ش08242019

Back شما اینجا هستید: Home آرشیو ویدیوهای اکسیون پاریس 2016

ویدیوهای اکسیون پاریس 2016

Ex-Mojahedin اکسیون جداشدگان در مرکزشهرپاریس - 9 جولای 2016

تظاهرات منتقدین فرقه رجوی در پاریس... نه به فرقه رجوی  - شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵ (۹ ژوئیه ۲۰۱۶)

سخنرانی خانم بتول سلطانی در جلسه جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

سخنرانی آقای عیسی آزاده درجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنرانی خانم حمیرامحمدنژاددرجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنرانی آقای قربانعلی حسین نژاددرجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنان آقای قربانعلی حسین نزاد مترجم سابق مسعود رجوی در جلسه جداشدگان و منتقدین این سازمان در پاریس بمناسبت سالگرد دستگیری مریم رجوی در سال 2003 و سالگرد آغاز مبارزه مسلحانه تروریستی در 30 خرداد 1360

سخنرانی آقای علی اکبرراستگودرجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنرانی آقای محمدحسین سبحانی درجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنان آقای محمدحسین سبحانی عضوسابق سازمان مجاهدین در جلسه جداشدگان و منتقدین این سازمان در پاریس بمناسبت سالگرد دستگیری مریم رجوی در سال 2003 و سالگرد آغاز مبارزه مسلحانه تروریستی در 30 خرداد 1360

سخنرانی خانم زهرا معینی در جلسه جداشدگان و منتقدین سازمان مجاهدین

...مسئول اصلی این جنایت که بیشتر می خواهند افراد را به کشتن بدهند شخص اول مسعود رجوی و مریم قجرعضدانلو می باشند. درغیراینصورت این دونفر باید بیایند وبه سئوالات همه ماجواب بدهند که چرا نزدیک به پنج ساله این افراد باید درکمپ لیبرتی اسیرباشند. چرا پافشاری می کنند که این افراد علیرغم کشورناامنی مثل عراق در آنجابمانند. تمام کمیساریا وکسانی که با امور پناهندگی سروکاردارند به صراحت می گویند که سران فرقه مانع تراشی می کنند بطرق مختلف که این افراد به کشورامن منتقل بشوند...

سخنرانی آقای مصطفی محمدی درجلسه جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین

سخنان آقای مصطفی محمدی پدرسمیه محمدی در جلسه جداشدگان و منتقدین این سازمان در پاریس بمناسبت سالگرد دستگیری مریم رجوی در سال 2003 و سالگرد آغاز مبارزه مسلحانه تروریستی در 30 خرداد 1360