چ12112019

Last updateچ, 11 دسامبر 2019 3pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها سناتور و نائب ‌رئیس کمیته روابط خارجه سنای فرانسه گفت حمایت از مجاهدین خلق اتلاف وقت و هزینه است

گوله گفت: مجاهدین خلق یک شارلاتان بزرگ است و تلاش می کند راه حلی برای جایگزینی نظام ایران باشد.هرکسی که با سیاست منطقه ای آشنا باشد می داند که مجاهدین خلق در ایران هیچ جایگاهی ندارد و درواقع در طول جنگ ایران-عراق به عنوان مزدورانی علیه ایرانیها فعالیت می کردند. حتی اگر شما از نظام ایران خوشتان نیاید هم حمایت از مجاهدین برای رسیدن به یک نظام جدید کمک نمی کند. هیچکسی در ایران از مجاهدین خلق حمایت نمی کند چراکه این سازمان با حمایت از عراق در طول جنگ به کشور خود خیانت کرد

ایران دیدبان ـ سه شنبه 5 مرداد 1395

حمایت از مجاهدین اتلاف وقت و هزینه است

سناتور و نائب ‌رئیس کمیته روابط خارجه سنای فرانسه گفت حمایت از مجاهدین خلق اتلاف وقت و هزینه است.

خبرگزاری ترند/ ترجمه ایران دیدبان

ناتالی گوله در مصاحبه با خبرگزاری ترند آذربایجان گفت: حمایت از مجاهدین خلق همبستگی مردم ایران را افزایش می دهد و سوء تفاهم های بیشتری در بین دو کشور ایجاد می کند.
گوله در این مصاحبه ضمن اشاره به حضور ترکی الفیصل در تجمع مجاهدین در فرانسه گفت: ما همیشه کشورهای منطقه را تشویق به نزدیکی روابط درراستای بقای صلح در منطقه می کنیم. گردهمایی اخیر این گروه تروریستی تبعیدی در فرانسه که به مجاهدین خلق مشهور است و حضور برخی شخصیت‌ های سعودی در آن امیدوارم به عنوان موضع رسمی دولت عربستان تلقی نشود.
اعضای مجاهدین خلق در سال 1986 به عراق گریختند و در آنجا از حمایت دیکتاتور سابق صدام حسین بهره مند شدند و کمپ اشرف را در نزدیکی مرز ایران در دیالی برپا کردند.
این گروه اقدامات تروریستی فراوانی علیه مقامات دولتی و شهروندان ایران انجام داده است. این سازمان تروریستی همچنین به همکاری با صدام برای سرکوب قیام های 1991 در جنوب عراق و قتل عام کردهای عراقی در شمال این کشور شناخته می شود.
هرکسی که با سیاست منطقه ای آشنا باشد می داند که مجاهدین خلق در ایران هیچ جایگاهی ندارد و درواقع در طول جنگ ایران-عراق به عنوان مزدورانی علیه ایرانیها فعالیت می کردند. حتی اگر شما از نظام ایران خوشتان نیاید هم حمایت از مجاهدین برای رسیدن به یک نظام جدید کمک نمی کند. هیچکسی در ایران از مجاهدین خلق حمایت نمی کند چراکه این سازمان با حمایت از عراق در طول جنگ به کشور خود خیانت کرد.

......................
۱۳۹۵/۵/۵