پ08162018

Last updateپ, 16 آگوست 2018 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات دیدار با آنا گومز نماینده پارلمان اروپا

دیدار با آنا گومز نماینده پارلمان اروپا

خانم گومز همچنین از ابراهیم خدابنده و زهرا میر باقری دعوت کرد تا برای توجیه نمایندگان پارلمان اروپا سفری به بروکسل داشته باشند و اهداف انجمن نجات را برای آنان تشریح کنند. متقابلا نمایندگان انجمن نجات نیز از خانم گومز دعوت کردند تا سفری صرفا برای دیدار با خانواده ها و گفتگو با آنها و شنیدن مشکلات و مسائل آنان به تهران داشته باشد که او تشکر نموده و قول مساعد داد.خانم گومز اشاره کرد که با نجات یافتگان در بروکسل در ارتباط می باشد و حمله و هجوم عوامل فرقه به تعدادی از آنان در مقر اتحادیه اروپا را صراحتا و علنا محکوم نموده و موضوع را همچنان پیگیری می کند و به عقیده او مشکل تروریسم فرقه رجوی اکنون دارد راهش را به اروپا باز می کند و این نگران کننده است

دیدار با آنا گومز نماینده پارلمان اروپا

انجمن نجات مرکز تهران ـ یکشنبه - ۶ اسفند ۱۳۹۶

خانم آنا گومز Ana Gomes نماینده پارلمان اروپا از کشور پرتقال و عضو گروه سوسیال دموکرات این پارلمان برای پاره ای مذاکرات همراه با یک هیئت پارلمانی سفری کوتاه به تهران داشت. در خلال برنامه بسیار فشرده وی در تهران، فرصتی استثنایی دست داد تا ابراهیم خدابنده و زهرا میر باقری از انجمن نجات ملاقاتی با وی در روز پنجشنبه 26 بهمن ماه 96 در خصوص مسائل و مشکلات خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای گرفتار در سازمان مجاهدین خلق داشته باشند.

در این ملاقات آخرین وضعیت نجات یافتگان و همچنین اعضای اسیر در فرقه رجوی در آلبانی، و مشکلات و مسائل آنان و نگرانی های خانواده ها، برای خانم گومز تشریح گردید و به سؤالات او، که بسیار نسبت به کسب اطلاع در خصوص موضوع مربوطه مشتاق بود، پاسخ مفصل داده شد.

خانم گومز از اینکه دولت آلبانی راه خانواده های ایرانی برای سفر به آن کشور برای دیدار با عزیزانشان را در همکاری با فرقه رجوی بسته است بسیار تعجب کرد و گفت که آلبانی خواهان ورود به اتحادیه اروپاست و باید بداند که هرگز چنین رفتاری به برآورده شدن خواسته اش کمک نخواهد کرد. او تأکید نمود که این حق خانواده هاست که با عزیزانشان دیدار داشته باشند و این بهانه که اعضای فرقه مایل به این دیدار نیستند از جانب هیچ کس قابل پذیرش نخواهد بود.

خانم گومز اشاره کرد که با نجات یافتگان در بروکسل در ارتباط می باشد و حمله و هجوم عوامل فرقه به تعدادی از آنان در مقر اتحادیه اروپا را صراحتا و علنا محکوم نموده و موضوع را همچنان پیگیری می کند و به عقیده او مشکل تروریسم فرقه رجوی اکنون دارد راهش را به اروپا باز می کند و این نگران کننده است. او تأکید کرد که امروز باید جلوی این فرقه ایستاد و فردا خیلی دیر است.

نمایندگان انجمن نجات به خانم گومز به خاطر درک عمیقش نسبت به تهدیدات یک فرقه تروریستی در خاک اروپا که دارد راهش را از دروازه آلبانی باز می کند و با مافیای آن کشور همکاری مستقیم دارد تبریک گفتند و از زحمات ایشان برای نجات یافتگان در بروکسل قدردانی کردند.

در پایان به پیشنهاد خانم گومز عکسی به یادگار گرفته شد.