س06192018

Last updateس, 19 جون 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات ملاقات اعضای انجمن زنان با کاردار سفارت آلبانی در شهر برلین آلمان

ملاقات اعضای انجمن زنان با کاردار سفارت آلبانی در شهر برلین آلمان

در این ملاقات که دومین ملاقات بعد از تأسیس انجمن زنان با سفارت آلبانی تا کنون بوده است و دوساعت به طول انجامید فعالین حقوق بشر اسامی بستگان و دوستان خود که توسط فرقه امکان ارتباط و آزادی را از آنها سلب کرده اند در اختیار کاردار سفارت گذاشتند. همچنین در این ملاقات یکایک اعضای انجمن زنان روشنگری کردند از مشکلات انسانهائی که توسط فرقه رجوی در کشور آلبانی زیر سیطره گرفته شده اند و حق انتخاب از آنها سلب شده است و سالهاست که تحت مانیپوله و روانگردانی قرار گرفته اند آنها هم اکنون در یک اقدام ضد بشری جدید در حال تدارک برای انتقال به محیطی ایزوله تر و دور از شهر و جامعه بصورت قرارگاهی در حومه شهر تیرانا هستند. و متأسفانه  یکایک افراد طرف حساب سیستم کمیساریا و پناهندگی نستند، بلکه این کارگزاران و نماینده های رجوی هشتند که طرف حساب مسئولان آلبانیائی قرار گرفته اند با این هدف که فرقه کماکان مانند گذشته بتواند روح و جسم این اعضا را در اختیار مقاصد خود برای رسیدن به قدرت در ایران در اختیار بگیرد

ملاقات اعضای انجمن زنان  با کاردار سفارت آلبانی در شهر برلین آلمان

انجمن زنان ایران، آلمان 04.03.2018

گزارش تصویری خانم بتول سلطانی از مقابل سفارت آلبانی

اعضای انجمن زنان خانم ها بتول سلطانی، زهرا معینی و خانم حمیرا محمدنژاد در یک قرار از پیش تعیین شده در روز دوم مارس 2018 ساعت 10 صبح موفق شدند با کاردار سفارت آلبانی در شهر برلین ملاقات کنند.

همچنین در این ملاقات یکایک اعضای انجمن زنان روشنگری کردند از مشکلات انسانهائی که توسط فرقه رجوی در کشور آلبانی زیر سیطره گرفته شده اند و حق انتخاب از آنها سلب شده است و سالهاست که تحت مانیپوله و روانگردانی قرار گرفته اند آنها هم اکنون در یک اقدام ضد بشری جدید در حال تدارک برای انتقال به محیطی ایزوله تر و دور از شهر و جامعه بصورت قرارگاهی در حومه شهر تیرانا هستند. و متأسفانه  یکایک افراد طرف حساب سیستم کمیساریا و پناهندگی نستند، بلکه این کارگزاران و نماینده های رجوی هشتند که طرف حساب مسئولان آلبانیائی قرار گرفته اند با این هدف که فرقه کماکان مانند گذشته بتواند روح و جسم این اعضا را در اختیار مقاصد خود برای رسیدن به قدرت در ایران در اختیار بگیرد. و به این ترتیب اعتراض خانواده ها و بستگان این نفرات را به اطلاع کاردار سفارت رساندند و از جمله اولین ترین خواسته ها امکان ارتباط است و از وی خواستند تا اعتراض اعضای شرکت کننده در ملاقات را برای مسئولان کشور خود در آلبانی اطلاع دهند.

در این ملاقات برشورهای افشاگرانه نقض حقوق بشر توسط فرقه رجوی در اختیار کاردار سفارت گذاشته شد.

آنها اشاره کردند که فرقه رجوی در یک واکنش نفرت انگیز و ضد بشری بعد از ملاقاتهای اعضای انجمن زنان با سفارتهای آلبانی در کشورها ی مختلف و برای اینکه نشان بدهد که افراد امکان ارتباط دارند و پاسخ کارهای ضد بشری خود را ندهند. دونفراز بستگان آن افراد را که به فرقه رجوی هم وابستگی دارند را انتخاب کرده و با دستور تشکیلاتی به سفارت آورده و ملاقات گرفته و به کشور آلبانی رفته و دیدار کرده اند.

تا نشان بدهند که مشکلی برای ارتباط نیست.

کاردار سفارت قول همکاری و رسیدگی به این خواسته حاضران و بانوان انجمن زنان داد.

انجمن زنان برای اعضای گرفتار در این فرقه خاطر نشان می کند که تا جمع شدن بساط فرقه گرایانه رجوی و عواملش در آلبانی و سایر کشورها به تلاش های حقوق بشری خود ادامه خواهند داد. و همچنین از آنها می خواهد که یأس و ناامیدی را کنار گذاشته و خود را از دخمه رجوی آزاد سازند.

تحریریه انجمن زنان، آلمان

04.03.2018