ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات حضورانجمن زنان درجلسات حقوق بشردرژنو،ملاقات با نمایندگان وآکسیون اعتراضی دربرابرساختمان سازمان ملل

موضوع بحث انگیز دیگر در این ملاقاتها یاغیگری فرقه رجوی و ندادن ملاقات به خانواده های اسیران و روسیاهی که برای رجوی باقی مانده است و باز هم طی ماههای گذشته در لیبرتی و بازگشت بی نتیجه خانواده ها و ملاقات نکردن بستگانشان و نقض اولیه ترین حقوق بشر در پایگاههای رجوی. این آکسیونهاکه هر روز ساعتها برگزار می شد مورد توجه شرکت کنندگان در جلسه های مجمع سازمان ملل و مردم شهر ژنو قرار گرفت

انجمن زنان ـ پنچشنبه 1 نوامبر2015

حضور انجمن زنان در جلسات حقوق بشر در ژنو، ملاقات با نمایندگان و آکسیون اعتراضی در برابر ساختمان سازمان ملل محل برگزاری اجلاس سالانه حقوق بشر

طی روزهای برگزاری اجلاس سالانه حقوق بشر در ژنو مقر سازمان ملل  اعضای انجمن زنانبا حضور فعال در برابر سازمان ملل و ملاقات با نمایندگان مختلف توانستند بیش از پیش چهره فرقه گرای مریم رجوی و مزدور فراری مسعود رجوی  و فرقه رجوی را افشا کنند. همچنین روز 29 سپتامبر در روز پایانی حضور انجمن زنان در سوئیس انجمن زنان آکسیون اعتراضی برگزار کردند که هدف از آن افشاگری علیه فرقه رجوی و شناساندن ماهیت واقعی فرقه و افشایترفندها و شعارهای آزادی و دمکراسی آنها بود همچنین موضوع کمک به رهایی و آزادی اسیران باقیمانده در پایگاههای آنها در عراق و سایر کشورها و بخصوص فرانسه مقر تروریست مریم رجوی مطرح شد.

موضوع بحث انگیز دیگر در این ملاقاتها یاقیگری فرقه رجوی و ندادن ملاقات به خانواده های اسیران و روسیاهی که برای رجوی باقی مانده است و باز هم طی ماههای گذشته در لیبرتی و بازگشت بی نتیجه خانواده ها و ملاقات نکردن بستگانشان و نقض اولیه ترین حقوق بشر در پایگاههای رجوی. این آکسیونها که هر روز ساعتها برگزار می شد مورد توجه شرکت کنندگان در جلسه های مجمع سازمان ملل و مردم شهر ژنو قرار گرفت.

حضور اعضائی از انجمن زنان در ژنو و فعالیتهای آنها همچون خاری در چشم مأموران لباس شخصی اعزامی رجوی بود، آنها که تحمل ندارند صدای مخالفی را بشنوند.

اعضای انجمن زنان در روزهای حضور در ژنو اقدام به پخش هزاران برشور بین شرکت کنندگان در اجلاس سازمان ملل و مردم و … کردند و به افشاگری علیه فرقه رجوی پرداختندمشروح این گزارش و فیلم بخشهائی از صحبتهای اعضای انجمن زنان متعاقبا برای علاقمندان در سایت همراه با عکسهای بیشتر در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

منبع: انجمن زنان ـ آلمان