پ02222018

Last updateپ, 22 فوریه 2018 1pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها

نرگس بهشتی، خواهر یکی از اسیران فرقه رجوی: ایستادگی خواهم کرد تا آخرین نفس

مرتضی در سال ۱۳۸۰ برای کار به ترکیه رفت. سه ماه در ترکیه در رفوگری فرش کار می کرد و مدام با خانواده و همسرش ارتباط داشت. بعد از سه ماه به مدت یک ماه کاملا بی خبر بودیم تا اینکه بعد از مدتی با مصطفی  تماس گرفت  و گفت من در ترکیه هستم و با کشتی جنس می بریم به کشورهای اروپایی توهم بیا ترکیه یکسال کار می کنیم و بعد برمی گردیم . برادرم یک مرد کردی را به منزل مادرم فرستاد. این فرد نامه مرتضی را آورد که همان حرفها نوشته شده بود و مصطفی توسط وی از ایران خارج شد. بعد از یک ماه مصطفی تماس گرفت و خواهرم لیلا را خواست تا به ترکیه بیاید و برای آنها غذا درست کند.

مصاحبه بنیاد خانواده سحر با مالک بیت مشعل

در طی این سالیان که در فرقه رجوی بودم هرچه من با صداقت تنظیم کردم و اعتماد داشتم و همه چیز را میگفتم، در مقابل عدم صداقت می دیدم. در محیط محصور و بسته پادگان اشرف هیچگونه آزادی نداشتیم. مدام فیلم های مسعود رجوی مانند رفتنش به مکه را نشان میدادند و این برنامه عید و جشن و تفریح ما بود. اما برای بهره برداری سیاسی و فیلم گرفتن و نشان دادن در تلویزیونشان طور دیگری برنامه می ریختند و خیلی خوب و قشنگ عید می گرفتند.

ادامه مطلب...

مصاحبۀ یک کانال تلویزیونی آلبانی با دو نفرازجداشدگان جدید از فرقۀ رجوی در تیرانا

یکی از کانالهای تلویزیون آلبانی با دو نفر از جداشدگان اخیر از فرقۀ رجوی در تیرانا آقایان بهمن اعظمی و سعد الله سیفی مصاحبه ای با ترجمه به زبان انگلیسی و سپس ترجمۀ آنها به زبان آلبانیایی توسط خود تلویزیون به عمل آورده...

ادامه مطلب...

افشاگری فراق از خیانت ها و اعمال تروریستی فرقه رجوی در گفت و گو با نرگس بهشتی و سیاوش عتیقی

بدون شک فرقه تروریستی رجوی را می توان یکی از خشن ترین و پست فطرت ترین فرقه های خطرناک در روی زمین نامگذاری کرد. اندیشه های فرقه گرایانه و خشونت طلبانه افرادی چون مسعود و مریم رجوی موجب شده است تا اعضای اسیر در این فرقه با جسم و روح خود در پشت حصارهای فکری این افراد زندگی جهنمی را تجربه کنند.

ادامه مطلب...

مصاحبه با نصیر حیدری عضو سابق فرقه مجاهدین ـ تمامیت خواهی رهبر عقیدتی مجاهدین ـ قسمت اول

در دوران چک امنیتی تعداد زیادی از اعضای مجاهدین را که در عراق بسر می بردند با طرح اتهام های واهی به زیر شکنجه بردند من نیز یکی از این افراد بودم که مورد اتهام قرار گرفتم و بشدت شکنجه شدم. در زمستان سال ۷۳ یک شب داخل آسایشگاه بودم. “هوشنگ دودکانی” از فرماندهان قرارگاه اشرف سراغ من آمد و گفت: نصیر با من بیا و کمک کن تا یک بار را به داخل لندکروز بگذاریم، من با او رفتم تا کنار لندکروز که پشت آسایشگاه پارک شده بود. ناگهان هوشنگ دودکانی از پشت مرا گرفت و توسط دو تن دیگر که در آنجا بودند به نام “حمزه رحیمی” و “منصور مداح” مرا با زور و کتک داخل لندکروز انداختند و به مکانی به نام پی جی ۱۱ بردند. این محل را جهت بازجویی و بازداشت ما تخلیه کرده بودند.آنجا که رسیدیم مرا داخل یک اتاق هدایت کردند. یک نفر که سر تاس و قد متوسط داشت در اتاق نشسته بود. او یک برگه گذاشت جلوی من و با صدای بلند گفت: شما به جرم نفوذ در ارتش آزادیبخش دستگیر شده اید!!

