د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات گزارش جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی پارلمان اروپا از بروکسل

گزارش جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی پارلمان اروپا از بروکسل

نماینده فرانسوی پارلمان اروپا خواستار برخورد شدید مراجع قانونی با گروه های خشن، افراط گرا و تروریست ساکن اروپا بخصوص فرانسه شد. او تاکید نمود که مردم و کشور فرانسه سالیان زیادی است که با انواع گروه های تروریستی مواجه است که خود را حامیان حقوق بشر معرفی می نمایند. اما سوابق آنان نشان می دهد که خشونت در ایدئولوژی و تشکیلات آنان نهادینه شده و غیر قابل تغییر می باشند.جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی که در بروکسل و مرکز اتحادیه اروپا برگزار گردید

جواد فیروزمند ـ آریا ایران ـ سه شنبه 23 اکتبر 2017

گزارش جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی پارلمان اروپا از بروکسل

پارلمان اروپا - بروکسل

بنابه دعوت کمیته امور خارجه و دفاع پارلمان اروپا، طی روزهای گذشته جلسات مهمی حول موضوع تروریسم در اتحادیه اروپا، خاورمیانه و جهان برگزار گردید.

در این جلسات که بطور مستقیم زیر نظر 4 گروه سیاسی پارلمان اروپا و تعدادی از برجسته ترین اعضای اتحادیه اروپا برگزار می شد، بحث های بسیار ارزشمندی حول مبانی مقابله با جنگ و تروریسم جهانی، بررسی پایگاه های تروریسم در اروپا و خاورمیانه و …، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

یکی از مسائل پر رنگی که بطور مشترک مورد توجه نمایندگان پارلمان اروپا قرار گرفت، بنیادگرایی و گروه های تروریستی حامی بنیاد گرایی در اروپا و خاستگاه آنان در برخی کشورهای تروریست پرور خاورمیانه مانند عربستان سعودی بود، که مورد انتقاد شدید نمایندگان و شرکت کنندگان قرار گرفت.

موضوع دیگر فروش اسلحه و تجهیزات نظامی به برخی کشورهای تروریست پرور از جمله عربستان سعودی اختصاص داشت، که آنها چگونه از این سلاح ها برای سرکوب و نقض حقوق بشر استفاده می کنند.

یکی از نمایندگان پارلمان اروپا در این باره گفت؛ ما کشورهای اتحادیه اروپا، وقتی تصمیم می گیریم به آنها سلاح بفروشیم، باید انتظار آن را داشته باشیم که بخشی از این سلاح ها به دست تروریست هایی خواهد رسید که ممکن است علیه مردم اروپا بکار گرفته شود. همان طور که این اتفاق بارها افتاده و در برخی کشورهای عضو از نزدیک شاهد وقایع وحشتناکی بوده ایم.

پارلمان اروپا - بروکسل

نماینده دیگری از اتحادیه اروپا که کشور فرانسه را نمایندگی می کرد، ضمن تشکر و قدردانی از شرکت کنندگان در جلسه، به موضوع جنگ و آواره گی میلیون ها انسان اشاره نمود که هم اکنون بعنوان پناهجو گریبانگیر کل کشورهای اتحادیه اروپا می باشند.

این نماینده فرانسوی پارلمان اروپا، ضمن برشمردن راه کارهایی برای کنترل جنگ و تروریزم، از گروه های تروریستی بین المللی و محلی یاد نمود که حتی در برخی کشورهای اتحادیه اروپا، زمینه ساز رشد روزافزون خشونت و تروریسم می باشند.

جلسات ضد جنگ و ضد تروریستی که در بروکسل و مرکز اتحادیه اروپا برگزار گردید، سخنرانان دیگری از سایر کشورهای اتحادیه داشت، نمایندگان کشورها در این جلسات راه حل های بسیار مهمی را اتخاذ نموده و راه کارهایی را به کمیسیون اروپا ارائه نمودند که منجر به وضع قوانین جدید در اروپا گردید.

از جمله این قوانین می توان به ساخت تجهیزات نظامی و کاربرد دوگانه آنها اشاره نمود که از این پس نیاز به مجوز خاص از اتحادیه اروپا می باشد. همچنین بر اساس این قوانین، یکسان کردن تجهیزات و فناوری های لازم برای مبارزه با تروریسم در سراسر کشورهای اروپایی مد نظر قرار گرفت. برخی قوانین ضروری دیگر در دست بررسی و اتخاذ تصمیم در آینده می باشد.

در این جلسات نمایندگانی از کشورهای مختلف اروپا حضور داشته و به تبادل نظر پرداختند، که آقای جواد فیروزمند نیز بعنوان یکی از همکاران و فعال ضد تروریستی شرکت داشت.

تاریخ انتشار گزارش – 22/10/2017

آریا ایران