پ08172017

Last updateچ, 16 آگوست 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها معرفی یکی از 300 انجمن تولیدی فرقه رجوی که این روز ها با خانم مینا احدی فعال شده : یعنی اقای کاظم موسوی

محمد کرمی ـ وبلاگ عیاران ـ شنبه 30 سپتامبر 2016

معرفی یکی از 300 انجمن تولیدی فرقه رجوی که این روز ها با خانم مینا احدی فعال شده:یعنی اقای کاظم موسوی

سازمان مجاهدین مدتی است که با اب تاب فراوان اعلام می کند که 300 انجمن و تشکل ایرانی از سازمان مجاهدین یا کارناوال های آنها حمایت می کنند . در اینجا به معرفی یکی از این 300 انجمن که یکی از رابطین مجاهدین با اسرائیل است می پردازم . شاید بعضی از هموطنان اسم حزب سبز های ایران در المان را شنیده باشند . این حزب از طرف یکی از نفرات سازمان مجاهدین تشکیل شده است که ماکزیمم 3 نفر هستند . با حزب کمونیست کارگری رابطه تنگاتنگی دارند. یکی از آن 300 انجمن سازمان مجاهدین است که در برنامه های سازمان مجاهدین شرکت فعال دارد. 14SAM_71061516
کاظم موسوی حزب سه نفره سبزها ی المان را که دست ساخت مجاهدین را راه اندازی کرد .از فعالین نزدیک مجاهدین در آلمان است در سال 1999 که رابطه سازمان مجاهدین با اسرائیل برقرار شد . اقای کاظم موسوی در سال 1999 گروه «استوپ دی بمب» را درست کرد که یک نفر دیگر که از لابی های سازمان مجاهدین در امریکا است به نام کیوان کابلی که او هم با موسوی کار می کند. در ارتباط تنگا تنگ با جواد دبیران نماینده مجاهدین در آلمان و دیگر لابی های آلمانی نزدیک به اسرائیل میباشد در فیس بوک خود اولا هرگونه ضد سیاستهای جنایتکارانه اسرائیل را به عنوان «ضد یهودی -آنتی سمیت» معرفی کرده و به بهانه «تروریسم اسلامی «در صورتی که خود سازمان مجاهدین خودش منبع این تروریسم اسلامی است و در سوریه و عراق ازآن حمایت و معرفی میکنند.
خود حالا بخوانید قضیه مجاهدین و اسرائیل ومردم فلسطین را . لازم به ذکر است که کاظم موسوی در واقع حلقه بین مجاهدین در آلمان و اتریش با لابی صهیونیستی در آلمان میباشد.
البته حسن د اعی از جمله کسانی است که در نزدیکی به سیاستهای نئوکانها و لابیهای اسرائیلی در آمریکا معرف همه میباشد که وی هم انجمن ایرانین فریدوم را در همین جهت درست کرده است .و نیز با آنها در ارتباط میباشد و حسن داعی با انها در ارتباط میباشد و آندو نیز همراه باحسن داعی با لابی اسرائیلی ها در رابطه میباشند. وحسن داعی هم از اسرائیل در یک ویدئو که توسط موسوی در فیس بوک وی در حمایت از اسرائیل تبلیغ شده است نیز از جمله این حمایت های مجاهدین واعضای دور ونزدیک مجاهدین از سیاست های کشتار نتانیاهو از مردم فلسطین است . دقیقا در این زمان که حتی کشورهای متحد وپشتیبان اسرائیل به سیاست های بیر حمانه نتانیاهو انتقاد میکنند وحتی خود یهودیان در اسرائیل به این کشتار ها اعتراض می کنند ، باید از خود پرسید که این ها در کدام نقطه از بی شرمی قرار دارند ؟
لینک به مصاحبه :

oyanyoldash@yahoo.com محمد کرمی