گفتگویی در رابطه با تروریسم فرقۀ رجوی در پارلمان اروپا و تحولات اخیر در فرقه

میزگرد انجمن پیوند رهایی در فرانسه (جدا شدگان از سازمان مجاهدین – فرقۀ رجوی) در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۷ برابر با ۲۶ آذر ۱۳۹۶ با شرکت آقایان قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و غفور فتاحیان در مورد تروریسم فرقۀ رجوی با ضرب و شتم جداشدگان توسط چماقداران مریم قجر در جلوی پارلمان اروپا در بروکسل روز ۸ دسامبر سال جاری و تقاضای یک نمایندۀ پارلمان اروپا در جلسۀ این پارلمان در استراسبورگ با حضور خانم موگرینی مبنی بر اخراج همۀ عناصر فرقۀ رجوی از تمام نهادها و ارگانهای پارلمان اروپا و تحولات اخیر این فرقه در آلبانی با موج ریزش و جدایی روزافزون در میان اعضا و حتی فرماندهان و مسئولان قدیم  و ترفندهای فرقه علیه جداشدگان برای تفرقه افکنی در بین آنان و در آخر نگاهی به موضعگیری فریبکارانه و دورویانۀ فرقۀ رجوی در قبال تصمیم ترامپ مبنی بر اعلام بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل.

مصاحبه سایت نیم نگاه با آقای عادل اعظمی ـ سرکوب امیال عاشقانه و عواطف خانوادگی

من اولین بار از “احمد واقف” آن را شنیدم که در نشستی توضیح می داد که شما ذهنتان به یک خواهر پیله می کند و تمام فاکتهای جنسی و عاطفی تان حول و حوش این خواهر شکل می گیرد که باید همه را بنویسید و بیاورید توی جمع بخوانید، آنجا بود که فهمیدم منظور پیله همان عاشق شدن است. برای تحقیر عشق ورزی از کلمه پیله استفاده می کردند مثل «همدلی» که به آن «محفل» می گفتند یا «اعتراض» که به آن «تقابل» می گفتند یا «توانایی های فردی و شخصیتی» که نام «زیر مینیمم» روی آن گذاشتند و ماهها سازمان را درگیر خود کرد که داستانش طولانی است و پست ترین و زننده ترین نسبتها را باید به خودت می دادی به عنوان زیر مینیمم در تشکیلات ـ بخصوص برای ما که به نسبت هم قدیمی بودیم و هم نبودیم تشخیص و تفکیک پدیده ها از هم بسیار مشکل بود.

گفتگوی سه عضو و مسئول سابق مجاهدین در مورد قیام جدید مردم ایران

گفتگوی اعضای انجمن ‎‏«پیوند رهایی» آقایان قربانعلی حسین نژاد، عیسی آزاده و غفور‎ ‎فتاحیان از ‏‏اعضا و مسئولین سابق سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی) در مورد تلاش فرقه برای موج سواری و ‏‏بهره برداری از جنبش اعتراضی جدید مردم و برملا شدن بی پایگاهی و انزوای مطلق این فرقه در ‏‏میان مردم ایران و پوچی شعارها و القاب موهوم رهبر مفقود الاثر آن و پیامهای جعلی مضحک به ‏‏اسم او.‏

