه مطلب...

جلسه انجمن زنان با حضور خانم ها بتول سلطانی ، زهرا معینی ، و خانم حمیرا محمد نژاد به مناسبت روز جهانی زن و حمایت از هزار زن اسیر در فرقه رجوی

بنابر صحبتهای این خانم ها، تمامی زنان مخالف بسیار شدیدتر از مردان تحت برخورد و زندانی شدن قرار می گرفتند. در صورت عدم تسلیم کشته و سر به نیست می شدند. و سرنوشت آنها هنگامی که به درجه و سطح شورای رهبری می رسید بایستی به عقد رجوی در آمده و با وی همخوابه شوند برای همه اعمال ماهها و سالها تحت عمل روانگردانی و نشستهای طولانی قرار می گرفتند. و همه کسانی که حاضر به همکاری نمی شدند را به صورتی سر به نیست می کردند و کسانی که بر اثر آن تلقینات تسلیم می شدند انسانهای بی اراده ای می ساختند که تحت فرمان مریم رجوی حاضر باشند به هر کار که تشکیلات خواهان آن است دست بزنند.

ادامه مطلب...

سخنرانی آقای مصطفی محمدی از کانادا در نشست افشاگرانه جداشدگان فرقۀ رجوی در پاریس

سخنرانی آقای مصطفی محمدی از کانادا

ملاقات اعضای انجمن زنان با کاردار سفارت آلبانی در شهر برلین آلمان

در این ملاقات که دومین ملاقات بعد از تأسیس انجمن زنان با سفارت آلبانی تا کنون بوده است و دوساعت به طول انجامید فعالین حقوق بشر اسامی بستگان و دوستان خود که توسط فرقه امکان ارتباط و آزادی را از آنها سلب کرده اند در اختیار کاردار سفارت گذاشتند. همچنین در این ملاقات یکایک اعضای انجمن زنان روشنگری کردند از مشکلات انسانهائی که توسط فرقه رجوی در کشور آلبانی زیر سیطره گرفته شده اند و حق انتخاب از آنها سلب شده است و سالهاست که تحت مانیپوله و روانگردانی قرار گرفته اند آنها هم اکنون در یک اقدام ضد بشری جدید در حال تدارک برای انتقال به محیطی ایزوله تر و دور از شهر و جامعه بصورت قرارگاهی در حومه شهر تیرانا هستند. و متأسفانه  یکایک افراد طرف حساب سیستم کمیساریا و پناهندگی نستند، بلکه این کارگزاران و نماینده های رجوی هشتند که طرف حساب مسئولان آلبانیائی قرار گرفته اند با این هدف که فرقه کماکان مانند گذشته بتواند روح و جسم این اعضا را در اختیار مقاصد خود برای رسیدن به قدرت در ایران در اختیار بگیرد

خلع سلاح فرقه مجاهدین خلق و تناقض گویی های بی پایان

مدتی است خبر ملاقات سناتور مک کین و اعتراض اعضاء سازمان مجاهدین خلق در تیرانا اینجا و آنجا شنیده می شود که مرا یاد روزهائی انداخت که آمریکائیها تازه وارد قرارگاه اشرف شده بودند. تقریبا همه متناقض بودیم ولی تعدادی از ما از بس فشار زیاد بود بیرون می ریختند و در نشست ها مطرح می کردند و اکثریت ما که می توان گفت همان اکثریت خاموش به درون می ریختیم و سکوت می کردیم.

دیدار با آنا گومز نماینده پارلمان اروپا

خانم گومز همچنین از ابراهیم خدابنده و زهرا میر باقری دعوت کرد تا برای توجیه نمایندگان پارلمان اروپا سفری به بروکسل داشته باشند و اهداف انجمن نجات را برای آنان تشریح کنند. متقابلا نمایندگان انجمن نجات نیز از خانم گومز دعوت کردند تا سفری صرفا برای دیدار با خانواده ها و گفتگو با آنها و شنیدن مشکلات و مسائل آنان به تهران داشته باشد که او تشکر نموده و قول مساعد داد.خانم گومز اشاره کرد که با نجات یافتگان در بروکسل در ارتباط می باشد و حمله و هجوم عوامل فرقه به تعدادی از آنان در مقر اتحادیه اروپا را صراحتا و علنا محکوم نموده و موضوع را همچنان پیگیری می کند و به عقیده او مشکل تروریسم فرقه رجوی اکنون دارد راهش را به اروپا باز می کند و این نگران کننده است

ادامه مطلب...

