د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات اقدام خطرناک ترامپ- معاشقه با طاعون برای مقابله با ایران

اقدام خطرناک ترامپ- معاشقه با طاعون برای مقابله با ایران

...شکست طرح های آمریکا برای براندازی در ایران مقامات آمریکایی را به جایی رسانده است که عملا دست در دست سازمان های تروریستی می گذارند و این موضوع حتی صدای اعتراض رسانه های مطرح این کشور را بلند کرده است. پرزیدنت ترامپ باید از حماقت های دولت های سابق آمریکا درس بگیرد که از گروه های خارجی در ظاهر دموکراتیک حمایت کردند و در نهایت این گروه ها چهره دیگری از خود نشان دادند. اکنون نیز نشانه های بسیار زیادی برای هشدار نسبت به ماهیت واقعی سازمان مجاهدین خلق وجود دارد؛ دولت آمریکا باید از این سازمان مانند طاعون دوری کند...

اقدام خطرناک ترامپ- معاشقه با طاعون برای مقابله با ایران

بیست و هفت تیر 96 - ان آی تی وی نیوز

نشریه آمریکایی نشنال اینترست نوشت: معاشقه با سازمان مجاهدین خلق، بازی خطرناک و غیراخلاقی است که رهبران فکری ایالات متحده در حال انجام آن هستند. دولت آمریکا باید از این سازمان مانند طاعون دوری کند.

به نقل از جام نیوز مجله آمریکایی “نشنال اینترست” (National Interest)، با انتشار گزارشی به دولت ترامپ هشدار داده است که از پیگیری طرح “احمقانه” تغییر رژیم در ایران خودداری کرده و از گروه هایی مانند سازمان مجاهدین [منافقین] مانند طاعون دوری کند!

مریم رجوی البغدادی مجاهدین خلق داعش تروریسم تهراندر این گزارش آمده است:
«سیاست مداران و کارشناسان آمریکایی، سابقه تاسف باری در اعتماد به جنبش های سیاسی نفرت انگیز خارجی دارند که در ظاهر خود را دموکراتیک معرفی می کنند. نمونه هایی از این اقدامات شرم آور، در دوران جنگ سرد، حمایت واشنگتن از کنتراها در نیکاراگوئه و همچنین حمایت آمریکا از جوناس ساویمبی رهبر یونیتا (اتحادیه ملی برای استقلال کامل آنگولا) است.

در دوره پس از جنگ سرد نیز شواهد فراوانی وجود دارد که آمریکایی های صاحب نفوذ از اشتباهات بزرگ گذشته خود درس نگرفته اند؛ دولت کلینتون با ارتش آزادی بخش کوزوو هم آرمان شد که جنایات جنگی بسیاری را در جنگ علیه صرب ها مرتکب شد. دولت های کلینتون و جرج بوش نیز با کنگره ملی عراق (INC) متحد شدند که اطلاعات اشتباه آن درباره سلاح های کشتار جمعی صدام حسین یکی از عوامل اصلی مداخله نظامی شوم آمریکا در عراق بود.

اکنون نیز خطر تکرار اشتباهی مثل اشتباهات گذشته، توسط دولت ترامپ آن هم در رابطه با ایران وجود دارد. اظهارات رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا، در رابطه با همکاری واشنگتن با عناصری در ایران برای روی کار آوردن حکومتی جدید، نشان می دهد که در حال حاضر سیاست رسمی آمریکا در قبال ایران، پیگیری تغییر رژیم است.

این استراتژی مشکلات فراوانی را به دنبال دارد. یکی از این مشکلات، تمایل سیاستمدران آمریکایی به همکاری با سازمان مجاهدین خلق [منافقین] برای دستیابی به این هدف است. اگر دولت های آمریکا رویکرد معقولی داشته باشند، بررسی سوابق این سازمان برای دور و دورتر شدن از آن کافی است. این سازمان اقدامات تروریستی فراوانی مرتکب شده است و تا فوریه سال ۲۰۱۲ نیز در لیست سازمان های تروریستی اعلام شده از سوی دولت آمریکا قرار داشته است؛ حملات تروریستی این سازمان در دهه ۶۰ تا ۷۰ میلادی حتی موجب به کشته شدن چندین آمریکایی در ایران شد.