علی حسین‌نژاد؛سازمان مجاهدین، سه دهه شخصیت اجتماعی و آثارم را سانسور کرد

وقتی گروهی که من چند دهه عضو آن بودم غیر از خودش هیچ گروهی از اپوزیسیون ایران را نه تنها به رسمیت بلکه برای آنها حق حیات نمی‌داند و هر منتقدی و مخالفی و حتی اعضای قدیمی‌اش را که از آن جدا شده‌اند به دشمن مشترک نسبت می‌دهد چه مبارزه‌ای و چه مقاومتی علیه دشمن مشترک جز همین کینه پراکنی در میان اپوزیسیون یعنی خدمت و نوکری بی‌مزد و منت و مجانی به همان دشمن رویاروی همگان دارد؟نتیجۀ این حاکمیت سانسور و خودسانسوری در میان جریان‌های اپوزیسیون ایران این می‌شود که وقتی به دوستی می‌گویی بیا برویم فلان جلسه یا مراسم یا کنفرانسی یا جشنی ایرانی اول می‌پرسد: کی‌ها میان؟‌! وقتی می‌گویی فلانی و فلانی هم هست می گوید من کنار آنها نمی‌شینم!

چرا فرقه رجوی را در البانی تعبید کردند !؟ قسمت دوم

پروسه فعالیت های فرقه در البانی…در تاریخ 15 اوریل که سناتور جان مکین به مریم قجر عضدانلو ملاقات داشت ، دستور داده که فرقه به هیچ عنوان اجازه ندارند در مسائل سیاسی البانی دخالت کنند مانند عراق .با اپوزسیون واحزاب سیاسی البانی و اجازه ندارند…در 12 اوت شنبه 21 مرداد ماه یک هیئت از سنای امریکا با نام هیئت حقیقت یاب به تیرانا امد که در این رابطه با دولت البانی وارد گفتگوهای شد در رابطه با وضعیت اعضای فرقه ونفرات جدا شده ومشگلاتی که ایجاد کردند و خلاف های قانونی که نفرات فرقه انجام دادند

ادامه مطلب...

وقتی مریم رجوی را سیدت نساء العالمین معرفی می کردند ـ گفت و گوی خواندنی پایگاه خبری – تحلیلی فراق با مکی رفیعی

هدفم رفتن به یکی از کشورهای اسکاندیناوی بود که در شهر استانبول و در مرکز آن به طور مشخص «اکسارای» در رستوران پرسپولیس با لابی های فرقه رجوی آشنا شدم. کار لابی های فرقه در آنجا شکار ایرانیها و جوانان ایرانی بود که جهت کار و مهاجرت به ترکیه سفر می کردند. در ابتدا این دیدار ها جهت آشنایی بود.  و بعد از صحبت های اولیه گفتند که قصد ما کمک به ایرانی هایی است که به دیار غربت سفر می کنند و ما به راحتی می توانیم شما را بدون اینکه یک تومان یا ریالی خرج کنید به اروپا ومقصد مورد نظر برسانیم. آنها گفتند که فقط باید به مدت سه ماه به عراق و به طور مشخص اشرف بروید و کار شما در اشرف فقط فراگیری و یاد گیری زبان انگلیسی است تا وقتی که به اروپا سفر کردید مشکلی نداشته باشید. آنها گفتند که در مدت این سه ماه نیز دوستان ما کار پناهندگی شما را از طریق سفارت مورد نظر کشوری که می خواهید به آنجا بروید در بغداد دنبال می کنند وبعد از گرفتن حق پناهندگی به طور مستقیم با هواپیما از بغداد به کشور مورد نظر می روید

