ی08192018

Last updateش, 18 آگوست 2018 10pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها

چماقداری تشکیلات فرقه رجوی (قسمت اول)

چماقداری در فرقه قدمت زیادی دارد .موضوع دیدار خانواد ه تاریخچه ای داره در سازمان ،این خانواده های میامدن اشرف برای دیدن بچه هاشون که با سنگ وبدوبیارمواجه میشدن که منجمله اقای محمدی هم جز خانواده ها بود .که چندین بار اونارو دیدم وصحبت میکردن ومیگفتن دخترمون میخوایم که متاسفانه موفق نمی شدن بچه هاشون ببینن وچون اشرف دربیابان بود ودادرسی نبود،اما متاسفانه این خانواده ها وهروقت میامدن مبیایست مارکی میخوردن .یه بار میگن خانواده ی اطلاعاتیه یه بارمیگن خانواده دشمنه ادم انقلابی ومبارز،خانواده ی ورزات اطلاعاتی یکبار میگن خانواده ی سفارتی وحرفهایی میزدن که شایسته ی خودشون هست….

گزارش مختصری از وضعیت فرقه در تیرانا

سلام خدمت شما و بیندگان وهموطنان عزیز ودست اندرکاران عر ض میکنم ، همینطور که گفتید من از تیرانا درخدمتتون هستم واقای بهمن اعظمی واقای مالک بیت مشعل بعد از من برنامه دارند . در مورد حال وفضای فرقه بگم طبق گزارشاتی که از درون تشیکلات این فرقه به ما رسیده چند وقت پیش خانمی که از اعضای فرقه بوده ایشون فوت کردن واسم این خانم مرضیه رضایی که فیلمشبه خاک سپرده شده ان را برای شما فرستادم که دربین صحبتهام پخش کنید . انروز در همان دخمه ای که اسمش گذاشتن اشرف سه که میخواستن توی انوقسمت یک قبرستون درست کنند . یعنی می خواهند با این جسد در توی مردم برای خود جائی باز کنند .رفتند در قبرستون اون محله دفن کردند .

گفتگویی در رابطه با تروریسم فرقۀ رجوی در پارلمان اروپا و تحولات اخیر در فرقه

میزگرد انجمن پیوند رهایی در فرانسه (جدا شدگان از سازمان مجاهدین – فرقۀ رجوی) در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۷ برابر با ۲۶ آذر ۱۳۹۶ با شرکت آقایان قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و غفور فتاحیان در مورد تروریسم فرقۀ رجوی با ضرب و شتم جداشدگان توسط چماقداران مریم قجر در جلوی پارلمان اروپا در بروکسل روز ۸ دسامبر سال جاری و تقاضای یک نمایندۀ پارلمان اروپا در جلسۀ این پارلمان در استراسبورگ با حضور خانم موگرینی مبنی بر اخراج همۀ عناصر فرقۀ رجوی از تمام نهادها و ارگانهای پارلمان اروپا و تحولات اخیر این فرقه در آلبانی با موج ریزش و جدایی روزافزون در میان اعضا و حتی فرماندهان و مسئولان قدیم  و ترفندهای فرقه علیه جداشدگان برای تفرقه افکنی در بین آنان و در آخر نگاهی به موضعگیری فریبکارانه و دورویانۀ فرقۀ رجوی در قبال تصمیم ترامپ مبنی بر اعلام بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل.

مصاحبه سایت نجات یافتگان در آلبانی با آقای بهمن اعظمی

سایت نجات یافتگان در آلبانی : با سلام خدمت شما دوست عزیز  آقای بهمن اعظمی و با تشکر از اینکه در این مصاحبه شرکت می کنید . من مطالب شما و سایر دوستان جداشده از سازمان مجاهدین در آلبانی را از نزدیک دنبال می کنم  مطالب شما خیلی پندآموز است برای سایر دوستانی که هنوز در فرقه مجاهدین اسیر هستند . تجربیات شما به آنها کمک می کند در آینده بتوانند راحت تر از زندان ذهنی و فیزیکی فرقه مجاهدین رهایی یابند از این بابت امیدوارم  و مطمئن هستم که این مصاحبه برای آنان مفید می باشد.  در ابتدا ممکن است خودتان را مختصر معرفی کنید بعد پرسش های بعدی را خدمتتان مطرح کنم.

