ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات جلسه انجمن زنان با حضور خانم ها بتول سلطانی ، زهرا معینی ، و خانم حمیرا محمد نژاد به مناسبت روز جهانی زن و حمایت از هزار زن اسیر در فرقه رجوی

بنابر صحبتهای این خانم ها، تمامی زنان مخالف بسیار شدیدتر از مردان تحت برخورد و زندانی شدن قرار می گرفتند. در صورت عدم تسلیم کشته و سر به نیست می شدند. و سرنوشت آنها هنگامی که به درجه و سطح شورای رهبری می رسید بایستی به عقد رجوی در آمده و با وی همخوابه شوند برای همه اعمال ماهها و سالها تحت عمل روانگردانی و نشستهای طولانی قرار می گرفتند. و همه کسانی که حاضر به همکاری نمی شدند را به صورتی سر به نیست می کردند و کسانی که بر اثر آن تلقینات تسلیم می شدند انسانهای بی اراده ای می ساختند که تحت فرمان مریم رجوی حاضر باشند به هر کار که تشکیلات خواهان آن است دست بزنند.

انجمن زنان ایران، آلمان 10.03.2018

لینک به نوار ویدئوئی جلسه

اعضای انجمن زنان خانمها بتول سلطانی - حمیرا محمد نژاد و خانم زهرا معینی به مناسبت سالگرد روز جهانی مفصلا به بیان نمونه شعارهای دروغ مریم رجوی در دفاع از زنان، استثمار جنسی و جسمی زنان توسط مسعود و مریم رجوی، و توصیه و رهنمود برای اعضای باقیمانده بخصوص زنان گرفتار در فرقه رجوی اشاره کردند با کلیک بر روی لینک فوق  علاقمندان می توانند صحبتهای اعضای حاضر در جلسه گوش بدهند.

و خود سرکوبگر تعدادی دیگر قرار می گرفتند.

از سابقه این خانم ها می توان به سابقه خانم بتول سلطانی می توان اشاره کرد که 20 سال در فرقه بوده و کاملا تحت روانگردانی قرار گرفته است وی در یک اقدام عزم جزم می کند که حال که همه چیزش توسط فرقه رجوی مورد تاخت و تاز قرار گرفته است نخواهد گذاشت که جسمش هم مورد سوء استفاده قرار بگیرد و در آلبوم مریم رجوی تحت عنوان شهید قرار بگیرد و تصمیم می گیرد بعنوان شاهدی زنده همه جنایتهای رجوی را رسوا کند.

خانم زهرا معینی با سابقه 9 سال در فرقه رجوی و از اعضای تیم حفاظت مریم رجوی که بهمراه وی به خارج آمد و توانست از فرقه خارج شده و در مواجهه با دروغ و ریارکاریهای فرقه موفق شد جدا شده و زندگی آزاد خود را بدست بیاورد.

خانم حمیرا محمد نژاد از اعضای شورای مرکزی ثبت شده در نشریه آن زمان فرقه رجوی و سابقه 9 سال در فرقه رجوی وی توانست در مواجهه با زورگوئی ها و دیدن جنایتهای فرقه رجوی از مناسبات آنها جدا بشود.

این اعضا به چگونگی به قتل رسیدن تعدادی از زنان که خودشان گواهان زنده ای بر آن قتل ها هستند اشاره کردند. همچنین به زندانی بودن زنان و انجام روان گردانی بر روی این زنان اشاره شده است. در این جلسه خانم بتول سلطانی خواهان محاکمه و پاسخگوئی مریم رجوی و همسر و همدست و رهبر فرقه رجوی "مسعود رجوی" شدند.

نوار ویدئوئی این جلسه  فردا جمعه  09.03.2018 ساعت 1800 به وقت اروپا از تلویزیون مردم با مدیریت آقای سربی پخش خواهد شد.

تحریریه انجمن زنان، آلمان

08.03.2018