ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home اخبارروز اخبار مصاحبه ها متن مصاحبه منوچهرعبدی با تلویزون مردم تی وی

متن مصاحبه منوچهرعبدی با تلویزون مردم تی وی

این خانم جوان 25 یا 26 سالش بوده سمانه بزرگانفر که برادرش هم اونجاست ، اینها یک خانواده ایی بودند که دسته جمعی به سازمان آمده بودند البته بقیه اعضای خانواده نماندن ولی این خانم سمانه بزرگانفر و برادرشون توی همین فرقه بودند الان چند وقت پیش ایشون را بردند دفن کردند حالا علت آن را هم اعلام بیرونی نکردند و صداش را هم در نیاوردند که به احتمال قوی مثل اون آقای اکبری نسب که در اشرف خودکشی کرد.....

مصاحبه منوچهر عبدی با تلویزون مردم تی وی

منوچهر عبدی ـ فریاد آزادی ـ سه شنبه 20 مارس 2018

لینگ به مصاحبه اقای عبدی

مصاحبه از گفتاری به نوشتاری تبدیل شده است .

سربی: امروز با آقای منوچهر عبدی عضو جدا شده از فرقه رجوی هستیم که شما را در جریان آخرین اخبار آلبانی از وضعیت رها شدگان و همچنین از وضعیت فرقه رجوی قرار می دهند

عبدی: سلام عرض می کنم خدمت شما آقای سربی و بینندگان محترم میخواستم در مورد اوضاع و احوال فرقه براتون بگم همانطور که مطلع هستید این روزها فرقه اوضاع و احوال خیلی خرابی دارد به لحاظ تشکیلاتی ، تشکیلات فرقه روز به روز افول میکند و افراد بیشتری به خاطر همان فشارهایی که طی این سالیان بهشون آمده از فرقه فرار می کنند طی همین هفته اخیر جدیداً دو مورد فرار داشتیم علیرغم اینکه فرقه این افراد رو یعنی اعضای خودشو را منتقل کرده بود به روستایی در دل چند کوه وبا سیم خار دار محصوراند ، با وجود این همه فشار و حصار بخاطر فشارهای بسیار شدید که بر آنها وارد میشه اقدام به فرار می کنند الان طی همین یک هفته جدیداً دو نفر فرار کردند

سربی: من بارها گفتم آقای عبدی دوستان کم لطفی می کنند باید به اینها بگید درست می گویند و از همین هم که میگن بیشتره 99 درصد مردم ایران منتظر اینها هستند خوب چرا معطلند بروند

عبدی: اینها خودشون هم می دانند که پایگاه مردمی ندارند اتفاقا چون پایگاه مردمی ندارند بین مردم ایران این سازمان بسیار خبیث و منفوره دست به این حقه بازیها میزنند چهارنفر رو میفرستند برو توی این کوه آتیش روشن کن فیلم بگیر توی فضای مجازی و اینترنت پخش کن یعنی اینکه هوا دارهای نداشته در داخل ایران این کار رو کردن اینها شیوه های شناخته شده این فرقه هست مدتهای طولانی که دارند این کار را میکنند قبلا که من خودم توی سیستم و دم دستگاهشان بودم یک تعداد جوانهایی که روی این سازمان شناخت کافی ندارند با تطمیع از طریق فضای مجازی توی سیستم داخلشون دو تا عکس مریم قجر را توی یک کوچه یا خیابان خلوت نصب کنند از اون فیلم بگیرند بفرسند برای فرقه اسم این را گذاشتن فعالیت و مبارزه الان هم در چهارشنبه سوری همین کار را کردند تعدادی افراد خود فرقه را فرستاند بروید فیلم بگیرید که نشون بدهند اینها مال داخل ایرانه درصورتی که این تصاویر مربوط به آلبانی هست

سربی: باید به فرقه گفت که شما درست می گوید و هوا داران شما بیشتر از اینها هست در رابطه با جذب جوانها هم با تاسف اینها نتوانستند اگر می توانستند خوب می گفتند پارسال هزارتا آوردیم الان جمعیت مان شده مثلا 4 هزارتا می بینید که نتونستن جذب کننند در اون کار هم شکست خوردند من دریک جای خوندم یک از دوستان نوشته بود که گویا رهبر یا یک خانم جدیدی که ادای رهبرها رو در می آورد گفته بود که شماها بیائید بگید که ما چه کار کنیم من اصلا خندم گرفته بود تا حالا کجا شنیدید بله مشورت کردند درسته ولی کجا شنیدید که یک سازمانی بگوید من میخواهم حکومتی را به اصطلاح سرنگون کنم به دیگران بگه خوب به نظر شما باید چه کار کنیم مثلا یکی بگوید بیا برویم آهنگ بزنیم و برقصیم شما میروی میرقصی! یا شما باید برنامه ارئه بدهی شما این موضوع را خوندید یا دیدید؟

