د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات

من و بهمن و سعدالله (قسمت اول)

هواپیما آرام آرام اوج می گرفت و من از پنجره کوچک هواپیما مناظر و خانه های ویلایی اطراف فرودگاه را می دیدم که دورتر و دورتر می شدند. انگلیس و چشم اندازهای آن را هیچ وقت از بالا ندیده بودم. خانه هایی کوچک در میان جنگلهای انبوه و مزارع سرسبز جلوه زیبایی داشت. شوق دیدار دوستان و کمی دلهره پرواز درهم آمیخته بود و حال و هوایی خاص داشتم.

ادامه مطلب...

سو استفاده منافقین از زلزله کرمانشاه/ اعلام شماره حساب در اروپا و جمع آوری پول به نام زلزله زدگان

در اخبار و اطلاعات درخواست شده توسط عوامل این گروه سوالاتی درباره شیوه‌های کمک رسانی دولتی، رفت و آمد مقامات نظامی و دولتی به کرمانشاه، کاستی‌های موجود در مناطق زلزله زده، خبرهای مربوط به اعتراضات مردم و … دیده می‌شود که با توجه به اهداف این گروهک در جهت جاسوسی و جمع آوری اطلاعات، مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.

آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

شرکت کنندگان حاضر در این تجمع و اکسیون اعتراضی ضمن ابراز همدردی، از خانواده ها،پدران و مادران دردمندی که جهت ملاقات با عزیزانشان بار رنج سفرو آزارو دشنام فالانژهای رجوی را تحمل کرده وهمچنان با پیگیری و تلاششان خاری در چشم رجوی و همدستان خائنش هستند ،ابراز حمایت و پشتیبانی کردند و خواستار انجام ملاقات ششمین سری خانواده های مراجعه کننده به کمپ لیبرتی که اعضای گرفتار در آنجا تحت کنترل تشکیلاتی فرقه رجوی هستند شدند

ادامه مطلب...

اقای مهدی برزین ربع قرن دیرآمدی !

طبق اطلاعات رسیده از مسئولین سابق جامعه فارغ التحصیلان، اقای مهدی برزین از همان زمان اطلاعات افراد این انجمن همچنین ایرانیانی که در گیسن وفرانکفورت زندگی می کردند را به هادی روشن روان ( هوشنگ اخباری ) یکی از مسئولین کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت مستقر در آلمان می داد. در این رابطه چند بار از طرف مسئولین این جامعه به وی تذکر داده شد اما نامبرده بدون توجه به این تذکرات به کار خود ادامه می داد.

گزارشی از خواهران ایرانپور

من و خواهرم هما جلو رفتیم و گفتیم بچه‌ها سلام ما از ایران با عشقی تمام آمدیم و این هم تحفه‌ی ما برای شما ... که ناگهان با فحش و ناسزا به‌ما حمله کردند و با لگد زیر سینی حامل حاک مقدس وطن کوبیدند و ما را مورد ضرب و شتم قرار دادند و اگر نبودند سربازان عراقی، ما را کشته بودند....اما دریغ و درد که ضحاک مار بدوش، رجوی ملعون نه تنها که عقل و مغزشان را کشیده و برای ادامه‌ی حیات ننگینش بلعیده که خون پر احساس و عاشق ایرانی را هم از رگ‌های وجودشان کشیده و به‌جایش سیاهی خیانت و وطن فروشی در رگ‌هایشان جاری ساخته

گزارش جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی پارلمان اروپا از بروکسل

نماینده فرانسوی پارلمان اروپا خواستار برخورد شدید مراجع قانونی با گروه های خشن، افراط گرا و تروریست ساکن اروپا بخصوص فرانسه شد. او تاکید نمود که مردم و کشور فرانسه سالیان زیادی است که با انواع گروه های تروریستی مواجه است که خود را حامیان حقوق بشر معرفی می نمایند. اما سوابق آنان نشان می دهد که خشونت در ایدئولوژی و تشکیلات آنان نهادینه شده و غیر قابل تغییر می باشند.جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی که در بروکسل و مرکز اتحادیه اروپا برگزار گردید

دیدارپدران دو اسیر فرقۀ رجوی با سفارتهای آلبانی و کانادا در پاریس

اقدام خطرناک ترامپ- معاشقه با طاعون برای مقابله با ایران

...شکست طرح های آمریکا برای براندازی در ایران مقامات آمریکایی را به جایی رسانده است که عملا دست در دست سازمان های تروریستی می گذارند و این موضوع حتی صدای اعتراض رسانه های مطرح این کشور را بلند کرده است. پرزیدنت ترامپ باید از حماقت های دولت های سابق آمریکا درس بگیرد که از گروه های خارجی در ظاهر دموکراتیک حمایت کردند و در نهایت این گروه ها چهره دیگری از خود نشان دادند. اکنون نیز نشانه های بسیار زیادی برای هشدار نسبت به ماهیت واقعی سازمان مجاهدین خلق وجود دارد؛ دولت آمریکا باید از این سازمان مانند طاعون دوری کند...

