چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات

خلع سلاح فرقه مجاهدین خلق و تناقض گویی های بی پایان

مدتی است خبر ملاقات سناتور مک کین و اعتراض اعضاء سازمان مجاهدین خلق در تیرانا اینجا و آنجا شنیده می شود که مرا یاد روزهائی انداخت که آمریکائیها تازه وارد قرارگاه اشرف شده بودند. تقریبا همه متناقض بودیم ولی تعدادی از ما از بس فشار زیاد بود بیرون می ریختند و در نشست ها مطرح می کردند و اکثریت ما که می توان گفت همان اکثریت خاموش به درون می ریختیم و سکوت می کردیم.

ادامه مطلب...

حضور فعال هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در سمینار باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا در بروکسل

جدا شدگان به مخاطبان خود گفتند: «امیدواریم با این گواهیها وافشاگریها، فرقه رجوی که اکنون به طور کامل به اروپا منتقل شده است آزادی بیان و اندیشه و آزادیهای فردی اعضایش را به رسمیت بشناسد وممنوعیت ارتباط اسیران با دنیای بیرون را لغو کند و اجازه دهد که آنان بتوانند در درجۀ اول با خانواده هایشان ارتباط برقرار کنند تا بتوانند از حقوق انسانی خود بهره مند شوند… کنترل ذهن و جلسات شستشوی مغزی اصلی ترین سلاح فرقه رجوی است که با این روش افراد را در چنبره و حصار هزار توی تشکیلات مخوفش محصور نموده است. از این رو آرزومندیم که دوستان سابقمان با کمک شما اهل قلم و رسانه در اروپا و با تلاشتان برای رساندن صدای ما که صدا و حرف دل همۀ آنان می باشد به گوش دولتمردان اتحادیۀ اروپا و نمایندگان پارلمان اروپا و جامعۀ جهانی هرچه سریع تر از این وضعیت ضد انسانی که گرفتار آن هستند رهایی یابند»

وضعیت حقوق بشر درون سازمان مجاهدین بخش چهارم خودکشی شاعر

دوباره همه را صدا زدند. جمع شدیم محمد علی توحیدی ، عضو دفتر سیاسی و مسئول بخش نشریه پشت تریبون رفت فازدوم را که عبارت بود از کشتن خاطرات مجتبی میر میران در اذهان ما ، شروع کرد.و چهارساعت به مجتبی میرمیران فحش داداز جمله گفت: ( اگر نظام به تمام خواهران ما تجاوز کرده بود ، بهتر از این بود که در خانه مسعود خودکشی کند. او حرمت خانه مسعود را رعایت نکرد.ما به دلیل محبوبیت جهانی مسعود است که امروز در عراق هستیم. نظام با این عمل کثیف می خواست چه چیز را ثابت کند؟او می خواهد بگوید که سازمان با بن بست مواجه است.

نظرات مطبوعات و مردم آلبانی در مورد استقرار فرقۀ رجوی در کشورشان

ما همیشه به مبارزان راه آزادی احترام قائل بوده ایم. ما به این مجاهدان راه آزادی می گوییم بیایید در پناه ما در منطقۀ ساحلی کنار دریا تا شخصیت خودتان را بسازید و ظرفیت بیشتری برای پرورش رایگان و بهتر در این تفرجگاه آلبانی پیدا کنید. تقریبا نصف آنها هم زن هستند چه بهتر!... جنس لطیف که خشونت و خطری ندارد. زنان از ایران باستان چنین بوده اند

مروری مختصر بر فرقه های مخرب کنترل ذهن

Ebrahim Khodabandeh 2015حدود ۶۰ الی ۷۰ سال است که پدیده ای با عنوان “کنترل ذهن مخرب فرقه ای” نظر دانشمندان علوم انسانی و اجتماعی و همچنین روانشناسان را به خود جلب کرده است. امروزه این پدیده به “تهدید اصلی هزاره سوم” معروف است که بزرگترین آسیب اجتماعی، بسا فراتر از اعتیاد، شناخته میشود. در این مجموعه مقالات به بررسی تعدادی از فرقه های مخرب کنترل ذهن و کارکرد آنان و نحوه مانیپولاسیون ذهن به عنوان نمونه پرداخته میشود:

ادامه مطلب...