مصاحبه آقای منوچهرعبدی با تلویزیون مردم تی وی - قسمت اول

....من خودم با توئیتر و تلگرام دراین زمینه فعال بودم با داخل ایران تماس و ارتباط برقرار می کردیم با اقشار مختلف برای نیرو گیری ارتباط داشتیم و کاری که مسئولین فرقه می گفتند را انجام میدادیم عرض به حضور شما آقای سربی بعد از چند ماه که با هموطنان ارتباط داشتیم یکباره یک چیزی در ذهن ما فرو ریخت چون سالیان طولانی توی ذهن و فکر و ضمیرما القا کرده بود که این فرقه این سازمان یک حمایت اجتماعی خیلی قوی ،عمیق و گسترده ای در بین اقشار مختلف مردم ایران دارد ولی خیلی زود ما متوجه شدیم که اینها تماما شعر و شعاره چون ما خودمان مستقیما دست اندر کارش بودیم یکی از ترفندها و حقه بازیهای این فرقه شیاد این بود که ببیند در فضای مجازی تمام این اکانتها و حسابهایی که در توئیتر و تلگرام داشتند همه آنها قلابی بود ...

مصاحبه اقای منوچهر عبدی با تلویزیون مردم تی وی قسمت اول

منوچهرعبدی  - سایت فریادآزادی - 30نوامبر 2017

لینک به مصاحبه اقای منوچهر عبدی با تلویزون مردم

مصاحبه از گفتاری به نوشتاری تبدیل شده است :

سربی: قرار است امروز در باره دو تا موضوع صحبت کنند موضوع اول افشای ماهیت پوشالی فرقه رجوی مبنی بر حمایت اجتماعی گسترده مردم ایران آقای عبدی بفرمایید.