عبدی: بله عرض میکنم خدمتتان یکی از همین سرکرده های فرقه خانمی به اسم زهرا مریخی یکی از مسئولینی که در آلبانی برای اعضا نشست مغز شویی می گذارد توی دستگاه فرقه یک چیزی دارند به اسم صفرصفر تناقض به اعضا و افراد گفته که هیچ اشکالی نداره شماها هر تناقض یا انتقادی به سازمان دارید شما بیاید بگوید بعد راهکارش را هم بگید که سازمان چه کار کنه واقعا این حرف خنده داره ، البته نا گفته نماند این از همان حقه بازیهای فرقه و سیستم شان هست چون می بینند که مخالفین داخلی ، کسانی که تحت فشارهای روحی که طی این سالیان قرار داشتند بخصوص درآلبانی که اعضای خودشون را بردند وسط چهارتا کوه محصورکردن به اینها میگویند بیا تناقض ات را بگو ولی راهکارش را هم ارائه بده حالا هدفشون چیه تنها هدفی که از این کار دارند فرقه میخواهد بقیه مخالفین را شناسایی بکنه که هر طوری توانست آنها را به سکوت وادارشون بکنه این فقط یک ترفند و از حقه بازیهای خاص فرقه هست برای شناسایی افرادی که ناراضی اند ، افرادی که قصد جدا شدن از فرقه را دارند افرادی که از دست دروغ های فرقه خسته شده اند افرادی که عمر و جوانی خودشان را برای فرقه گذاشته برای هیچ و پوچ ، الان با این شیوه ها ، براشون نشست میگذارند که بیایید تناقضاتتان را بگوید وقتی طرف تناقض اش را می گوید از آن به بعد طرف را می برند زیر ذره بین ، مانیتورش می کنند که کجا میره و با چه کسانی رابطه داره و با همان دستگاه پلیسی خاص فرقه ها طرف را به سکوت وادار کنند بله این موضوعی که شما گفتید خنده داره خوب تو ادعای مبارزه داری ، این هم شد مبارزه ، من چند وقت پیش توی یکی از این خیابانهای تیرانا عبور می کردم واقعا خندم گرفته بود یک تعداد از اعضای جوان این فرقه واقعا عمر و جوانی خودشان را تلف می کنند حالا سر اینها را چه جوری گرم کردند، با دو تا دوچرخه و چند وسیله براشون خریدن بالاخره سرشان را گرم کردند اون روز چندتاشون دیدم با دوچرخه توی خیابونند چند تاشون را در راه بیمارستان دیدم عصا بدست واقعا با یک حال پریشان و نزار، یک تعداد خیلی زیادشون که بیمار و مریض اند 24 ساعت در راه بیمارستانهای آلبانی اند در بیمارستان مادرترزا من هر روز می بینم شان واقعا آدم از یک طرف هم دلش میسوزه که چه ظلمی به اینها شده ، یک تعداد هم که میخواهند بیرون بیان ولی می ترسند از فرقه ترس دارند بطور مثال فردی هست که بچه هاش امریکاست خودش هم سن و سالی ازش گذشته از لحاظ جسمی ناتوانه دلش هم میخواد بیاد بیرون در کنار خانوادش باشه ولی از فرقه ترس دارند وحتی اجازه تماس با خانواده اش را به او نمی دهند بله این موضوعی که شما فرمودید کاملا درسته ، هدف فرقه هم شناسایی اون کسانی که ناراضی و مخالفند و قصد جدا شدن از سازمان را دارند هدفش اینکه اونها را شناسایی و وادار به سکوت کنه ، مثلا ببیند خیلی بی سرو صدا میره این خانم جوان 25 یا 26 سالش بوده سمانه بزرگانفر که برادرش هم اونجاست ، اینها یک خانواده ایی بودند که دسته جمعی به سازمان آمده بودند البته بقیه اعضای خانواده نماندن ولی این خانم سمانه بزرگانفر و برادرشون توی همین فرقه بودند الان چند وقت پیش ایشون را بردند دفن کردند حالا علت آن را هم اعلام بیرونی نکردند و صداش را هم در نیاوردند که به احتمال قوی مثل اون آقای اکبری نسب که در اشرف خودکشی کرد این هم باید خودکشی باشه من نمی دانم این فرقه چه طوری میخواهد جواب مردم و خدا رو بده این دولت آلبانی هم باید از اینها حسابرسی کنه وعلت مرگ را مشخص کنه که چی بوده و چرا نفر باید خودکشی کنه بالاخره اینجا مثل عراق نیست قانون داره پزشک قانونی باید رفته باشه و علت مرگ باید مشخص بشه تمام این چیزها در ابهامه و این مرگ ها مشکوکه حالا پیگیری خواهد شد همیشه ماه پشت ابر نمی ماند کوس رسوایی فرقه در همه جا شنیده شده الان روز به روز کسانی که تحت فشارهای فرقه هستند دارند فرار میکنند عرض کردم که دو نفر همین چند روز پیش فرار کردند اون خانم هم که از فرط فشارها و شکنجه های روحی و روانی و تشکیلاتی دست به خودکشی زده