گزارش تلویزیون اماراتی «اخبار الآن» از وضعیت مجاهدین در تیرانا (آلبانی)

آنچه پشت سر من می بینید اردوگاه یا مقر مجاهدین خلق در تیرانا می باشد. من نمی توانم بیش از این به این اردوگاه نزدیک بشوم یا وارد آن گردم و افراد سازمان حاضر به گفتگو در داخل آنجا یا ظهور جلوی دوربین نیستند. آنها از اینجا به فروشگاه مجاور رفت و آمد دارند یا سوار اتوبوس شده و به مرکز شهر می روند

طرح یک پرسشنامه - مجاهدین خلق دربرابر سئوالات مردم

mesdaghi goz93به منظور روشن شدن هرچه بیشتر اذهان، پرسشنامه‌ای را که حاوی برخی از سؤالاتی که در فضای سیاسی اپوزیسیون ایران می‌چرخند و در «گزارش ۹۲» آمده‌اند، آورده و از کسانی که همچنان به مجاهدین علاقمندند می‌خواهم با مرور و تفکر در آن‌ها خواهان روشنگری در مورد «تاریخ پنهان» مجاهدین شوند. همچنین از مردمی که با هواداران و اعضای مجاهدین روبرو می‌شوند می‌خواهم از آن‌ها و به ویژه کسانی که منتقدان مجاهدین را متهم به جانبداری از رژیم یا تلاش برای امدادرسانی به حاکمان میهن‌مان می‌کنند درخواست کنند این سؤالات و ادعاها را تک به تک بخوانند و پاسخ دهند که آن‌ها را غلط یا درست می‌دانند، در جریانش قرار ندارند، در مورد اتهامات بزرگ‌نمایی شده است، یا توضیحی روی آن‌ها دارند.

آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

شرکت کنندگان حاضر در این تجمع و اکسیون اعتراضی ضمن ابراز همدردی، از خانواده ها،پدران و مادران دردمندی که جهت ملاقات با عزیزانشان بار رنج سفرو آزارو دشنام فالانژهای رجوی را تحمل کرده وهمچنان با پیگیری و تلاششان خاری در چشم رجوی و همدستان خائنش هستند ،ابراز حمایت و پشتیبانی کردند و خواستار انجام ملاقات ششمین سری خانواده های مراجعه کننده به کمپ لیبرتی که اعضای گرفتار در آنجا تحت کنترل تشکیلاتی فرقه رجوی هستند شدند

شرکت جدا شدگان ازفرقۀ رجوی دریادبودهای قربانیان حملات تروریستی پاریس

گزارشی از خواهران ایرانپور

من و خواهرم هما جلو رفتیم و گفتیم بچه‌ها سلام ما از ایران با عشقی تمام آمدیم و این هم تحفه‌ی ما برای شما ... که ناگهان با فحش و ناسزا به‌ما حمله کردند و با لگد زیر سینی حامل حاک مقدس وطن کوبیدند و ما را مورد ضرب و شتم قرار دادند و اگر نبودند سربازان عراقی، ما را کشته بودند....اما دریغ و درد که ضحاک مار بدوش، رجوی ملعون نه تنها که عقل و مغزشان را کشیده و برای ادامه‌ی حیات ننگینش بلعیده که خون پر احساس و عاشق ایرانی را هم از رگ‌های وجودشان کشیده و به‌جایش سیاهی خیانت و وطن فروشی در رگ‌هایشان جاری ساخته

ادامه مطلب...

از اردوگاه اشرف تا اردوگاه پناهندگی (قسمت بیست و دوم)

شهرزاد صدر در واقع یکی از بی خاصیت ترین مسئولین سازمان مجاهدین بود. فقط او بخاطر رابطه فامیلی با صدر حاج سید جوادی و نوشتن یک مقاله به نام “عمو جان فرومایه” (توهین نامه ای که بر علیه دکتر علی اصغر جاج سید جوادی نوشته شده بود) شناخته شده بود. طی دو سالی که او به عنوان مسئول اول سازمان مجاهدین بود، بطور کلی بود و نبودش احساس نمی شد.

دیدارپدران دو اسیر فرقۀ رجوی با سفارتهای آلبانی و کانادا در پاریس

نه گفتن به باند فریبکاررجوی توسط انجمن های حقوق بشری درمقابل پارلمان اروپا

ما اینجا هستیم تابگوئیم به کسانی نظیرآقایان دیوید جونز و مارک ویلیامز که برای این فرقه لابیگری می کنند که به این معاملات خاتمه بدهند و دستان آلوده به خون و جنایت مریم و مسعود رجوی را پاکسازی نکنند. فرقه ای که مدعی برنامه ده ماده ای و لغو اعدام هست ما شاهد بودیم که در نشست رجوی رهبر آنها آقای زرکش به اعدام محکوم می شود،آقای جواد فیروزمند به اعدام محکوم می شود