حضور فعال هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در سمینار باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا در بروکسل

جدا شدگان به مخاطبان خود گفتند: «امیدواریم با این گواهیها وافشاگریها، فرقه رجوی که اکنون به طور کامل به اروپا منتقل شده است آزادی بیان و اندیشه و آزادیهای فردی اعضایش را به رسمیت بشناسد وممنوعیت ارتباط اسیران با دنیای بیرون را لغو کند و اجازه دهد که آنان بتوانند در درجۀ اول با خانواده هایشان ارتباط برقرار کنند تا بتوانند از حقوق انسانی خود بهره مند شوند… کنترل ذهن و جلسات شستشوی مغزی اصلی ترین سلاح فرقه رجوی است که با این روش افراد را در چنبره و حصار هزار توی تشکیلات مخوفش محصور نموده است. از این رو آرزومندیم که دوستان سابقمان با کمک شما اهل قلم و رسانه در اروپا و با تلاشتان برای رساندن صدای ما که صدا و حرف دل همۀ آنان می باشد به گوش دولتمردان اتحادیۀ اروپا و نمایندگان پارلمان اروپا و جامعۀ جهانی هرچه سریع تر از این وضعیت ضد انسانی که گرفتار آن هستند رهایی یابند»

ادامه مطلب...

شرکت هیئتی از منتقدین فرقه رجوی در کنفرانس حقوق بشر در ژنو سوئیس و اعتراض به نقض حقوق بشر در فرقه رجوی

در جریان این کنفرانس ملاقاتهای مهمی پیرامون وضعیت وخیم حقوق بشر و ادامه برده داری نوین در فرقه رجوی و اینبار در بیانهای اطراف کشور فقیر آلبانی و ادامه بهره کشی از انسانهائی که برای آزادی در دام فرقه رجوی گرفتار شده اند و راه برون رفت ندارند، انجام شد.در این کنفرانس خانم بتول سلطانی مدیر انجمن زنان به دعوت سازمان حقوق بشر و بعنوان قربانی جنسی رجوی در جلسه حضور یافت. و خلاصه ای از آنچه که در فرقه رجوی بر وی و سایر خانم های دوستان وی گذشته است ارائه کرد.همچنین سایر قربانیان نیز شرحی از وضعیت خود و شکنجه هائی که طی سالهای حضور در فرقه بوده اند ارائه کردند

نظرات مطبوعات و مردم آلبانی در مورد استقرار فرقۀ رجوی در کشورشان

ما همیشه به مبارزان راه آزادی احترام قائل بوده ایم. ما به این مجاهدان راه آزادی می گوییم بیایید در پناه ما در منطقۀ ساحلی کنار دریا تا شخصیت خودتان را بسازید و ظرفیت بیشتری برای پرورش رایگان و بهتر در این تفرجگاه آلبانی پیدا کنید. تقریبا نصف آنها هم زن هستند چه بهتر!... جنس لطیف که خشونت و خطری ندارد. زنان از ایران باستان چنین بوده اند

ادامه مطلب...

من و بهمن و سعدالله (قسمت اول)

هواپیما آرام آرام اوج می گرفت و من از پنجره کوچک هواپیما مناظر و خانه های ویلایی اطراف فرودگاه را می دیدم که دورتر و دورتر می شدند. انگلیس و چشم اندازهای آن را هیچ وقت از بالا ندیده بودم. خانه هایی کوچک در میان جنگلهای انبوه و مزارع سرسبز جلوه زیبایی داشت. شوق دیدار دوستان و کمی دلهره پرواز درهم آمیخته بود و حال و هوایی خاص داشتم.

ادامه مطلب...