گفتگوی سه عضو و مسئول سابق مجاهدین در مورد قیام جدید مردم ایران

گفتگوی اعضای انجمن ‎‏«پیوند رهایی» آقایان قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و غفور‎ ‎فتاحیان از ‏‏اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در مورد تلاش فرقه برای موج سواری و ‏‏بهره برداری از جنبش اعتراضی جدید مردم و برملا شدن بی پایگاهی و انزوای مطلق این فرقه در ‏‏میان مردم ایران و پوچی شعارها و القاب موهوم رهبر مفقود الاثر آن و پیامهای جعلی مضحک به ‏‏اسم او.‏

سالگرد فاجعه خونین 19 فروردین 1390 توسط مسعود رجوی و پلیس عراق در پادگان اشرف

سعدلله سیفی هستم حدود 26سال درمناسبات مجاهدین بودم نزدیک به شش ماه از انجا خارج شدم .میخواستم امروز که روز 19 فروردینه ایامی که ان اتفاق و کشتاری که دراشرف دراین  روزها افتاد توضیحاتی در مورد آن بدهم. الان هم  کماکان هرسال داره مریم رجوی سواستفاده و تبلیغات سیاسی  میکنه، الان هم در آلبانی  همین موضوع را راه انداخته است.  من خودم شخصا علی رغم اینکه این کشتار ادم های بی دفاع و بی سلاح را محکوم میکنم توسط دولت عراق ولی واقعیت اینه که باید دید که مسبب و داستانی که راه افتادکی بود؟ و چه کسی  باعث شد تا این کشتار  دراشرف صورت گیرد؟

چرا فرقه رجوی را در البانی تعبید کردند !؟ قسمت دوم

پروسه فعالیت های فرقه در البانی…در تاریخ 15 اوریل که سناتور جان مکین به مریم قجر عضدانلو ملاقات داشت ، دستور داده که فرقه به هیچ عنوان اجازه ندارند در مسائل سیاسی البانی دخالت کنند مانند عراق .با اپوزسیون واحزاب سیاسی البانی و اجازه ندارند…در 12 اوت شنبه 21 مرداد ماه یک هیئت از سنای امریکا با نام هیئت حقیقت یاب به تیرانا امد که در این رابطه با دولت البانی وارد گفتگوهای شد در رابطه با وضعیت اعضای فرقه ونفرات جدا شده ومشگلاتی که ایجاد کردند و خلاف های قانونی که نفرات فرقه انجام دادند

متن مصاحبه منوچهرعبدی با تلویزون مردم تی وی

این خانم جوان 25 یا 26 سالش بوده سمانه بزرگانفر که برادرش هم اونجاست ، اینها یک خانواده ایی بودند که دسته جمعی به سازمان آمده بودند البته بقیه اعضای خانواده نماندن ولی این خانم سمانه بزرگانفر و برادرشون توی همین فرقه بودند الان چند وقت پیش ایشون را بردند دفن کردند حالا علت آن را هم اعلام بیرونی نکردند و صداش را هم در نیاوردند که به احتمال قوی مثل اون آقای اکبری نسب که در اشرف خودکشی کرد.....

مصاحبه آقای منوچهرعبدی با تلویزیون مردم تی وی - قسمت اول

....من خودم با توئیتر و تلگرام دراین زمینه فعال بودم با داخل ایران تماس و ارتباط برقرار می کردیم با اقشار مختلف برای نیرو گیری ارتباط داشتیم و کاری که مسئولین فرقه می گفتند را انجام میدادیم عرض به حضور شما آقای سربی بعد از چند ماه که با هموطنان ارتباط داشتیم یکباره یک چیزی در ذهن ما فرو ریخت چون سالیان طولانی توی ذهن و فکر و ضمیرما القا کرده بود که این فرقه این سازمان یک حمایت اجتماعی خیلی قوی ،عمیق و گسترده ای در بین اقشار مختلف مردم ایران دارد ولی خیلی زود ما متوجه شدیم که اینها تماما شعر و شعاره چون ما خودمان مستقیما دست اندر کارش بودیم یکی از ترفندها و حقه بازیهای این فرقه شیاد این بود که ببیند در فضای مجازی تمام این اکانتها و حسابهایی که در توئیتر و تلگرام داشتند همه آنها قلابی بود ...

مصاحبه اقای منوچهر عبدی با تلویزیون مردم تی وی قسمت اول

منوچهرعبدی  - سایت فریادآزادی - 30نوامبر 2017

لینک به مصاحبه اقای منوچهر عبدی با تلویزون مردم

مصاحبه از گفتاری به نوشتاری تبدیل شده است :

سربی: قرار است امروز در باره دو تا موضوع صحبت کنند موضوع اول افشای ماهیت پوشالی فرقه رجوی مبنی بر حمایت اجتماعی گسترده مردم ایران آقای عبدی بفرمایید.