اما سابقه نگران کننده این سازمان موجب نشده است که آمریکایی های سرشناس آن را مورد تایید قرار دهند؛ چند ماه پیش از آنکه نام این گروه از لیست سازمان های تروریستی اعلام شده توسط آمریکا حذف شود، تعداد زیادی از چهره های سرشناس آمریکایی در حمایت از این سازمان لابی کردند؛ از رؤسای سابق سازمان سیا گرفته تا مسئول پیشین اف بی آی و برخی اعضای کنگره آمریکا.

پس از آن اظهارات زیادی با شور و شوق از سوی مقامات آمریکایی در تایید این سازمان عنوان شده و حتی کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، مریم رجوی رئیس این سازمان را به یکی از جلسات استماع خود دعوت کرد؛ بسیاری از اعضای این کمیته بویژه جمهوریخواهان، حامی سرسخت سیاست تغییر رژیم در قبال ایران هستند.

سازمان مجاهدین خلق برای جلب حمایت چهره های سرشناس، صدها هزار دلار هزینه کرده است و این آمریکایی های زودباور (یا رشوه خوار) این سازمان را به عنوان یک جنبش دموکراتیک واقعی معرفی می کنند که به شدت مورد حمایت مردم ایران است!

بسیاری از چهره های برجسته آمریکایی که حامی این سازمان هستند برای سخنرانی در مراسمات این سازمان ۱۵٫۰۰۰ تا ۳۰٫۰۰۰ دلار دریافت کرده اند و تمام هزینه های سفر آن ها به پاریس برای شرکت در مراسم سالانه این سازمان پرداخت شده است. “اد رندل” فرماندار سابق پنسیلوانیا در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که از سازمان مجاهدین خلق ۱۵۰٫۰۰۰ تا ۱۶۰٫۰۰۰ دلار دریافت کرده است؛ طبیعی است که دیگر حامیان درجه یک این سازمان نیز چنین پول هایی را دریافت کرده باشند.

احتیاجی به گفتن ندارد که پذیرفتن چنین بذل و بخشش هایی، آن هم از سوی یک سازمان سیاسی خارجی شدیدا بحث برانگیز -که در آن زمان هنوز در لیست سازمان های تروریستی قرار داشته- باید سؤال ها و شبهاتی نسبت به قضاوت این افراد درباره این سازمان در ذهن ما ایجاد کند.

معاشقه با سازمان مجاهدین خلق، بازی خطرناک و غیراخلاقی است که رهبران فکری ایالات متحده در حال انجام آن هستند. “دانیل لاریسون” از ستون نویسان پایگاه “امریکن کانسروتیو” اخیرا با انتشار یادداشتی، مشکل رویکرد آن ها را برجسته ساخته و عنوان کرده است: “در آغوش کشیدن سازمان مجاهدین خلق توسط افسران بازنشسته ارتش آمریکا و نمایندگان منتخب مردم آمریکا شگفت آور است؛ هر چند این موضوع به خاطر نفرت مقامات آمریکایی از حکومت ایران است اما دشمنی آن ها با حکومت ایران باعث شده است که سازمانی را تایید کنند که بیشتر ایرانیان از آن متنفر هستند.” باید گفت تنفر مردم ایران از این سازمان یک گمانه زنی محض نیست؛ سازمان مجاهدین خلق در جنگ صدام حسین علیه ایران از او حمایت کرده است و حتی ایرانیانی که با حکومت فعلی ایران مشکل دارند نیز سازمان مجاهدین خلق را گروهی خائن نفرت انگیز می دانند.

پرزیدنت ترامپ باید از حماقت های دولت های سابق آمریکا درس بگیرد که از گروه های خارجی در ظاهر دموکراتیک حمایت کردند و در نهایت این گروه ها چهره دیگری از خود نشان دادند. اکنون نیز نشانه های بسیار زیادی برای هشدار نسبت به ماهیت واقعی سازمان مجاهدین خلق وجود دارد؛ دولت آمریکا باید از این سازمان مانند طاعون دوری کند.»