سربی: خود وضعیت سازمان چیه اینها چی میگند چون شنیدم آخرین بار یک تعهدی گرفته از دوستان که تا بهمن سال 1397 صبر کنید بعد اگر نخواستید بروید چیه منتظر آقای ترامپ اند برنامه شون چیه ؟ چی می گویند؟ که تونستن همان چند نفر پیر و مریض را هم نگه دارند

عبدی: خوب ببینید اینها با همین وعده های پوشالی سر افراد را گرم میکنند این فرقه دنبال شکافه هر جا شکافی پیدا کنه در آن بیتوته می کنه فرقه منتظر اینکه ترامپ چه میکنه ، منتظر این هستند که تضادهای امریکا با دولت ایران به چه نقطه ایی میرسه از این شکاف استفاده بکنند ترامپ یک جنگی راه بیندازه با ایران اینها هم به نان و نوا و حکومت بر ایران برسند اما کور خواندن به قول خودشون هرگز از گندم ری نخواهند خورد چون این فرقه در اساس پایگاه مردمی ندارند در ایران کسی این ها را نمی شناسد اون تعداد اندکی هم که اینها را می شناسند با نفرت از این سازمان یاد میکنند چون خاطرات جنگ ایران و عراق که از ذهن مردم ایران نمی رود که این فرقه چه خیانت هایی کردن چه اطلاعاتی را به صدام می فروختن و در مقابلش نفت از دولت عراق و صدام می گرفتند الان هم که در آلبانی یک تعداد را نگه داشتن با همین وعده وعیدهای پوشالی، از این ستون به اون ستون فرجه ، این ماه به اون ماه ، از این شش ماه به اون شش ماه ، تا یک خبری میشه یک اتفاقی می افته اینها سریع یک نشستی می گذارند و همه را جمع می کنند که آهای وزیر خارجه امریکا فلان موضع را در مورد برجام و اتمی ایران گرفته و آن را تفسیر به رای می کنند و بطور غیر واقعی اون موضع گیری را به نفع خودشون مصادره می کنند با این شانتاژها و حقه بازیهای سیاسی افراد را سرگرم می کنند یک تعداد که سن و سالشان بالاست می گویند کجا بریم و چه کار بکنیم آنقدر هم سیاه نمایی کردن از دنیای بیرون که افراد ناراضی می ترسن اون دسته از افراد هم که جوانترن با همین وعده ، وعیدها که امریکا بالاخره در یک نقطه تضادش با دولت ایران آنتا گونیستی خواهد شد دولت ایران سرنگون میشه و اینها می آیند جاشون را می گیرند واقعا خنده داره

سربی: نا گفته نماند که همین جا دیروز اون بازرس مخصوص ، الان خود آقای ترامپ و شرکت هاش برده زیر سوال و خود ترامپ اینجا دنبال یک نفر می گرده که نجاتش بده من فکر می کنم بهترین کاری که مجاهدا می تونن بکنن پیشنهاد کنن به ترامپ که شما بیا درلاسوگاس توی این صحرای نواد یک مملکت جدیدی برای خودت درست کن لیدل امریکن یعنی امریکای کوچولو ما هم بشیم سرباز تو و اونجا همه خوب و خوشحال زندگی بکنیم درهر صورت من از شما ممنونم اجازه بدید به دوستان بگم کانون آوا و شما دوستان دقیقا برعکس سازمان مجاهدین که خود گوید خود خندد شما وقتی یک صحبتی می کنید این اجازه را به دوستان میدهید که بیایند نظر بدهند سوال کنند و روی فیس بوک و روی ایمیل روی صحفه کانون و روی صفحات خود شما نظراتشون بگن و سوالاتشون را بپرسن و شما هم جواب بدهید پیشاپیش سال نو را به شما و دوستان تبریک بگم امیدوارم سالی بهتر در انتظار همه باشه