س09172019

Last updateس, 17 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

انجمن زنان ـ یکشنبه 4 سپتامبر 2016

آکسیون اعتراضی فعالین مخالف فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان

روز گذشته شنبه سوم سپتامبر ۲۰۱۶ فعالین مخالف و جدا شده از فرقه رجوی در مرکز شهر کلن آلمان آکسیون برگزار کردند. این فعالین ضمن حمایت از ملاقات و دیدار خانواده ها با اعضای خانواده خود در فرقه، هشدار برای ورود و گسترش یک فرقه خطرناک به جامعه اروپا دادند. با شمار روز افزون اعضای تحت کنترل تشکیلاتی و فرقه قرون وسطائی نه اعضای مستقل پناهنده به جوامع اروپائی عملا فرقه رجوی در اروپا درحال گسترش می باشد و نیازمند هوشیاری و هشدار است.

این اعضا خواستار به رسمیت شناخته شدن شخصیت تک به تک افراد و نه تشکیلات فرقه رجوی و استقلال اعضا در ریل پناهندگی و دخالت سازمانهای بین الملل برای محکوم کردن واسط شدن فرقه رجوی و به اختیار گرفتن و گروگان گرفتن این افراد در پایگاههایشان شدند.

آکسیون علیه مجاهدین خلق فرقه رجوی در کلن آلمان

برای مشاهده فیلم بروی عکس کلیک کنید

این اعضاء حمایت از خانواده های دردمندی که بعد از گذشت دهه ها هنوز قادر به ملاقات با عزیزانشان نشده اند و همچنان چنگال خونین مسئولین فرقه رجوی را در روح و جسم پیکرعزیزانشان میبینند،سیاستهای ضد انسانی این فرقه را محکوم کردند.

آنها همچنین به جامعه اروپا برای ورود تمام عیار فرقه قرون وسطائی رجوی و تهدیدی که برای جامعه ایرانیان و فارسی زبانان و بخصوص مردم دارد هشدار دادند.
شرکت کنندگان حاضر در این تجمع و اکسیون اعتراضی ضمن ابراز همدردی، از خانواده ها،پدران و مادران دردمندی که جهت ملاقات با عزیزانشان بار رنج سفرو آزارو دشنام فالانژهای رجوی را تحمل کرده وهمچنان با پیگیری و تلاششان خاری در چشم رجوی و همدستان خائنش هستند ،ابراز حمایت و پشتیبانی کردند و خواستار انجام ملاقات ششمین سری خانواده های مراجعه کننده به کمپ لیبرتی که اعضای گرفتار در آنجا تحت کنترل تشکیلاتی فرقه رجوی هستند شدند.

همچنین نفرات حاضر در اکسیون با در دست داشتن عکسها و بروشورها یی از مسئولین این فرقه در آلمان و فرانسه، بخصوص کسانی که مسئول چک و کنترل سایر اعضاء هستند با پخش عکس و پوسترو مقالات کوتاه توضیحی در میان مردم حاضر در محل سعی درافشاگری و نشان دادن چهره واقعی این فرقه تروریستی کردند.

در این اکسیون صدها گزارش مختصر و مفید به زبانهای آلمانی و انگلیسی از فعالیتهای این فرقه و مسئولین آن در آلمان در بین رهگذران پخش و توزیع کردند.

این گزارشها از فعالیتهای تروریستی این فرقه ازجمله انتقال تعدادی از کادرهای نظامی و تروریستی خود از آلبانی به سایر کشورهای اروپایی و همچنین آلمان در پوشهای مختلف ،پرده برداشته و نظر شهروندان آلمانی را به این موضوع جلب کرده و برای آنها از تاریخچه خشونت بار و تروریستی این فرقه در ایران و اروپا در سالیان گذشته توضیح داده و اینکه شاخه به اصطلاح سیاسی این فرقه که مرکز آن در فرانسه است تنها یک پوش و یک دروغ بزرگ بوده و اکثر قاطع آنها برای سالیان متمادی در ایران ،عراق و اروپا سابقه فعالیتهای خشونت آمیزوتروریستی داشته اند.که در همین راستا تصاویر خود سوزیهای این فرقه در سال دو هزار و سه نظر بسیاری از رهگذران را بخود جلب کرد و مدرک بسیار قابل قبولی برای آنها بود در جهت درستی ادعاهایی که از طرف حاضرین در این اکسیون بیان میشد.

در پایان نفرات حاضر در اکسیون در مصاحبه ها ی کوتاهی ضمن محکوم کردن سیاستهای ضد انسانی فرقه، از جمله انتقال افراد از عراق تحت پوشش تشکیلاتی و فرقه گرایانه نه احترام به هویت انسانی و شخصی،پشتیبانی و همدردی خودرا با اعضای اسیر و مانیپوله شده و همچنین خانواده هایی که با پشتکار فراوان و قابل ستایش در پی شکستن درها و قفلهای این قلعه نفرین شده هستند اعلام کردند.

آکسیون علیه مجاهدین خلق فرقه رجوی در کلن آلمان

against Rajavi cult Mojahedin Khalq cologne 20166