د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها

مصاحبه با نصیر حیدری عضو سابق فرقه مجاهدین ـ تمامیت خواهی رهبر عقیدتی مجاهدین ـ قسمت اول

در دوران چک امنیتی تعداد زیادی از اعضای مجاهدین را که در عراق بسر می بردند با طرح اتهام های واهی به زیر شکنجه بردند من نیز یکی از این افراد بودم که مورد اتهام قرار گرفتم و بشدت شکنجه شدم. در زمستان سال ۷۳ یک شب داخل آسایشگاه بودم. “هوشنگ دودکانی” از فرماندهان قرارگاه اشرف سراغ من آمد و گفت: نصیر با من بیا و کمک کن تا یک بار را به داخل لندکروز بگذاریم، من با او رفتم تا کنار لندکروز که پشت آسایشگاه پارک شده بود. ناگهان هوشنگ دودکانی از پشت مرا گرفت و توسط دو تن دیگر که در آنجا بودند به نام “حمزه رحیمی” و “منصور مداح” مرا با زور و کتک داخل لندکروز انداختند و به مکانی به نام پی جی ۱۱ بردند. این محل را جهت بازجویی و بازداشت ما تخلیه کرده بودند.آنجا که رسیدیم مرا داخل یک اتاق هدایت کردند. یک نفر که سر تاس و قد متوسط داشت در اتاق نشسته بود. او یک برگه گذاشت جلوی من و با صدای بلند گفت: شما به جرم نفوذ در ارتش آزادیبخش دستگیر شده اید!!

مصاحبه سایت نیم نگاه با آقای عادل اعظمی ـ سرکوب امیال عاشقانه و عواطف خانوادگی

من اولین بار از “احمد واقف” آن را شنیدم که در نشستی توضیح می داد که شما ذهنتان به یک خواهر پیله می کند و تمام فاکتهای جنسی و عاطفی تان حول و حوش این خواهر شکل می گیرد که باید همه را بنویسید و بیاورید توی جمع بخوانید، آنجا بود که فهمیدم منظور پیله همان عاشق شدن است. برای تحقیر عشق ورزی از کلمه پیله استفاده می کردند مثل «همدلی» که به آن «محفل» می گفتند یا «اعتراض» که به آن «تقابل» می گفتند یا «توانایی های فردی و شخصیتی» که نام «زیر مینیمم» روی آن گذاشتند و ماهها سازمان را درگیر خود کرد که داستانش طولانی است و پست ترین و زننده ترین نسبتها را باید به خودت می دادی به عنوان زیر مینیمم در تشکیلات ـ بخصوص برای ما که به نسبت هم قدیمی بودیم و هم نبودیم تشخیص و تفکیک پدیده ها از هم بسیار مشکل بود.

میزگرد جدا شدگان مجاهدین: خروج ازعراق، واکنشها در آلبانی وحسابهای رجوی

با شرکت آقایان :عیسی آزاده، قربانعلی حسین نژاد، محمد رزاقی و رضا صادقی جبلی (قسمت اول)خروج فرقه رجوی از عراق و واکنشها در آلبانی(قسمت دوم)نظرات مطبوعات و مردم آلبانی وحساب رجوی روی انتخابات آمریکا(قسمت سوم)حسابهای فرقه روی انتخابات ایران و تضادهای رژیم و پیامها به دوستان در آلبانی .فرانسه - اکتبر 2016 *

علی حسین‌نژاد؛سازمان مجاهدین، سه دهه شخصیت اجتماعی و آثارم را سانسور کرد

وقتی گروهی که من چند دهه عضو آن بودم غیر از خودش هیچ گروهی از اپوزیسیون ایران را نه تنها به رسمیت بلکه برای آنها حق حیات نمی‌داند و هر منتقدی و مخالفی و حتی اعضای قدیمی‌اش را که از آن جدا شده‌اند به دشمن مشترک نسبت می‌دهد چه مبارزه‌ای و چه مقاومتی علیه دشمن مشترک جز همین کینه پراکنی در میان اپوزیسیون یعنی خدمت و نوکری بی‌مزد و منت و مجانی به همان دشمن رویاروی همگان دارد؟نتیجۀ این حاکمیت سانسور و خودسانسوری در میان جریان‌های اپوزیسیون ایران این می‌شود که وقتی به دوستی می‌گویی بیا برویم فلان جلسه یا مراسم یا کنفرانسی یا جشنی ایرانی اول می‌پرسد: کی‌ها میان؟‌! وقتی می‌گویی فلانی و فلانی هم هست می گوید من کنار آنها نمی‌شینم!