عبدی: سلام عرض میکنم خدمت هموطنان و بینندگان محترم وشما آقای سربی و همینطور مهمان دیگر برنامه آقای محمد کرمی من منوچهر عبدی یکی از نجات یافته از دست فرقه رجوی و در آلبانی ساکن هستم خدمت شما و همه بینندگان عزیز سلام عرض می کنم در مورد ماهیت پوشالی این فرقه رجوی ما وقتی از عراق اخراج شدیم و به آلبانی منتقل شدیم پنج الی شش ماه که درکمپ بودیم به قسمت آپارتمانهای مفید منتقل شدیم بعد چند ماه سرگردانی فرقه یک سازماندهی جدیدی را شروع کرد همه اعضا را جمع کرد و یک گسترش پوشالی که قبلا هم زیاد انجام دادند را به اسم سیستم روابط عمومی ابلاغ کردند جالبه که مسئولان فرقه میگفتند که اسم قدیمی و قبلی را که سیستم داخله بود را بکار نبرید بعد ما علت را می پرسیدیم می گفتند نگید داخله برایمان مشکل سیاسی پیش میاد کار این روابط عمومی نیروگیری از داخل ایران بود این دستگاه به این شکل بود که بعد یک مدت که من خودم با توئیتر و تلگرام دراین زمینه فعال بودم با داخل ایران تماس و ارتباط برقرار می کردیم با اقشار مختلف برای نیرو گیری ارتباط داشتیم و کاری که مسئولین فرقه می گفتند را انجام میدادیم عرض به حضور شما آقای سربی بعد از چند ماه که با هموطنان ارتباط داشتیم یکباره یک چیزی در ذهن ما فرو ریخت چون سالیان طولانی توی ذهن و فکر و ضمیرما القا کرده بود که این فرقه این سازمان یک حمایت اجتماعی خیلی قوی ،عمیق و گسترده ای در بین اقشار مختلف مردم ایران دارد ولی خیلی زود ما متوجه شدیم که اینها تماما شعر و شعاره چون ما خودمان مستقیما دست اندر کارش بودیم یکی از ترفندها و حقه بازیهای این فرقه شیاد این بود که ببیند در فضای مجازی تمام این اکانتها و حسابهایی که در توئیتر و تلگرام داشتند همه آنها قلابی بود یعنی یک حساب و اکانت یک شخصیت حقیقی را نمایندگی نمی کرد و هویت واقعی نداشت به ما گفته بودند میتونی چندین اکانت توئیتر و تلگرام داشته باشی حالا علت چی بود علتش جالبه ما آن اوایل نمی دانستیم طبق همان برنامه ای که گفته بودند خط کار را پیش می بردیم بعد مدت کوتاهی در توئیتر در یک نقطه ای دیدیم تمام فالورهایمان و کسانی که به ما وصل بودند شروع به ریزش کردند حالا علت چی بود چون ارزشهایی که خود فرقه آنها را نمایندگی از بحث های ایدئولوژیک و سیاسی که با هموطنان می کردیم می دیدیم که هموطنان متنفرند همه فحش و فضیحت بود که نثار ما و سازمان می کنند ما واقعا تعجب می کردیم که خدایا مردم چرا با ما اینطوری تنظیم می کنند وقتی هم به مسئولین فرقه این موضوع را می گفتیم پاسخ می دادند که اشکال ندارد شما با اکانتهایی وارد بشید که هویت غیر مجاهدی داشته باشه یعنی دوز مجاهدی خودتان را پائین بیاورید ساده تر بگویم رنگ عوض کنید ما واقعا ذهنمان درگیر و تناقض مان بود که چرا مگر ما حرف حق نمی زنیم مگر مدعی نیستیم که حقیم چرا باید به هموطنانمان دروغ بگیم و با هویت غیر مجاهدی وارد بشیم با هویت مجاهدی دیدیم نمیشه همه نیروها ریزش می کنند مسئولین فرقه هم گفته بودند نگید مجاهدیم آنرا مرز سرخ کرده بودند رفته رفته متوجه شدیم که فرقه در گذشته جنایتهایی کرده هموطنان سوالهایی می کنند وقتی هم ما به بالا این سوالات را منتقل میکردیم مسئولین فرقه میگفتند که اشکال نداره چون مردم درفضای اختناق هستند و با ما آشنایی ندارند طبیعتا نمی توانند درک درستی از این سازمان داشته باشند میخوام این را بگویم که همش حقه بازی و شارلاتانیسم باور بفرمایید حمایت اجتماعی گسترده که فرقه مدعی آن است همه آن کشک و پوشاله حافظه تاریخی مردم ایران تمام خیانتها و جنایت هایی که این فرقه و رهبریش مریم قجر و مسعود ملعون کرده را از یاد نخواهند برد ما که اینجا دست اندرکار مستقیم بودیم به من واقعا ثابت شد که اینها جنایت کارند مردم ایران اصلا اینها را قبول ندارند قشرجوان جامعه که اینها را اصلا نمی شناسند اونهایی که می شناختند فحش می دادند میگفتند که در جنگ ایران و عراق خیانت کردید ما خودمان باورمان نمی شد چون چهارده سال با دنیای بیرون ارتباط نداشتیم با توئیتر و فیس بوک و یوتویوب و کلا با اینترنت نمی دونستیم واقعا داستان چیه من خودم این مدتی که جدا شدم مشغول مطالعه هستم مثلا در یوتیوب هفت گناه نا بخشودنی را دیدم به همه هموطنان پیشنهادم اینکه هفت گناه نابخشودنی را ببینند که این فرقه چه خیانت ها و جنایت هایی که درطول این سالیان در حق مردم ایران کرده باور نکردنیه اون مهدی ابریشمچی یکی از اون آدمای لمپن و بسیار مزور و دروغگو مدعی که این سازمان مستقل و مردمیه درحالی که درهمان کلیپ هفت گناه نا بخشودنی با سندهای بسیار موثق و محکم تمام اسناد خیانتهایشان هست که چطور اطلاعات جنگ را به دیکتاتور سابق عراق صدام حسین می فروختند و به مردم ایران خیانت می کردند فرقه به هیچ عنوان پایگاه اجتماعی در بین مردم ایران ندارد الان هم که از طریق فضای مجازی در آلبانی دارند فعالیت می کنند مردم فحش میدهند واز این سازمان متنفرند یکی از موارد دیگری که بود هر شب از ساعت هفت الی هشت بمدت یک ساعت دستور تشکیلاتی داده بودند که همه باید اکانتهای توئیتری مریم قجر رو راس یک ساعت