عبدی: سلام عرض میکنم خدمت هموطنان و بینندگان محترم وشما آقای سربی و همینطور مهمان دیگر برنامه آقای محمد کرمی من منوچهر عبدی یکی از نجات یافته از دست فرقه رجوی و در آلبانی ساکن هستم خدمت شما و همه بینندگان عزیز سلام عرض می کنم در مورد ماهیت پوشالی این فرقه رجوی ما وقتی از عراق اخراج شدیم و به آلبانی منتقل شدیم پنج الی شش ماه که درکمپ بودیم به قسمت آپارتمانهای مفید منتقل شدیم بعد چند ماه سرگردانی فرقه یک سازماندهی جدیدی را شروع کرد همه اعضا را جمع کرد و یک گسترش پوشالی که قبلا هم زیاد انجام دادند را به اسم سیستم روابط عمومی ابلاغ کردند جالبه که مسئولان فرقه میگفتند که اسم قدیمی و قبلی را که سیستم داخله بود را بکار نبرید بعد ما علت را می پرسیدیم می گفتند نگید داخله برایمان مشکل سیاسی پیش میاد کار این روابط عمومی نیروگیری از داخل ایران بود این دستگاه به این شکل بود که بعد یک مدت که من خودم با توئیتر و تلگرام دراین زمینه فعال بودم با داخل ایران تماس و ارتباط برقرار می کردیم با اقشار مختلف برای نیرو گیری ارتباط داشتیم و کاری که مسئولین فرقه می گفتند را انجام میدادیم عرض به حضور شما آقای سربی بعد از چند ماه که با هموطنان ارتباط داشتیم یکباره یک چیزی در ذهن ما فرو ریخت چون سالیان طولانی توی ذهن و فکر و ضمیرما القا کرده بود که این فرقه این سازمان یک حمایت اجتماعی خیلی قوی ،عمیق و گسترده ای در بین اقشار مختلف مردم ایران دارد ولی خیلی زود ما متوجه شدیم که اینها تماما شعر و شعاره چون ما خودمان مستقیما دست اندر کارش بودیم یکی از ترفندها و حقه بازیهای این فرقه شیاد این بود که ببیند در فضای مجازی تمام این اکانتها و حسابهایی که در توئیتر و تلگرام داشتند همه آنها قلابی بود یعنی یک حساب و اکانت یک شخصیت حقیقی را نمایندگی نمی کرد و هویت واقعی نداشت به ما گفته بودند میتونی چندین اکانت توئیتر و تلگرام داشته باشی حالا علت چی بود علتش جالبه ما آن اوایل نمی دانستیم طبق همان برنامه ای که گفته بودند خط کار را پیش می بردیم بعد مدت کوتاهی در توئیتر در یک نقطه ای دیدیم تمام فالورهایمان و کسانی که به ما وصل بودند شروع به ریزش کردند حالا علت چی بود چون ارزشهایی که خود فرقه آنها را نمایندگی از بحث های ایدئولوژیک و سیاسی که با هموطنان می کردیم می دیدیم که هموطنان متنفرند همه فحش و فضیحت بود که نثار ما و سازمان می کنند ما واقعا تعجب می کردیم که خدایا مردم چرا با ما اینطوری تنظیم می کنند وقتی هم به مسئولین فرقه این موضوع را می گفتیم پاسخ می دادند که اشکال ندارد شما با اکانتهایی وارد بشید که هویت غیر مجاهدی داشته باشه یعنی دوز مجاهدی خودتان را پائین بیاورید ساده تر بگویم رنگ عوض کنید ما واقعا ذهنمان درگیر و تناقض مان بود که چرا مگر ما حرف حق نمی زنیم مگر مدعی نیستیم که حقیم چرا باید به هموطنانمان دروغ بگیم و با هویت غیر مجاهدی وارد بشیم با هویت مجاهدی دیدیم نمیشه همه نیروها ریزش می کنند مسئولین فرقه هم گفته بودند نگید مجاهدیم آنرا مرز سرخ کرده بودند رفته رفته متوجه شدیم که فرقه در گذشته جنایتهایی کرده هموطنان سوالهایی می کنند وقتی هم ما به بالا این سوالات را منتقل میکردیم مسئولین فرقه میگفتند که اشکال نداره چون مردم درفضای اختناق هستند و با ما آشنایی ندارند طبیعتا نمی توانند درک درستی از این سازمان داشته باشند میخوام این را بگویم که همش حقه بازی و شارلاتانیسم باور بفرمایید حمایت اجتماعی گسترده که فرقه مدعی آن است همه آن کشک و پوشاله حافظه تاریخی مردم ایران تمام خیانتها و جنایت هایی که این فرقه و رهبریش مریم قجر و مسعود ملعون کرده را از یاد نخواهند برد ما که اینجا دست اندرکار مستقیم بودیم به من واقعا ثابت شد که اینها جنایت کارند مردم ایران اصلا اینها را قبول ندارند قشرجوان جامعه که اینها را اصلا نمی شناسند اونهایی که می شناختند فحش می دادند میگفتند که در جنگ ایران و عراق خیانت کردید ما خودمان باورمان نمی شد چون چهارده سال با دنیای بیرون ارتباط نداشتیم با توئیتر و فیس بوک و یوتویوب و کلا با اینترنت نمی دونستیم واقعا داستان چیه من خودم این مدتی که جدا شدم مشغول مطالعه هستم مثلا در یوتیوب هفت گناه نا بخشودنی را دیدم به همه هموطنان پیشنهادم اینکه هفت گناه نابخشودنی را ببینند که این فرقه چه خیانت ها و جنایت هایی که درطول این سالیان در حق مردم ایران کرده باور نکردنیه اون مهدی ابریشمچی یکی از اون آدمای لمپن و بسیار مزور و دروغگو مدعی که این سازمان مستقل و مردمیه درحالی که درهمان کلیپ هفت گناه نا بخشودنی با سندهای بسیار موثق و محکم تمام اسناد خیانتهایشان هست که چطور اطلاعات جنگ را به دیکتاتور سابق عراق صدام حسین می فروختند و به مردم ایران خیانت می کردند فرقه به هیچ عنوان پایگاه اجتماعی در بین مردم ایران ندارد الان هم که از طریق فضای مجازی در آلبانی دارند فعالیت می کنند مردم فحش میدهند واز این سازمان متنفرند یکی از موارد دیگری که بود هر شب از ساعت هفت الی هشت بمدت یک ساعت دستور تشکیلاتی داده بودند که همه باید اکانتهای توئیتری مریم قجر رو راس یک ساعت