گزارش تلویزیون اماراتی «اخبار الآن» از وضعیت مجاهدین در تیرانا (آلبانی)

آنچه پشت سر من می بینید اردوگاه یا مقر مجاهدین خلق در تیرانا می باشد. من نمی توانم بیش از این به این اردوگاه نزدیک بشوم یا وارد آن گردم و افراد سازمان حاضر به گفتگو در داخل آنجا یا ظهور جلوی دوربین نیستند. آنها از اینجا به فروشگاه مجاور رفت و آمد دارند یا سوار اتوبوس شده و به مرکز شهر می روند

ادامه مطلب...

سو استفاده منافقین از زلزله کرمانشاه/ اعلام شماره حساب در اروپا و جمع آوری پول به نام زلزله زدگان

در اخبار و اطلاعات درخواست شده توسط عوامل این گروه سوالاتی درباره شیوه‌های کمک رسانی دولتی، رفت و آمد مقامات نظامی و دولتی به کرمانشاه، کاستی‌های موجود در مناطق زلزله زده، خبرهای مربوط به اعتراضات مردم و … دیده می‌شود که با توجه به اهداف این گروهک در جهت جاسوسی و جمع آوری اطلاعات، مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

شرکت کنندگان حاضر در این تجمع و اکسیون اعتراضی ضمن ابراز همدردی، از خانواده ها،پدران و مادران دردمندی که جهت ملاقات با عزیزانشان بار رنج سفرو آزارو دشنام فالانژهای رجوی را تحمل کرده وهمچنان با پیگیری و تلاششان خاری در چشم رجوی و همدستان خائنش هستند ،ابراز حمایت و پشتیبانی کردند و خواستار انجام ملاقات ششمین سری خانواده های مراجعه کننده به کمپ لیبرتی که اعضای گرفتار در آنجا تحت کنترل تشکیلاتی فرقه رجوی هستند شدند

ادامه مطلب...

اقای مهدی برزین ربع قرن دیرآمدی !

طبق اطلاعات رسیده از مسئولین سابق جامعه فارغ التحصیلان، اقای مهدی برزین از همان زمان اطلاعات افراد این انجمن همچنین ایرانیانی که در گیسن وفرانکفورت زندگی می کردند را به هادی روشن روان ( هوشنگ اخباری ) یکی از مسئولین کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت مستقر در آلمان می داد. در این رابطه چند بار از طرف مسئولین این جامعه به وی تذکر داده شد اما نامبرده بدون توجه به این تذکرات به کار خود ادامه می داد.

گزارشی از خواهران ایرانپور

من و خواهرم هما جلو رفتیم و گفتیم بچه‌ها سلام ما از ایران با عشقی تمام آمدیم و این هم تحفه‌ی ما برای شما ... که ناگهان با فحش و ناسزا به‌ما حمله کردند و با لگد زیر سینی حامل حاک مقدس وطن کوبیدند و ما را مورد ضرب و شتم قرار دادند و اگر نبودند سربازان عراقی، ما را کشته بودند....اما دریغ و درد که ضحاک مار بدوش، رجوی ملعون نه تنها که عقل و مغزشان را کشیده و برای ادامه‌ی حیات ننگینش بلعیده که خون پر احساس و عاشق ایرانی را هم از رگ‌های وجودشان کشیده و به‌جایش سیاهی خیانت و وطن فروشی در رگ‌هایشان جاری ساخته

گزارش جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی پارلمان اروپا از بروکسل

نماینده فرانسوی پارلمان اروپا خواستار برخورد شدید مراجع قانونی با گروه های خشن، افراط گرا و تروریست ساکن اروپا بخصوص فرانسه شد. او تاکید نمود که مردم و کشور فرانسه سالیان زیادی است که با انواع گروه های تروریستی مواجه است که خود را حامیان حقوق بشر معرفی می نمایند. اما سوابق آنان نشان می دهد که خشونت در ایدئولوژی و تشکیلات آنان نهادینه شده و غیر قابل تغییر می باشند.جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی که در بروکسل و مرکز اتحادیه اروپا برگزار گردید