اطلاعیۀ شماره 1 فعالیتهای افشاگرانۀ گسترده توسط جداشدگان فرقۀ رجوی درفرانسه

گزارش تکمیلی انجمن زنان ازآکسیون و حضوردرژنومحل برگزاری اجلاس سالانه حقوق بشر

مخالفین را وادار به سکوت می کنه بخاطراینکه حقیقت را می خواهند بدانند. همانطور که می دونید تعدادی از خانواده ها خواستار دیدار فرزندانشون هستند بعد از مدتها ولی متأسفانه باز این خانواده ها با دست خالی به محل زندگی شون برگشتند.خانم رجوی از چه حقوق بشری صحبت می کنه که این خانواده ها محروم از دیدار فرزندانشون هستند، خانم رجوی از کدوم حقوق بشری صحبت می کنه، سنگ چه چیزی را به سینه می زنه

ادامه مطلب...

دیدار و گفتگوی سه ساعته هیأتی از جدا شدگان فرقۀ رجوی با معاون سفیر لهستان در پاریس

ادامه مطلب...

حضورانجمن زنان درجلسات حقوق بشردرژنو،ملاقات با نمایندگان وآکسیون اعتراضی دربرابرساختمان سازمان ملل

موضوع بحث انگیز دیگر در این ملاقاتها یاغیگری فرقه رجوی و ندادن ملاقات به خانواده های اسیران و روسیاهی که برای رجوی باقی مانده است و باز هم طی ماههای گذشته در لیبرتی و بازگشت بی نتیجه خانواده ها و ملاقات نکردن بستگانشان و نقض اولیه ترین حقوق بشر در پایگاههای رجوی. این آکسیونهاکه هر روز ساعتها برگزار می شد مورد توجه شرکت کنندگان در جلسه های مجمع سازمان ملل و مردم شهر ژنو قرار گرفت

ادامه مطلب...

سخنرانی آقای راستگو وآقای کرمی به مناسبت هشتم مارس2016 روزجهانی زن درسمینارمنتقدین فرقه رجوی درشهرکلن آلمان

ما می خواهیم دستگاه جهان بینی سازمان مجاهدین را بررسی کوتاهی بکنیم و تعریف مشخصش از زن.من بعنوان یک مرد چیزهائی که شخصا در این جریان دیدم از نقطه نظر علمی یک فاجعه تاریخی هست. تاریخی از این زاویه که به تاریخ معاصر ما مربوط هست.فاجعه از این نظر که یک جریان مذهبی شیعه با ادعای ترقی خواهی،زن مسلمان مذهبی و سنتی ما را به عنصری بی اراده،بی شکل،بی هویت و بدون قدرت انتخاب بدل کرده است.زنان مسلمانی که با پیوستن به سازمان رجوی اراده کرده بودند در حصار بسته و دگم مذهب سنتی جامعه بسته ما در جا نزنند.زنانی که ارداه کرده بودند در عین اعتقاد به باورهای مذهبی قدمی در راستای آزادی خود و جامعه شان از قید و بندهای آهنین بردارند

ادامه مطلب...

اطلاعیۀ شماره 7 اعتراض خانواده ها درشهرستان محل اقامت مریم رجوی علیه اسارت فرزندانشان

ادامه مطلب...

سمینار منتقدین فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان به مناسبت هشتم مارس 2016 روزجهانی زن ـ قسمت اول

در این جلسه ابتدا خانم بتول سلطانی به همه میهمانان خوش آمد گفت و مقدمه ای بیان کردند سپس خانم حمیرا محمد نژاد از انجمن زنان به زبان آلمانی به ایراد سخن پرداختند. سخنران بعدی خانم زهرا معینی و در ادامه آقای داوود باقروند، آقای قربانعلی حسین نژاد، آقای علی اکبر راستگو و آقای محمد کرمی ضمن گرامیداشت سومین سالگرد انجمن زنان و روز جهانی زن سخنرانی کردند

دویست و سه نفر از افراد بالای فرقه رجوی از لیبرتی به آلبانی منتقل می شوند

گزارش های رسیده حاکی از این است که تعدادی از اعضای شورای رهبری ، معاونین ستاد، فرماندهان فرقه رجوی طی روزهای آینده عراق را به مقصد تیرانا ترک می کنند. طی دو سال گذشته چندین گروه از اعضائ فرقه رجوی به البانی منتقل شده اند . پذیرش این افراد بدنبال توافق میان سازمان ملل و دولت آلبانی برای اعطای پناهندگی به اعضای این گروه صورت گرفته است.