سربی: آقای عبدی اجازه بدید ما تصور کنیم چون شما جدا شدید و دلخورید از اینها دروغ می گویید و فرقه راست می گوید حالا اولین سوالی که باید پرسید اینه که اگر اینها حمایت مردم ایران را دارند چرا تشریف نمی برند به ایران یک جمله ، اگر حمایت مردم ایران را دارند چرا نشسته اند در این کشور و آن کشور چرا هر روز توی کنگره امریکا این آقای جعفرزاده مثل گدای سامره دستش دنبال این نماینده و اون نماینده هست خب بلند بشن بروند مردم ایران را آنقدرچشم انتظار نگذارند و این سوال را از آنها بپرسید با آنها بحث و گفتگو نکنید به آنها بگویید ما حرف شما را قبول داریم ولی شما بگویید که با این حمایتی که مدعی آن هستید چرا نمی روید به ایران نشسته اید که چی بشه ، کشورهای دیگر هم به شما بپیوندند مردم ایران که با شما هستند یا علی مدد بفرماید تشریف ببرید به ایران منتظر چی هستید...ادامه دارد

مصاحبه با خانم زهرا سادات میرباقری به مناسبت سالگرد عملیات فروغ جاویدان رجوی

اکنون 29 سال از آن تاریخ می گذرد، رجوی از پاسخگویی در مورد شکست ها و جنایاتش فرار کرده و همسرش مریم رجوی را به صحنه آورده است. او با امروز و فردا کردن ها، وعده های دروغین و ایجاد فضای هیجانی کاذب مانع خروج اعضا می شود. مسعود رجوی همچنان فرار رو به جلو می کند و به وطن فروشی و جنگ طلبی خائنانه و جنایت کارانه اش ادامه می دهد و با دشمنان ایران هم پیمان می شود، با این تفاوت که برحسب اقتضای روز ارباب خود را تغییر می دهد. اکنون رجوی با همدستی داعش و حامیان تروریسم به دنبال جنگ طلبی و وطن فروشی دیگری است

مصاحبه فرامرز دادرس درباره مجاهدین خلق در آلبانی با رادیو صدای ایران در آمریکا

موضوع بحث امروز ما حضور مجاهدین خلق بعنوان “ناجی کشور” در ایران فرداست. همچنین نگاهی خواهیم داشت اجمالی، بر حضور مجاهدین در آلبانی و اتفاقات پشت پرده آن. در مورد جداشدگان از بدنه سازمان مجاهدین و مجاهدینی که علنا مثل یک زندانی در آلبانی زندگی می کنند. همینطور در مورد مریم رجوی و برخی از سران فرقه مجاهدین. میهمان امشب من آقای فرامرز دادرس تحلیلگر مسائل سیاسی هستند و الان ایشان را پشت خط تلفن داریم. با درود به آقای دادرس. سپاس از این که دعوت ما را قبول کردید برای این گفتگوی امشب. خیلی به برنامه ما خوش آمدید. آقای دادرس …

ادامه مطلب...

رؤیای ملاقات ( قسمت دوم )

و اما در فرقه مجاهدین که مانند باتلاقی عزیزان ما را در خود کشیده‌است هیچ یک از موازین حقوق بشری رعایت نمی‌شود. همه می‌دانیم حتی گناهکارترین زندانی هم اجازه‌ی ملاقات با عزیزانش را دارد. حتی یک قاتل که در زندان منتظر مجازات اعدام است هفته‌ای یک بار از پشت دیوار شیشه‌ای اجازه ملاقات دارد ولی برادران معصوم و بی‌گناه من بهترین سال‌های نوجوانی و جوانی خود را در تارهای عنکبوتی فرقه‌ی رجوی گرفتار شدند و حق ملاقات هم نداشتند. درتمام این پانزده سال به روزنامه، تلویزیون، ماهواره، اینترنت و یا حتی تلفن که ساده‌ترین وسیله ارتباطی است دسترسی نداشتند و من 15 سال است که حتی صدای برادرهایم را نشنیده‌ام.