اطلاعیۀ شماره 1 فعالیتهای افشاگرانۀ گسترده توسط جداشدگان فرقۀ رجوی درفرانسه

ادامه مطلب...

سخنرانی خانمها حمیرامحمدنژاد، زهرامعینی وبتول سلطانی درنشست جداشدگان فرقۀ رجوی در پاریس

سخنرانی خانمها حمیرامحمدنژاد، زهرامعینی وبتول سلطانی ازانجمن زنان آلمان در نشست افشاگرانه جداشدگان فرقۀ رجوی در پاریس درباره نقض حقوق بشر وافشای ماهیت تروریستی فرقه

ادامه مطلب...

دیدار و گفتگوی سه ساعته هیأتی از جدا شدگان فرقۀ رجوی با معاون سفیر لهستان در پاریس

ادامه مطلب...

سخنرانی آقای مصطفی محمدی از کانادا در نشست افشاگرانه جداشدگان فرقۀ رجوی در پاریس

سخنرانی آقای مصطفی محمدی از کانادا

ادامه مطلب...

سخنرانی آقای راستگو وآقای کرمی به مناسبت هشتم مارس2016 روزجهانی زن درسمینارمنتقدین فرقه رجوی درشهرکلن آلمان

ما می خواهیم دستگاه جهان بینی سازمان مجاهدین را بررسی کوتاهی بکنیم و تعریف مشخصش از زن.من بعنوان یک مرد چیزهائی که شخصا در این جریان دیدم از نقطه نظر علمی یک فاجعه تاریخی هست. تاریخی از این زاویه که به تاریخ معاصر ما مربوط هست.فاجعه از این نظر که یک جریان مذهبی شیعه با ادعای ترقی خواهی،زن مسلمان مذهبی و سنتی ما را به عنصری بی اراده،بی شکل،بی هویت و بدون قدرت انتخاب بدل کرده است.زنان مسلمانی که با پیوستن به سازمان رجوی اراده کرده بودند در حصار بسته و دگم مذهب سنتی جامعه بسته ما در جا نزنند.زنانی که ارداه کرده بودند در عین اعتقاد به باورهای مذهبی قدمی در راستای آزادی خود و جامعه شان از قید و بندهای آهنین بردارند

خلع سلاح فرقه مجاهدین خلق و تناقض گویی های بی پایان

مدتی است خبر ملاقات سناتور مک کین و اعتراض اعضاء سازمان مجاهدین خلق در تیرانا اینجا و آنجا شنیده می شود که مرا یاد روزهائی انداخت که آمریکائیها تازه وارد قرارگاه اشرف شده بودند. تقریبا همه متناقض بودیم ولی تعدادی از ما از بس فشار زیاد بود بیرون می ریختند و در نشست ها مطرح می کردند و اکثریت ما که می توان گفت همان اکثریت خاموش به درون می ریختیم و سکوت می کردیم.

ادامه مطلب...

سمینار منتقدین فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان به مناسبت هشتم مارس 2016 روزجهانی زن ـ قسمت اول

در این جلسه ابتدا خانم بتول سلطانی به همه میهمانان خوش آمد گفت و مقدمه ای بیان کردند سپس خانم حمیرا محمد نژاد از انجمن زنان به زبان آلمانی به ایراد سخن پرداختند. سخنران بعدی خانم زهرا معینی و در ادامه آقای داوود باقروند، آقای قربانعلی حسین نژاد، آقای علی اکبر راستگو و آقای محمد کرمی ضمن گرامیداشت سومین سالگرد انجمن زنان و روز جهانی زن سخنرانی کردند

ادامه مطلب...