سربی: آقای عبدی اجازه بدید ما تصور کنیم چون شما جدا شدید و دلخورید از اینها دروغ می گویید و فرقه راست می گوید حالا اولین سوالی که باید پرسید اینه که اگر اینها حمایت مردم ایران را دارند چرا تشریف نمی برند به ایران یک جمله ، اگر حمایت مردم ایران را دارند چرا نشسته اند در این کشور و آن کشور چرا هر روز توی کنگره امریکا این آقای جعفرزاده مثل گدای سامره دستش دنبال این نماینده و اون نماینده هست خب بلند بشن بروند مردم ایران را آنقدرچشم انتظار نگذارند و این سوال را از آنها بپرسید با آنها بحث و گفتگو نکنید به آنها بگویید ما حرف شما را قبول داریم ولی شما بگویید که با این حمایتی که مدعی آن هستید چرا نمی روید به ایران نشسته اید که چی بشه ، کشورهای دیگر هم به شما بپیوندند مردم ایران که با شما هستند یا علی مدد بفرماید تشریف ببرید به ایران منتظر چی هستید...ادامه دارد

زن، زندگی و سکسوالیته درسازمان مجاهدین خلق ایران

در ادامه این مسیر که خود مبارزه ای انسانی بر علیه انواع بهره کشی های ضد انسانی از زنان می باشد، می خواهیم نظری بیاندازیم به سازمان مجاهدین خلق، به فرقه مسعود و مریم رجوی، تا ببینیم زنانی که آنها پرچمدار و پیشگامان زنان ایران و جهان می نامند، چگونه زنی است؟  زن مجاهد کیست؟ زن سازمان رجوی کجاست؟ چگونه رفتار می کند، در پی چیست و چه وضعیتی بر روابط آنان حاکم می باشد؟ ….

