د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات حضور فعال هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در سمینار باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا در بروکسل

پیوند رهایی ـ شنبه 3 دسامبر 2016

حضور فعال هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در سمینار باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا در بروکسل

در روزهای 9 و 10 آذر 1395 بر با 29 و 30 نوامبر 2016 یک هیأت از اعضای قدیمی جدا شدۀ فرقۀ رجوی شامل آقایان قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و رضا صادقی جبلی در جلسات یک سمینار برگزار شده در بروکسل توسط باشگاه خبرنگاران اتحادیۀ اروپا برای بررسی نقش جامعۀ مدنی در اروپا و موضوع عدالت و حقوق بشر به دعوت این سازمان بین المللی شرکت کرده و چندین ساعت با خبرنگاران و روزنامه نگاران و مسئولین رسانه های مختلف کشورهای اروپایی از جمله رسانه های آلبانی و مسئولین رسانه ای و مطبوعاتی پارلمان اروپا دیدار و گفتگو کردند.

اعضای هیأت جدا شدگان در این دیدارها در مورد وضعیت اسرای فرقۀ رجوی در آلبانی بویژه بعد از انتقال همگی از عراق به آن کشور و سوابق سرکوب و فشار و نقض حقوق بشر و اعمال کنترل در تشکیلات این فرقه و زندان و شکنجه و قتل مخالفین داخل تشکیلات از جمله قطع ارتباط افراد با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان و ممنوعیت ازدواج و تشکیل خانواده و ممانعت از دسترسی آزاد افراد به هر گونه رسانه و منابع خبری صحبت کرده و واقعیتهایی را که خودشان سالیان متمادی در داخل تشکیلات این فرقه شاهد آنها بودند به اطلاع شرکت کنندگان در این سمنیار رساندند.

در این دیدارها آقای حسین نژاد که دختر بزرگشان هنوز اسیر این فرقه در آلبانی  می باشد و فرقۀ رجوی از تماس و دیدار او با پدرش  و نیز با خواهر کوچکترش که در ایران زندگی می کند و هر گز در عمر خود همدیگر را ندیده اند جلوگیری می کند با تشریح این ستم رجوی و نشان دادن تصاویر دخترانش خبرنگاران رسانه ها و روزنامه نگاران و مسئولان مطبوعاتی اروپا را به شدت تحت تأثیر قرار دادند.

خبرنگاران و روزنامه نگاران اروپایی بویژه آلبانیایی حاضر در سمینار و مسئولان رسانه ای و مطبوعاتی پارلمان و اتحادیۀ اروپا نیز به نوبۀ خود ضمن تهیۀ گزارش و عکس از این دیدارها و استقبال از افشاگری و بیان واقعیتها توسط هیأت جداشدگان در مورد فرقۀ رجوی و ستم و سرکوبی که بر بیش از دو هزار ایرانی اسیر دست این فرقه اکنون در خاک اروپا می رود، تعجب خودشان از حضور رهبری و تشکیلات این فرقه در جهان آزاد و دموکراتیک و مشخصا در اروپا و تنفر و انزجارشان از اندیشه ها و عملکردهای فرقه ای و سوابق تروریستی و جنایتهای رجوی را ابراز داشتند.

مسئولان رسانه ای پارلمان و اتحادیۀ اروپا از هیأت جداشدگان فرقۀ رجوی برای شرکت در برنامه ها و سمینارهای آیندۀ باشگاه خبرنگاران اروپا دعوت به عمل آوردند.

در ادامه تعدادی ازخبرنگاران آزاد از منطقه بالکان یک میزگرد اختصاصی با آقایان حسین نژاد و آزاده و صادقی به عنوان مصاحبه با آنان ترتیب دادند. برای این خبرنگاران غیر قابل تصور بود که در این دنیای ارتباطات افراد اسیر در فرقه رجوی به اینترنت و تلفن و رسانه های جهان دسترسی ندارند. آنان سانسور وحشتناک در فرقه را یک نقض جدی حقوق شهروندی و حقوق مدنی دانسته و آنرا به شدت محکوم کردند.

در پایان این سیمنار دو روزه، هیئت جداشدگان از فرقه رجوی در میز گرد گزارشگران بدون مرز با حضور چند حقوقدان و وکیل از مهمانان سمینار شرکت کرده و نقطه نظرات و مشاهدات عینی خود پیرامون سلب حقوق شهروندی از اعضا توسط رهبران این فرقه را تشریح کردند که همۀ شرکت کنندگان را تحت تاثیر قرار داد.

جدا شدگان به مخاطبان خود گفتند: «امیدواریم با این گواهیها وافشاگریها، فرقه رجوی که اکنون به طور کامل به اروپا منتقل شده است آزادی بیان و اندیشه و آزادیهای فردی اعضایش را به رسمیت بشناسد وممنوعیت ارتباط اسیران با دنیای بیرون را لغو کند و اجازه دهد که آنان بتوانند در درجۀ اول با خانواده هایشان ارتباط برقرار کنند تا بتوانند از حقوق انسانی خود بهره مند شوند… کنترل ذهن و جلسات شستشوی مغزی اصلی ترین سلاح فرقه رجوی است که با این روش افراد را در چنبره و حصار هزار توی تشکیلات مخوفش محصور نموده است. از این رو آرزومندیم که دوستان سابقمان با کمک شما اهل قلم و رسانه در اروپا و با تلاشتان برای رساندن صدای ما که صدا و حرف دل همۀ آنان می باشد به گوش دولتمردان اتحادیۀ اروپا و نمایندگان پارلمان اروپا و جامعۀ جهانی هرچه سریع تر از این وضعیت ضد انسانی که گرفتار آن هستند رهایی یابند».

0-02-05-7190913e8b8026409b24a7e26fbe0f994428d91584e54749ac6b51f8ccba78cc full

0-02-05-fc9bbe540ec9ddac3c08a64e7bc15a29cdc940532860ede07db5e4ebbb63b7e5 full