مجاهدین خلق جوانان آلبانیایی راعضوگیری می کنند

… آن سینگلتون، یک فعال بریتانیایی و مشاور در امور حقوق بشری، به آلبانی آمد تا نگرانی ها در خصوص این گروه را مطرح نماید. او مدعی است که خودش زمانی در این گروه بوده و بعد از آنکه به مقاصد آنان برای سرنگونی خشونت آمیز رژیم ایران پی برد از آنان جدا شده است. سینگلتون میگوید مجاهدین خلق در حال حاضر در حال عضو گیری …

ادامه مطلب...

رؤیای ملاقات ( قسمت اول )

فروردین 83 با آرزوی دیدار دو عزیزمان بار سفربستیم اما ترس از سفر به کشوری غریب و جنگ‌زده و ناامن و ترس از خودِ سازمان مجاهدین به‌خاطر سابقه‌ی بدی که از ترور و خشونت در کشور ما از خود به‌جا گذاشته بود ما را وادار ساخت با چهار خانواده‌ی دیگر شیرازی که در سفر قبل با ایشان آشنا شده بودیم همسفر شویم. این‌بار 8 نفر از خانواده عازم عراق شدیم و با ماشین‌های خودمان تا مرز مهران رفتیم و چون مرز بسته بود لاجرم شبانه قاچاقی وارد عراق شدیم. شب تا صبح در بیابانِ سنگلاخ و رودخانه و... پیاده می‌رفتیم

مصاحبه با سعدالله سیفی نجات یافته ازفرقه رجوی درآلبانی

بعد از عملیات فروغ جاویدان با مجاهدین خلق آشنا شدم و به رادیو صدای مجاهد گوش می دادم و تحت تاثیر تبلیغات آنها قرار گرفتم و باور کردم که آنان به دنبال آزادی و عدالت اجتماعی هستند. تصور کردم که شاید آمال  و آرزوهایم در آنجا محقق بشود. به همین دلیل با دو نفر از دوستام از مرز عبور کرده و وارد خاک عراق شدیم و به سازمان مجاهدین خلق پیوستیم.

روشنگری در رابطه جاسوس ها و خبر چین های فرقه رجوی در البانی

هدف ازتشکیل تیم های جاسوسی در البانی…نفوذ به کمپین خانواده ها ..بتوانند در تشکل های که افراد جدا شده نفود کند . این تشکل ها را متلاشی کنند و نگذارند افراد جدا شده سروسامان بگیرند . …در این رابطه مشروح و با اسامی و عمل کرد افراد نفوذ توضیح داده شده است…

فعالیت های سه نجات یافته از فرقه رجوی در آلبانی

در ملاقات ها این نگرانی ابراز گردید که آمریکا و آلبانی تا جایی که به نمایندگان پارلمان اروپا اطلاع داده شده بود قرار بود این گروه را به تدریج منحل نموده و نفرات را به زندگی عادی باز گردانند، اما تا جایی که مشاهده می شود نه تنها این کار صورت نگرفته بلکه کوچکترین قدمی هم در این رابطه برداشته نشده و این امر موجب نگرانی کشورهای اروپایی خصوصا اتحادیه اروپا گردیده است. این نگرانی در اروپا رو به رشد است که یک فرقه تروریستی از مرزهای ایران دور شده و با حفظ تشکیلات فرقه ای و تروریستی به داخل خاک اروپا منتقل شده است.

ادامه مطلب...

گفتگوی اختصاصی عیسی آزاده با حسین نژاد - موج ریزش نیرویی در درون و بیرون فرقۀ رجوی