مصاحبه فرامرز دادرس درباره مجاهدین خلق در آلبانی با رادیو صدای ایران در آمریکا

موضوع بحث امروز ما حضور مجاهدین خلق بعنوان “ناجی کشور” در ایران فرداست. همچنین نگاهی خواهیم داشت اجمالی، بر حضور مجاهدین در آلبانی و اتفاقات پشت پرده آن. در مورد جداشدگان از بدنه سازمان مجاهدین و مجاهدینی که علنا مثل یک زندانی در آلبانی زندگی می کنند. همینطور در مورد مریم رجوی و برخی از سران فرقه مجاهدین. میهمان امشب من آقای فرامرز دادرس تحلیلگر مسائل سیاسی هستند و الان ایشان را پشت خط تلفن داریم. با درود به آقای دادرس. سپاس از این که دعوت ما را قبول کردید برای این گفتگوی امشب. خیلی به برنامه ما خوش آمدید. آقای دادرس …

ادامه مطلب...

درون زندان و شکنجه گاه های مجاهدین در سال ۱۳۷۲ چی گذشت؟ (قسمت سوم و پایانی)

مجاهدین خلق جوانان آلبانیایی راعضوگیری می کنند

… آن سینگلتون، یک فعال بریتانیایی و مشاور در امور حقوق بشری، به آلبانی آمد تا نگرانی ها در خصوص این گروه را مطرح نماید. او مدعی است که خودش زمانی در این گروه بوده و بعد از آنکه به مقاصد آنان برای سرنگونی خشونت آمیز رژیم ایران پی برد از آنان جدا شده است. سینگلتون میگوید مجاهدین خلق در حال حاضر در حال عضو گیری …

ادامه مطلب...

درون زندان و شکنجه گاه های مجاهدین در سال 1373 چی گذشت ؟

بعد از اين موضوع سازمان كه در ذهن من خيلي پرنگ بود وقبول داشتم در ذهنم فرو ريخت وميگفتم خودشان ميگويند كه دولت ايرا ن ما را شكنجه كرده وما با اين شكنجه وزندانها مخالف هستيم ولي موقعي كه اين را ديدم كه در خود سازمان هم ادمها را بدون دليل شكنجه ميكنند گفتم واي بحال اينكه به ايران برسند . در هر كوچه اي يك زندان درست ميكنند ومرد م را به صلابه ميكشند واين بود كه ديگر حتي رهبري سازمان براي من يك آدم آشغال بيشتر نبود بعد ميگفتم كه بخاطر آقا بايد صدها نفر بدون دليل شكنجه بشوند واقا خودش دستور چنين كاري را داده است ولي اينكه نفرات زيادي بودند كه شكنجه شده بودند به نام فرامرز رحيمي . سعدالله سيفي . عادل اعظمي كه پسر عموي خودم بود كه بامن از ايران به سازمان آمده بود يكي هم مهدي رحيمي بود الان گوشهايش از شكنجه اي كه كرده بودن هنوز كه ناقص ويك حالت آويزاني دارد بعد از اين دسته دسته نفراتي را به زندان مياوردند من كه درسلول بودم شبها يك نان ويك كمي هم سوپ ميداند كه ما بخوريم ناهار هم در حد پنج قاشق برنج ميدادند كه از لحاظ گرسنگي هم شكنجه ميشديم چون زمستا ن هم بود كه بيشتر آدم گرسنگي را حس ميكرد

مصاحبه با سعدالله سیفی نجات یافته ازفرقه رجوی درآلبانی

بعد از عملیات فروغ جاویدان با مجاهدین خلق آشنا شدم و به رادیو صدای مجاهد گوش می دادم و تحت تاثیر تبلیغات آنها قرار گرفتم و باور کردم که آنان به دنبال آزادی و عدالت اجتماعی هستند. تصور کردم که شاید آمال  و آرزوهایم در آنجا محقق بشود. به همین دلیل با دو نفر از دوستام از مرز عبور کرده و وارد خاک عراق شدیم و به سازمان مجاهدین خلق پیوستیم.

نرگس بهشتی، خواهر یکی از اسیران فرقه رجوی: ایستادگی خواهم کرد تا آخرین نفس

مرتضی در سال ۱۳۸۰ برای کار به ترکیه رفت. سه ماه در ترکیه در رفوگری فرش کار می کرد و مدام با خانواده و همسرش ارتباط داشت. بعد از سه ماه به مدت یک ماه کاملا بی خبر بودیم تا اینکه بعد از مدتی با مصطفی  تماس گرفت  و گفت من در ترکیه هستم و با کشتی جنس می بریم به کشورهای اروپایی توهم بیا ترکیه یکسال کار می کنیم و بعد برمی گردیم . برادرم یک مرد کردی را به منزل مادرم فرستاد. این فرد نامه مرتضی را آورد که همان حرفها نوشته شده بود و مصطفی توسط وی از ایران خارج شد. بعد از یک ماه مصطفی تماس گرفت و خواهرم لیلا را خواست تا به ترکیه بیاید و برای آنها غذا درست کند.

