د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات اقای مهدی برزین ربع قرن دیرآمدی !

اقای مهدی برزین ربع قرن دیرآمدی !

اقای مهدی برزین ربع قرن دیر آمدی !

اقای مهدی برزین اخیرا در صفحه فیسبوک اینجانب و خانواده اینجانب را مورد الطاف فراوان خودشان منها از نوع مجاهدی قرارداده اند. موضعگیری ناگهانی این پیرمرد علیه اینجانب باتوجه به عدم آشنایی قبلی و حتی عدم ارتباط، شبهات فراوانی را در مورد این اقدام ایشان بر می انگیزد.
مهدی برزین فردی است که ادعا دارد جزو طیف نیروهای چپ است!! نامبرده عضوکنفدراسیون دانشجویان در زمان شاه بوده است. بعد از 30 خرداد به جامعه فارغ التحصیلان آلمان (انجمن پوششی مجاهدین) می پیوندد. بعد از مدتی به عنوان یکی از مسئولین اطلاعات و امنیت جامعه فارغ التحصیلان آلمان با همین سمت به شورای ملی مقاومت مسعود رجوی پیوست. در شورای ملی مقاومت هم بیشتر با نیروهای چپ درون شورا در این زمان، بخصوص با آقای متین دفتری تلاش می کرد رابطه های بیشتری داشته باشد. در این راستا با کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت شروع به همکاری کرد. طبق اطلاعات رسیده از مسئولین سابق جامعه فارغ التحصیلان، اقای مهدی برزین از همان زمان اطلاعات افراد این انجمن همچنین ایرانیانی که در گیسن وفرانکفورت زندگی می کردند را به هادی روشن روان ( هوشنگ اخباری ) یکی از مسئولین کمیسیون امنیت شورای ملی مقاومت مستقر در آلمان می داد. در این رابطه چند بار از طرف مسئولین این جامعه به وی تذکر داده شد اما نامبرده بدون توجه به این تذکرات به کار خود ادامه می داد. بعد از متلاشی شدن جامعه فارغ التحصیلان که فقط نامی از آنها باقی مانده است، آقای مهدی برزین با بعضی از هواداران و اعضا سازمان در ارتباط باقی ماند و به همکاری ادامه داد. در همین راستاست که خبر چینی و چاپلوسی برای فرقه رجوی می کند .
هفته قبل بود که اقای مهدی برزین در فیس بوک بمن درخواست دوستی داد. من هم که معمولا اکثر افراد را در صفحه فیس بوک خودم می پذیرم، باتوجه به اینکه می دانستم ایشان از مجاهدین می باشد و با منظورخاصی بیاد من افتاده است، ایشان را اد کردم. هم اکنون نیزده ها نفر از هواداران فرقه رجوی در صفحه من حضور دارند و از موضع انها با خبرم. دو روز قبل دیدم اقای مهدی برزین که یک هفته نیست جزو دوستان فیس بوکی من است ،هیجده عدد از عکس های شخصی ام را که من در فیس بوک انتشار داده ام برداشته با یک کامنتی با این مضمون ( محمد کرمی ،یکی از بریدگان از مجاهدین که به زیر عبای ادمکشان اسلامی وزارت امنیت رژیم جمهوری اسلامی خزیده و در اطریش زندگی می کند…) درصفحه فیسبوک خودش درج کرده است. عکس ضمیه است .
دراین رابطه توضیحات چندی لازم می باشد:
اولا. همه می دانند من در پاریس زندگی می کنم و از عکس هایم هم پیدا است . این ادم اطلاعاتی بی سواد نمی دانم از کجا استخراج کرد که من در اطریش زندگی می کنم .
دوما : اگر ریگی به کفش ندارد چرا مرا در صفحه های فیس بوک خودش بلوکه کرده ؟ در همان فیسبوک خودش قبل از بلوکه کردن من کامنت نوشتم چرا پس کامنت های مرا پاک کرد؟
سوما : قابل توجه اقای مهدی برزین . مرحوم مسعود رجوی در سال 1374 در جریان نشست های معروف به حوض که تقریبا نزدیک شش ماه طول کشید تا تمامی تشکیلات در زمان های مختلف وارد این نشست ها بشود بار ها و بارها گفت : تمامی نفرات تشکیلات بدون استثناء وابسته به وزارت اطلاعات رژیم هستند. الان بیش از بیست سال از این جریان گذشته و تا به الان نتوانستند یک برگه سند محکمه پسند رو کنند. خوب است به *مقاله اقای سعید جمالی از مسئولین این فرقه که جدا شده نگاهی بیندازید .البته در این رابطه خیلی از افراد جدا شده مطلب نوشته اند و در اینترنت موجود است .
چهارما: اقای مهدی برزین می دانید که اینجا اروپا است و ایران نیست . یعنی قانون عمل می کند ایا می توانید به سازمان امنیت آلمان مزدور بودن مرا ثابت کنید؟ منتظر شکایت ما باشید.
جهت اطلاع اقای مهدی برزین در سال 2010 فرقه رجوی یک بار این رکب را توسط اعضا جدا شده که بعدا تبدیل به حامیان انها شدند، البته با حقوق های ماهانه گزاف امتحان کرد . تمام تلاش خود را کرد که ان مواجب بگیران را با مقاله نوشتن بر علیه ما، با ما درگیر کند که بلکه ما سر پیکان جنگ خود با رهبری این فرقه را به سمت ان مواجب بگیران بچرخانیم. در این رابطه تیرش به سنگ خورد و روسیاهی برای سران فرقه رجوی و آن مواجب بگیران باقی ماند . بعد از 17 سال این بار توسط فردی که خود را چپ می خواندبا محاسنی سفید، الت دست قرارگرفته آن هم در شرایطی بحرانی که تشکیلات فرقه در البانی دارد متلاشی می شود! این اقای چپ به کمک فرقه امده تا شاید چندی بتواند به حیات ننگین این فرقه کمک کند. اما مطمئن باش بجز رو سیاهی جیزی برای شما باقی نخواهد ماند.