ادامه مطلب...

گردهمایی اعضای سابق مجاهدین(قسمت اول)این گردهمایی جمع بندی۳۰سال گذشته حضورمجاهدین درعراق می باشد

سلام می کنم خدمت شما بینندگان عزیز. خیلی از دوستان روی این مسئله تاکید کرده اند و گفتیم که بیاییم اینجا و صحبت کنیم در مورد سازمان که این همه سال در عراق بوده و اکنون به زور بیرونشان انداخته اند ولی شاهدیم که مریم رجوی سرکرده کنونی فرقه رجوی این را یک پیروزی بزرگ قلمداد می کند

ادامه مطلب...

وقتی مریم رجوی را سیدت نساء العالمین معرفی می کردند ـ گفت و گوی خواندنی پایگاه خبری – تحلیلی فراق با مکی رفیعی

هدفم رفتن به یکی از کشورهای اسکاندیناوی بود که در شهر استانبول و در مرکز آن به طور مشخص «اکسارای» در رستوران پرسپولیس با لابی های فرقه رجوی آشنا شدم. کار لابی های فرقه در آنجا شکار ایرانیها و جوانان ایرانی بود که جهت کار و مهاجرت به ترکیه سفر می کردند. در ابتدا این دیدار ها جهت آشنایی بود.  و بعد از صحبت های اولیه گفتند که قصد ما کمک به ایرانی هایی است که به دیار غربت سفر می کنند و ما به راحتی می توانیم شما را بدون اینکه یک تومان یا ریالی خرج کنید به اروپا ومقصد مورد نظر برسانیم. آنها گفتند که فقط باید به مدت سه ماه به عراق و به طور مشخص اشرف بروید و کار شما در اشرف فقط فراگیری و یاد گیری زبان انگلیسی است تا وقتی که به اروپا سفر کردید مشکلی نداشته باشید. آنها گفتند که در مدت این سه ماه نیز دوستان ما کار پناهندگی شما را از طریق سفارت مورد نظر کشوری که می خواهید به آنجا بروید در بغداد دنبال می کنند وبعد از گرفتن حق پناهندگی به طور مستقیم با هواپیما از بغداد به کشور مورد نظر می روید

ادامه مطلب...

معرفی یکی از 300 انجمن تولیدی فرقه رجوی که این روز ها با خانم مینا احدی فعال شده : یعنی اقای کاظم موسوی

مصاحبه با خانم زهرا سادات میرباقری به مناسبت سالگرد عملیات فروغ جاویدان رجوی

اکنون 29 سال از آن تاریخ می گذرد، رجوی از پاسخگویی در مورد شکست ها و جنایاتش فرار کرده و همسرش مریم رجوی را به صحنه آورده است. او با امروز و فردا کردن ها، وعده های دروغین و ایجاد فضای هیجانی کاذب مانع خروج اعضا می شود. مسعود رجوی همچنان فرار رو به جلو می کند و به وطن فروشی و جنگ طلبی خائنانه و جنایت کارانه اش ادامه می دهد و با دشمنان ایران هم پیمان می شود، با این تفاوت که برحسب اقتضای روز ارباب خود را تغییر می دهد. اکنون رجوی با همدستی داعش و حامیان تروریسم به دنبال جنگ طلبی و وطن فروشی دیگری است

سناتور فرانسوی: سازمان مجاهدین یک فریب بزرگ است

سازمان مجاهدین خلق جز «فریبی بزرگ» چیز دیگری نیست و سعی دارد تا خود رابه عنوان راه‌ حلی برای جایگزینی رژیم ایران نشان دهد. وی افزود: همه می‌دانند که سازمان مجاهدین خلق هیچ جایگاهی در ایران ندارد و در واقع در خلال جنگ ایران و عراق به عنوان مزدور علیه ایرانیان عمل کرده‌اند. وی گفت: «حتی اگر شما رژیم ایران را دوست ندارید، حمایت از سازمان مجاهدین خلق به ایجاد رژیم جدید کمکی نمی‌کند. هیچ کس در ایران از مجاهدین خلق حمایت نمی‌کند زیرا این سازمان با حمایت از عراق در خلال جنگی وحشتناک به این کشور خیانت کرد»

ادامه مطلب...

