چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار یادواره ها

زندگینامه و خاطرات من با مجاهدین ولی نه در اشرف و عراق ! قسمت ششم

یکی از زنهایی که در جلسه نشسته بود از من پرسید مردم راجع به خواهر مریم چی می گویند ؟ چون یک زن هست و داره سازمان را به عنوان ریس جمهور اداره می کند ! من گفتم اصلا کسی خانم مریم رجوی را نمی شناسد ! که یکی دیگه از زنها خواست حرف را عوض کند من گفتم نه بگذارید بهشون توضیح بدهم ، گفتم حاضرم براتون قسم بخورم که مردم اصلا از مجاهدین خبر ندارند جز تعدادی انگشت شمار اون هم به خاطر اینکه کسی را در اشرف دارند ، ولی کسی نمی داند مریم رجوی کی هست و چون سالیان سال است که شما در ایران نبودید فکر می کنید که شاید اینجوری باشد

رضاگوران: روایت دردهای من…قسمت پنجاه و یکم

نفرات وزارت کشورعراق همراه افسران آمریکائی برای تک به تک افراد “لسه پاسه” عراقی با عکس و اثر انگشت و مشخصات کامل هر شخص صادر کردند و قول دادند بعد از صدور مجوز شروع به فرستادن افراد به ترکیه می کنند و یک ماهه تمامی افراد را راهی ترکیه می شوند که هرگز این قول عملی نشد.زمانی نوبت به ما ۷ تن رسید که لسه پاسه صادر کنند. یکی از عراقی ها پرسید برای چه به عراق آمدید؟! برادر سعید جمالی درجا به عربی وبا صدای بلند گفت:الحرب مع النظام الملالی

ادامه مطلب...

داستان تیف چیست که سازمان مجاهدین بعد سالیان که تیف منحل شد، کماکان سوز و گداز دارد؟ قسمت اول

از همان روز اول سران سازمان مجاهدین به فرماندهان و مسئولین ارتش امریکا گفته بودند که این افراد که فرار می کنند، تماما جنگ طلب هستند یعنی خواستار جنگ با شما آمریکائیان می باشند. این درحالی بود که ام ای یا همان رکن ۲ ارتش آمریکا بارها وبارها ما را بازجوئی و سین جیم کرده بودند یا دیگر سیستم های اطلاعاتی امریکا بطور کامل همه چیز ما را می دانستند اما تا دوسال بدترین رفتارها را با می کردند

زندگی برباد رفته ـ خاطرات محمد دلاوری یکی ازاعضای جداشده درآلبانی ـ قسمت سوم