ج11162018

Last updateج, 16 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها مصاحبه بنیاد خانواده سحر با مالک بیت مشعل

مصاحبه بنیاد خانواده سحر با مالک بیت مشعل

در طی این سالیان که در فرقه رجوی بودم هرچه من با صداقت تنظیم کردم و اعتماد داشتم و همه چیز را میگفتم، در مقابل عدم صداقت می دیدم. در محیط محصور و بسته پادگان اشرف هیچگونه آزادی نداشتیم. مدام فیلم های مسعود رجوی مانند رفتنش به مکه را نشان میدادند و این برنامه عید و جشن و تفریح ما بود. اما برای بهره برداری سیاسی و فیلم گرفتن و نشان دادن در تلویزیونشان طور دیگری برنامه می ریختند و خیلی خوب و قشنگ عید می گرفتند.

-----------------------------------------------------------

بنیاد خانواده سحر، تیرانا، آلبانی، بیست و نهم ژانویه ۲۰۱۸

مصاحبه بنیاد خانواده سحر با مالک بیت مشعل

بنیاد خانواده سحر در آلبانی مصاحبه ای با آقای مالک بیت مشعل، نجات یافته از فرقه تروریستی رجوی در آلبانی، ترتیب داده که عین گفتگو که از حالت گفتاری به صورت نوشتاری درآمده در زیر از نظرتان می گذرد:

سؤال: لطفا خودتان را برای خانواده ها و مخاطبین سایت سحر معرفی نمایید.

جواب: من مالک بیت مشعل متولد  ۱۳۵۰در اهواز هستم. نام من در تشکیلات مجاهدین خلق “جهاد  مزرعه “بود. من در ایران شغلهای مختلفی داشتم. در شرکتها یا شهرداری یا در بندرعباس کار میکردم. من از سال  ۱۳۷۵تا سال  ۱۳۷۹مستمرا در اسکله شهید رجایی در بندرعباسدر استان هرمزگان کار میکردم.

مالک بیت مشعل نجات یافته از فرقه رجوی مجاهدین خلق در آلبانی

سؤال: شما به چه علت وارد سازمان مجاهدین خلق شده و به چه علت از آن خارج شدید؟

جواب: من در ایرانشهر در بلوچستان بودم که با فردی آشنا شدم و با کمی صحبت و مختصری آشنایی و کشیدن یک نخ سیگار با او از حرفهای من فهمید که تمایل به خارج شدن از کشور و رفتن به اروپا دارم. بعد از ساعاتی که با هم بودیم پیشنهاد رفتن به پاکستان را داد. من گفتم آخر مگر در پاکستان کار هست چون آنها خودشان برای کار به ایران می آیند و من آنجا چکار می توانم بکنم. گفت آنجا برو پیش مجاهدین خلق و بعد آنها تو را به عراق میبرند و بعد از سه ماه بگو میخواهم به اروپا بروم و آنها تو را به اروپا خواهند فرستاد و خیلی ها به این شکل رفته و موفق شده اند.

در اصل این نفر رابط فرقه رجوی بود و من خبر نداشتم و با او همراه شدم و به پاکستان رفتم. شب که به کراچی رسیدیم در یک هتل خوابیدیم و صبح من را تحویل یک نفر با اسم مستعار محسن داد که من را به مقر خودشان در آپارتمانی برد که به مدت دو هفته در این مقر بودم تا مدارکم را تکمیل کردند و به عراق رفتم. در طی این دو هفته تمام نوارهای ویدئویی خودشان مثل مانورهای ارتش آزادیبخش ملی و صحبت های شریف (مهدی ابریشمچی) و سیاوش (محمد حیایی) و محمود و مسعود و مریم را نشانم می دادند که  نگاه میکردم. در عراق البته خیلی زود متوجه شدم که تمامی وعده ها دروغ بود و نه تنها از اروپا خبری نبود بلکه به اسارت کامل افتاده بودم که راه خلاصی نداشتم.

وقتی به آلبانی آمدیم واقعا از شرایط محدود و شبیه به زنان اشرف و لیبرتی خلاص شدیم و توانستیم راحت نفس بکشیم. واقعا مسئولین این فرقه چه ها که با ما در عراق نکردند. اول فکر می کردم که مسعود و  مریم در جریان این فشارها نیستند و مسئولین خودسرانه این فشارها را وارد می آورند. ولی به مرور زمان خصوصا در آلبانی دیدم که این ضوابط محدود کننده همه از جانب خود مریم رجوی است. برای یک بیرون رفتن آنهم با مسئول، انواع ضوابط محدود کننده وضع کرده بودند. از یک روز قبل می بایست خبر بدهیم و علت بیرون رفتن را بگوییم و وقتی تأیید شد باید مسئول همراه مشخص شود و خلاصه انواع محدودیت ها اعمال می شد.

من البته همه این ها را تحمل کردم تا اینکه روز عید نوروز سال  ۹۶ ما به مقر جدید در آلبانی رفتیم. همه در تحویل سال نو شرکت کردیم و بعد به مقر مفید برگشتیم. صبح روز بعد مسئول مربوطه ما را بیدار کرد تا دستور کار روزانه را بخواند. من پرسیدم مگر روز اول عید نیست؟ گفت چرا هست، ولی شما اعضا با نسرین (مهوش سپهری) نشست دارید .بعد ازخواندن دستور کار، من که دیگر طی این سالیان کاملا به ستوه آمده بودم، به مسئول گفتم ببین اینجا نه اشرف است و نه لیبرتی که میخواهید عید را با نشست برای ما بگیرید. گفتم من به نشست شما نمی آیم و حقم هست که روز اول سال تعطیل باشم. گفتم من به این شکل نمی توانم ادامه دهم و همانجا تصمیم به جدایی گرفتم. الان نزدیک به یکسال است که از این فرقه جدا شده ام و در حال حاضر با توجه به شرایط جدید تصمیم گرفتم جداشدن خودم را علنی کنم.