رؤیای ملاقات ( قسمت دوم )

و اما در فرقه مجاهدین که مانند باتلاقی عزیزان ما را در خود کشیده‌است هیچ یک از موازین حقوق بشری رعایت نمی‌شود. همه می‌دانیم حتی گناهکارترین زندانی هم اجازه‌ی ملاقات با عزیزانش را دارد. حتی یک قاتل که در زندان منتظر مجازات اعدام است هفته‌ای یک بار از پشت دیوار شیشه‌ای اجازه ملاقات دارد ولی برادران معصوم و بی‌گناه من بهترین سال‌های نوجوانی و جوانی خود را در تارهای عنکبوتی فرقه‌ی رجوی گرفتار شدند و حق ملاقات هم نداشتند. درتمام این پانزده سال به روزنامه، تلویزیون، ماهواره، اینترنت و یا حتی تلفن که ساده‌ترین وسیله ارتباطی است دسترسی نداشتند و من 15 سال است که حتی صدای برادرهایم را نشنیده‌ام.

ادامه مطلب...

سناتور و نائب ‌رئیس کمیته روابط خارجه سنای فرانسه گفت حمایت از مجاهدین خلق اتلاف وقت و هزینه است

گوله گفت: مجاهدین خلق یک شارلاتان بزرگ است و تلاش می کند راه حلی برای جایگزینی نظام ایران باشد.هرکسی که با سیاست منطقه ای آشنا باشد می داند که مجاهدین خلق در ایران هیچ جایگاهی ندارد و درواقع در طول جنگ ایران-عراق به عنوان مزدورانی علیه ایرانیها فعالیت می کردند. حتی اگر شما از نظام ایران خوشتان نیاید هم حمایت از مجاهدین برای رسیدن به یک نظام جدید کمک نمی کند. هیچکسی در ایران از مجاهدین خلق حمایت نمی کند چراکه این سازمان با حمایت از عراق در طول جنگ به کشور خود خیانت کرد

ادامه مطلب...

رؤیای ملاقات ( قسمت اول )

فروردین 83 با آرزوی دیدار دو عزیزمان بار سفربستیم اما ترس از سفر به کشوری غریب و جنگ‌زده و ناامن و ترس از خودِ سازمان مجاهدین به‌خاطر سابقه‌ی بدی که از ترور و خشونت در کشور ما از خود به‌جا گذاشته بود ما را وادار ساخت با چهار خانواده‌ی دیگر شیرازی که در سفر قبل با ایشان آشنا شده بودیم همسفر شویم. این‌بار 8 نفر از خانواده عازم عراق شدیم و با ماشین‌های خودمان تا مرز مهران رفتیم و چون مرز بسته بود لاجرم شبانه قاچاقی وارد عراق شدیم. شب تا صبح در بیابانِ سنگلاخ و رودخانه و... پیاده می‌رفتیم

تجربه اولین حضور در مقابل لیبرتی

هیچگونه تصوری از لیبرتی نداشتم هرآنچه از لیبرتی می دانستم عکسهایی بود که درسایت انجمن نجات ونشریه داخلی دیده بودم.آنچه را که دراولین نگاه،شاهد آن بودم دیوارهای قطور وبلند بتونی با ارتفاع زیاد بود که اطراف ليبرتی چيده شده بود.کمی در فکر فرو رفتم که آیا افرادی که دراین مکان نگهداری میشوند اینقدر خطرناک هستند که با این دیوارهای بتونی بایستی از آنها حفاظت کرد؟یا حضور خانواده ها اینقدر وحشتناک است که نیاز به این دیوارچینی است؟

روشنگری در رابطه جاسوس ها و خبر چین های فرقه رجوی در البانی

هدف ازتشکیل تیم های جاسوسی در البانی…نفوذ به کمپین خانواده ها ..بتوانند در تشکل های که افراد جدا شده نفود کند . این تشکل ها را متلاشی کنند و نگذارند افراد جدا شده سروسامان بگیرند . …در این رابطه مشروح و با اسامی و عمل کرد افراد نفوذ توضیح داده شده است…

مصاحبه با فرامرزشیخ بگلو،پدرابوالفضل شیخ بگلو- اسیر رجوی درلیبرتی عراق

همه ی ما یک درد مشترک عمده بنام اسارت فرزندان مان دردست مسعود رجوی ظالم داریم که عمر آنها را به  نیرنگ وفریب به فنا داده ومارا دچار مصیبت جانکاهی کرده است.چنانکه شهروز بهادری درصحبت اش گفت، درآنجا ودرداخل تشکیلات، اجازه ای به دیدار دوبرادر نمیدهند و وای به حال ما که میخواهیم ازداخل ایران به لیبرتی برویم وبخواهیم با فرزند خود ملاقات نماییم!شهروز میگفت که فرزند من ابوالفضل هم قصد جدایی دارد ولی سران فرقه با فریب آموختن کامپیوتر و انتقال به اروپا، فعلا مانع فرارش شده اند