فعالیت های سه نجات یافته از فرقه رجوی در آلبانی

در ملاقات ها این نگرانی ابراز گردید که آمریکا و آلبانی تا جایی که به نمایندگان پارلمان اروپا اطلاع داده شده بود قرار بود این گروه را به تدریج منحل نموده و نفرات را به زندگی عادی باز گردانند، اما تا جایی که مشاهده می شود نه تنها این کار صورت نگرفته بلکه کوچکترین قدمی هم در این رابطه برداشته نشده و این امر موجب نگرانی کشورهای اروپایی خصوصا اتحادیه اروپا گردیده است. این نگرانی در اروپا رو به رشد است که یک فرقه تروریستی از مرزهای ایران دور شده و با حفظ تشکیلات فرقه ای و تروریستی به داخل خاک اروپا منتقل شده است.

مصاحبه بنیاد خانواده سحر با مالک بیت مشعل

در طی این سالیان که در فرقه رجوی بودم هرچه من با صداقت تنظیم کردم و اعتماد داشتم و همه چیز را میگفتم، در مقابل عدم صداقت می دیدم. در محیط محصور و بسته پادگان اشرف هیچگونه آزادی نداشتیم. مدام فیلم های مسعود رجوی مانند رفتنش به مکه را نشان میدادند و این برنامه عید و جشن و تفریح ما بود. اما برای بهره برداری سیاسی و فیلم گرفتن و نشان دادن در تلویزیونشان طور دیگری برنامه می ریختند و خیلی خوب و قشنگ عید می گرفتند.

ادامه مطلب...

مصاحبۀ یک کانال تلویزیونی آلبانی با دو نفرازجداشدگان جدید از فرقۀ رجوی در تیرانا

یکی از کانالهای تلویزیون آلبانی با دو نفر از جداشدگان اخیر از فرقۀ رجوی در تیرانا آقایان بهمن اعظمی و سعد الله سیفی مصاحبه ای با ترجمه به زبان انگلیسی و سپس ترجمۀ آنها به زبان آلبانیایی توسط خود تلویزیون به عمل آورده...

ادامه مطلب...

افشاگری فراق از خیانت ها و اعمال تروریستی فرقه رجوی در گفت و گو با نرگس بهشتی و سیاوش عتیقی

بدون شک فرقه تروریستی رجوی را می توان یکی از خشن ترین و پست فطرت ترین فرقه های خطرناک در روی زمین نامگذاری کرد. اندیشه های فرقه گرایانه و خشونت طلبانه افرادی چون مسعود و مریم رجوی موجب شده است تا اعضای اسیر در این فرقه با جسم و روح خود در پشت حصارهای فکری این افراد زندگی جهنمی را تجربه کنند.

ادامه مطلب...

مصاحبه با نصیر حیدری عضو سابق فرقه مجاهدین ـ تمامیت خواهی رهبر عقیدتی مجاهدین ـ قسمت اول

در دوران چک امنیتی تعداد زیادی از اعضای مجاهدین را که در عراق بسر می بردند با طرح اتهام های واهی به زیر شکنجه بردند من نیز یکی از این افراد بودم که مورد اتهام قرار گرفتم و بشدت شکنجه شدم. در زمستان سال ۷۳ یک شب داخل آسایشگاه بودم. “هوشنگ دودکانی” از فرماندهان قرارگاه اشرف سراغ من آمد و گفت: نصیر با من بیا و کمک کن تا یک بار را به داخل لندکروز بگذاریم، من با او رفتم تا کنار لندکروز که پشت آسایشگاه پارک شده بود. ناگهان هوشنگ دودکانی از پشت مرا گرفت و توسط دو تن دیگر که در آنجا بودند به نام “حمزه رحیمی” و “منصور مداح” مرا با زور و کتک داخل لندکروز انداختند و به مکانی به نام پی جی ۱۱ بردند. این محل را جهت بازجویی و بازداشت ما تخلیه کرده بودند.آنجا که رسیدیم مرا داخل یک اتاق هدایت کردند. یک نفر که سر تاس و قد متوسط داشت در اتاق نشسته بود. او یک برگه گذاشت جلوی من و با صدای بلند گفت: شما به جرم نفوذ در ارتش آزادیبخش دستگیر شده اید!!