حضور فعال هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در سمینار باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا در بروکسل

جدا شدگان به مخاطبان خود گفتند: «امیدواریم با این گواهیها وافشاگریها، فرقه رجوی که اکنون به طور کامل به اروپا منتقل شده است آزادی بیان و اندیشه و آزادیهای فردی اعضایش را به رسمیت بشناسد وممنوعیت ارتباط اسیران با دنیای بیرون را لغو کند و اجازه دهد که آنان بتوانند در درجۀ اول با خانواده هایشان ارتباط برقرار کنند تا بتوانند از حقوق انسانی خود بهره مند شوند… کنترل ذهن و جلسات شستشوی مغزی اصلی ترین سلاح فرقه رجوی است که با این روش افراد را در چنبره و حصار هزار توی تشکیلات مخوفش محصور نموده است. از این رو آرزومندیم که دوستان سابقمان با کمک شما اهل قلم و رسانه در اروپا و با تلاشتان برای رساندن صدای ما که صدا و حرف دل همۀ آنان می باشد به گوش دولتمردان اتحادیۀ اروپا و نمایندگان پارلمان اروپا و جامعۀ جهانی هرچه سریع تر از این وضعیت ضد انسانی که گرفتار آن هستند رهایی یابند»

وضعیت حقوق بشر درون سازمان مجاهدین بخش چهارم خودکشی شاعر

دوباره همه را صدا زدند. جمع شدیم محمد علی توحیدی ، عضو دفتر سیاسی و مسئول بخش نشریه پشت تریبون رفت فازدوم را که عبارت بود از کشتن خاطرات مجتبی میر میران در اذهان ما ، شروع کرد.و چهارساعت به مجتبی میرمیران فحش داداز جمله گفت: ( اگر نظام به تمام خواهران ما تجاوز کرده بود ، بهتر از این بود که در خانه مسعود خودکشی کند. او حرمت خانه مسعود را رعایت نکرد.ما به دلیل محبوبیت جهانی مسعود است که امروز در عراق هستیم. نظام با این عمل کثیف می خواست چه چیز را ثابت کند؟او می خواهد بگوید که سازمان با بن بست مواجه است.

نظرات مطبوعات و مردم آلبانی در مورد استقرار فرقۀ رجوی در کشورشان

ما همیشه به مبارزان راه آزادی احترام قائل بوده ایم. ما به این مجاهدان راه آزادی می گوییم بیایید در پناه ما در منطقۀ ساحلی کنار دریا تا شخصیت خودتان را بسازید و ظرفیت بیشتری برای پرورش رایگان و بهتر در این تفرجگاه آلبانی پیدا کنید. تقریبا نصف آنها هم زن هستند چه بهتر!... جنس لطیف که خشونت و خطری ندارد. زنان از ایران باستان چنین بوده اند

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن

Ebrahim Khodabandeh 2015حدود ۶۰ الی ۷۰ سال است که پدیده ای با عنوان “کنترل ذهن مخرب فرقه ای” نظر دانشمندان علوم انسانی و اجتماعی و همچنین روانشناسان را به خود جلب کرده است. امروزه این پدیده به “تهدید اصلی هزاره سوم” معروف است که بزرگترین آسیب اجتماعی، بسا فراتر از اعتیاد، شناخته میشود. در این مجموعه مقالات به بررسی تعدادی از فرقه های مخرب کنترل ذهن و کارکرد آنان و نحوه مانیپولاسیون ذهن به عنوان نمونه پرداخته میشود:

ادامه مطلب...

گزارش تلویزیون اماراتی «اخبار الآن» از وضعیت مجاهدین در تیرانا (آلبانی)

آنچه پشت سر من می بینید اردوگاه یا مقر مجاهدین خلق در تیرانا می باشد. من نمی توانم بیش از این به این اردوگاه نزدیک بشوم یا وارد آن گردم و افراد سازمان حاضر به گفتگو در داخل آنجا یا ظهور جلوی دوربین نیستند. آنها از اینجا به فروشگاه مجاور رفت و آمد دارند یا سوار اتوبوس شده و به مرکز شهر می روند

طرح یک پرسشنامه - مجاهدین خلق دربرابر سئوالات مردم

mesdaghi goz93به منظور روشن شدن هرچه بیشتر اذهان، پرسشنامه‌ای را که حاوی برخی از سؤالاتی که در فضای سیاسی اپوزیسیون ایران می‌چرخند و در «گزارش ۹۲» آمده‌اند، آورده و از کسانی که همچنان به مجاهدین علاقمندند می‌خواهم با مرور و تفکر در آن‌ها خواهان روشنگری در مورد «تاریخ پنهان» مجاهدین شوند. همچنین از مردمی که با هواداران و اعضای مجاهدین روبرو می‌شوند می‌خواهم از آن‌ها و به ویژه کسانی که منتقدان مجاهدین را متهم به جانبداری از رژیم یا تلاش برای امدادرسانی به حاکمان میهن‌مان می‌کنند درخواست کنند این سؤالات و ادعاها را تک به تک بخوانند و پاسخ دهند که آن‌ها را غلط یا درست می‌دانند، در جریانش قرار ندارند، در مورد اتهامات بزرگ‌نمایی شده است، یا توضیحی روی آن‌ها دارند.