پ09202018

Last updateچ, 19 سپتامبر 2018 1pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار گزارشات جهت ثبت در تاریخ-گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق در آن کشور

جهت ثبت در تاریخ-گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق در آن کشور

قانون مجازات آلبانی، احکام زندان را برای ترویج جنگ و تروریسم اعمال می کند. از آنجایی که سازمان مجاهدین خلق توسط سرویس اطلاعاتی ایالات متحده به آلبانی منتقل شده و به عنوان یک سازمان منحرف کننده و تروریستی علیه ایران مورد استفاده قرار گرفته است و توسط سناتورهای آمریکایی مانند جان بولتون و جان مک کین محافظت شده است، مجاهدین خلق قوانین آلبانی را نادیده گرفته اند که برخی مقامات آلبانی نیز از آنان حمایت می کنند.کوزوو حضور جهادی های تکفیری در آلبانی را که از سال 2011 تا 2013 مردم را به جهاد علیه سوریه دعوت می کردند، نادیده گرفت و سپس همین گروه به سازمان های تروریستی مانند داعش یا جبهه النصره پیوستند

جهت ثبت در تاریخ-گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق در آن کشور

5 فروردین 96 - ان آی تی وی نیوز

سارا زهیری - -گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق در آن کشور

آنچه می خوانید گزارش  پلیس یا سرویس اطلاعات آلبانی است که در روز 23 مارس 2018 در فاکس وب انگلیسی منتشر شده است. این گزارش تعداد مشخصی از جهادی های ایرانی (مجاهدین خلق) در آلبانی را نشان می دهد:  مشکلات آنها با یکدیگر، درگیری ها و قتل یکدیگر در گذشته و بطور کل تاریخ این سازمان تروریستی.

این گزارش حملات خشونت آمیز و تهدید به قتل هایی را نشان می دهد که توسط سازمان مجاهدین خلق علیه کسانی که تصمیم به ترک این گروه گرفته و قصد خروج از آلبانی را دارند به بهانه ی اینکه این افراد قصد تخریب سازمان دارند انجام می هند و آنان را متهم می کنند که عاملان جمهوری اسلامی علیه این سازمان هستند. پلیس آلبانی این تهدیدات گروه رادیکال مجاهدین خلق را جدی گرفته و این افراد که مورد تهدید مریم رجوی هستند را حمایت و تحت مراقبت دارد.

سازمان جهادگران ایرانی که به اسم سازمان مجاهدین خلق یا شورای ملی مقاومت شناخته می شود از سال 2013 در آلبانی حضور دارد و از آنجا که به طور مداوم در حال تحریک اقدامات خشونت آمیز و حملات تروریستی علیه ایران است در نقض دائم قوانین کشور آلبانی است.

کوزوو حضور جهادی های تکفیری در آلبانی را که از سال 2011 تا 2013 مردم را به جهاد علیه سوریه دعوت می کردند، نادیده گرفت و سپس همین گروه به سازمان های تروریستی مانند داعش یا جبهه النصره پیوستند.

گزارش پلیس آلبانی از وضعیت مجاهدین خلق

در زیر این گزارش گزارشی از فاکس وب نشان دهنده وضعیت مجاهدین است که تا به امروز 2745 تبعه ایرانی در نقاط مختلف آلبانی زندگی می کنند.

این ساکنان اعضای سازمان مجاهدین خلق هستند که غالبا به عنوان مخالفان ایرانی شناخته می شوند.

وارد شده ها به کشور ما (آلبانی) که از سازمان مجاهدین خلق هستند می تواند پیامدهایی برای امنیت داخلی ما ایجاد کند چرا که همانگونه که این افراد عمیقا ترسیم شده اند بخشی از ساختارهای نظامی بوده اند که در جنگ با ارتش و اعمال تروریستی بسیاری شرکت کرده اند.

سازمان مجاهدین خلق یا سازمان مجاهدین خلق ایران، که به عنوان مجاهدین و مجاهدین خلق شناخته می شود، یک گروه انقلابی مارکسیستی اسلامی است که در سال 1965 تاسیس شده است. بر اساس اطلاعاتی که تا کنون جمع آوری شده معلوم می شود یک ایرانی به نام (حسن بیدی)، که عضوی شده از فرقه مجاهدین خلق می باشد و ساکن در تیرانا است در ایستگاه شماره یک پلیس ترانا شکایتی تنطیم کرده است مبنی بر دریافت تهدیدات به قتل وی توسط فرقه مجاهدین خلق؛ سه تبعه دیگر ایرانی به نامهای (بهمن عظیمی، سعداله سیفی، منوچهر عبدی) که از اعضا جدا شده این فرقه هستند نیز شکایت کرده اند که زندگی برخی اعضا جدا شده این فرقه توسط اعضا کنونی مجاهدین خلق تهدید شده است.

در 12.02.2018 طی یک مصاحبه تلویزیونی از سه تبعه ایرانی جدا شده این فرقه مشخص شد تهدیدات علیه این افراد بسیار جدی است. آنها از ایدئولوژی حاکم در این سازمان تروریستی پرده برداشته و اطلاعات عملیاتی این سازمان را در عراق فاش کردند. طبق این اطلاعات فاش شد که سازمان تروریستی مجاهدین خلق در زمان حیات خود در عراق اعضاء جدا شده این سازمان را به بهانه ی قصد افشای اطلاعات درونی این سازمان به قتل رسانده اند.

پس از آن طی مصاحبه با ایرانی ها در نمایشگاه فیکس و همچنین تحقیقات کمیساریای پلیس که در مورد این موقعیت ها و زمان بندی ها و دوره های عملیات نشان دهنده رفتار مشابه این سازمان در مداس اُپراندی است که اخیرا در عراق رخ داده است.

به دنبال اقدامات و رفتار شهروندان ایرانی که در حال حاضر از این سازمان جدا شده اند، دلایل معقولی برای سوء ظن وجود دارد که این وضعیت همانند قبل در عراق است که اعضاء جدا شده به قتل رسیده اند. مجاهدین خلق در دوران انقلاب اسلامی ایران فعال بودند اما نهادهای دولتی پس از انقلاب آن را تهدید کردند. به منظور زنده ماندن، این گروه مجبور به رها کردن قوانین شد و در سال 1981 رهبر این سازمان، مسعود رجوی، به فرانسه فرار کرد و همچنین شورای ملی مقاومت ایران را تاسیس نمود.

2745 نفر از اعضاء این فرقه در کشور ما زندگی می کنند.

11 عضو مرده اند.

80 عضو توسط برگه های قانونی کشور را ترک کرده اند.

124 نفر از این سازمان جدا شده اند.

65 نفر بصورت غیر قانونی خارج شده اند.

تعداد مجاهدینی که به عنوان عضو فعال در آلبانی زندگی می کنند 2621 نفر است.

گزارش پلیس آلبانی علیه مجاهدین خلق فرقه تروریستی مریم رجوی