مالک بیت مشعل نجات یافته از فرقه رجوی مجاهدین خلق در آلبانی

سؤال: آیا پس از جدایی شرایط شما تفاوتی کرد؟

جواب: واقعا احساس کردم که خلاص شدم و دیگر آقا بالا سر ندارم و یک نفس راحت کشیدم. اما به لحاظ مالی به شدت تحت فشار بودم. فرقه هر ماه برای دادن مستمری پناهندگی که به دست خودش گرفته بود اذیت می کرد و فشار می آورد. یا از مستمری کم می کردند یا آنرا تا وسط ماه طول میدادند یا انواع شرط و شروط را می گذاشتند. خلاصه هر ماه همین بازی را با مسئولین فرقه داشتیم. هر ماه با کلی مکافات پول می گرفتیم. البته وقتی در تشکیلات اسیر بودیم هم  فشار کم نبود و به بهانه های مختلف محدودیت های مختلف اعمال می کردند.

سؤال: به نظر شما چرا مسئولین مجاهدین خلق مانع از ارتباط اعضا با بیرون از تشکیلات و خانواده ها و همچنین مانع از جداشدن اعضا می شوند؟

جواب: خیلی ساده است. فرقه رجوی عاطفه انسان ها را می کشد تا آنها را اسیر نگاه دارد. اول از همه از خانواده شروع می کند که اسمش را فتنه خانواده گذاشته اند. وقتی که عاطفه را میگیرند اسارت هم ساده می شود. دیدار با خانواده راه بازگشت و احیای عاطفه و ضد اسارت است. وقتی که ما با خانواده هایمان روبرو می شویم تازه یادمان می آید که چیزی به نام عاطفه هم وجود دارد. حتی مانع از ابراز احساسات نسبت به میهن و مردم و شهدا می شوند. هر نوع رابطه با بیرون خصوصا خانواده زنده شدن عواطف را به همراه دارد .

واقعا ما را در غار نگه می داشتند و از بیرون خبری نداشتیم.  تقریبا همه چیز به بهانه امنیت ممنوع بود. قصه ما مثل اصحاب کهف شده بود که از روزگار خود عقب بودند. وقتی از فرقه بیرون آمدیم همان وضعیت را داشتیم. فرقه می خواهد افراد را در ناآگاهی نگاه دارد. به همین علت نمی گذارد با بیرون ارتباط داشته باشیم.

سؤال: آینده سازمان را چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا به اهداف خود رسیده یا خواهد رسید؟

جواب: من اینطوری ارزیابی میکنم که این سازمان به هیچ وجه توان سرنگونی رژیم ایران را ندارد و کسی هم در دنیا باور ندارد که آنها بتوانند کار مهمی در ایران انجام دهند. بسیاری از اعضا از تمامی لایه ها جدا شده اند. این سازمان هیچ آینده ای ندارد و هرگز به هدفش که کسب حاکمیت ایران است نخواهد رسید و دیر یا زود از بین خواهد رفت. الان هم از نظر سیاسی تمام شده است.

سؤال: چه توصیه ای به جداشدگان و چه توصیه ای به اعضای داخل تشکیلات دارید؟

جواب: سران فرقه رجوی وقتی در تشکیلات بودیم یک طور اذیت می کردند و وقتی بیرون آمدیم طور دیگری اذیت کردند. ما اگر موضع نگیریم و این فرقه را افشا نکنیم تن به ذلت داده ایم و این فرقه فردا بازهم تعدادی را فریب خواهد داد و اسیر خواهد کرد. در مقابل این فرقه هرچه بیشتر کوتاه بیاییم بیشتر اذیت خواهد کرد.

به نفرات داخل تشکیلات می خواهم بگویم که دیگر غار نشینی بس است. تا کی باید فریب حرف های تکراری را خورد؟ تا کی باید از زندگی به خاطر امیال رجوی محروم بود؟ باور کنید داخل فرقه بهشت و بیرون آن جهنم نیست. تا دیر نشده باید خود را از این اسارت آزاد کرد و با دنیای آزاد آشنا شد تا پی به دروغ های رجوی برد.  خودتان را رها کنید و یک نفس راحت بکشید.

سؤال: پیام شما برای رهبری مجاهدین خلق پس از جدایی چیست؟

جواب: یک حرف با رجوی دارم و حرفم این است که تا ا ینجا با تو صادق بودم و همه چیز من بودی و هیچ کس برایم مهم نبود الا شما دو نفر یعنی مریم و مسعود . بعد از این همه اذیت و آزار، جواب ایستادگی و عمرم را به این شکل دادید. من دیگر نمی ایستم و با تو رجوی تا وقتی هستی سر جنگ دارم و دست برنمی دارم مگر اینکه حقم را از تو بگیرم.

مسعود رجوی، توصیه میکنم بجای اینکه قران تفسیر کنی کمی روبه عقب بروی و نسلهایی را که از بین بردی را ببینی که با تفسیر قرانت چه جنایتها و خیانت ها کردی. همه ما  عاشق تو بودیم ولی تو از این عشق سوء استفاده کردی و به اعتماد ما خیانت کردی و جسم و روح ما را از بین بردی. ولی خدا را شکر که دستت رو شد و الان هم ناتوان شده ای. حرف آخر من با تو اینست که با تو تا آخر خواهم جنگید و نخواهم گذاشت دیگران را فریب بدهی.

بنیاد خانواده سحر: بی نهایت از شما و اینکه وقتتان را در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاریم.