د11202017

Last updateد, 20 نوامبر 2017 9am

Back شما اینجا هستید: Home آرشیو اخبارآرشیو تصویر/ ویدیو ویدیوهای با لینک یوتیوب

ویدیوهای با لینک یوتیوب

ویدیوهای زیر را می شود از طریق کانال یوتیوب مشاهده کرد:

amaliate jari peyvand نشست عملیات جاری در سازمان مجاهدین

مسعود رجوی: عملیات جاری ضامن حفظ تشکیلات است و حتی یک روز نباید نشست عملیات جاری تعطیل شود.

عملیات جاری یک نوع تفتیش عقاید است و یک نوع زیر آب زنی علنی دیگران ، برای اینکه سازمان بفهمد که نیرویش الان در چه جایگاهی است و چگونه باید با او کار کند نشست های عملیات جاری ضامن حفظ تشکیلات بود و بدون ترتیب دادن چنین نشست های شستشوی مغزی ، سازمان مجاهدین از هم فرو می پاشید و تشکیلات متلاشی می شد. در عملیات جاری افراد می بایست از صبح تا شب هر فکری که به ذهن شان خطور کرده بود مثبت یا منفی به روی کاغذ بیاورند و هر شب در جمع اعتراف کنند. نفرات مجبور می شدند تا دست به اعتراف بزنند آنان حتی تخیلات روزانه شان را که در کاغذ نوشته بودند در جمع باید می خواندند. اگر گزارش تنظیمی بار منفی از نظر قوانین و آموزش های عقیدتی و فرقه ای سازمان داشت افراد حاضر در جمع برای خودنمایی و تملق پیش مسئولین سازمان به فرد اعتراف کننده پرخاشگری می کردند فحش های رکیک می دادند حتی کار به کتک کاری نیز می کشید. جالب است که افراد فحش ناموسی هم به دوست و همرزم خود می دادند و فرد اعتراف کننده در نشست عملیات جاری حق نداشت در آن موقعیت پاسخ دیگران را بدهد!!! فرقی نداشت که به اصطلاح انتقادها و دشنام ها و فحش های ناموسی بجا بود یا نادرست. طبق تعالیم و دستورهای مسئولین سازمان و شخص رجوی در نشست عملیات جاری فقط و فقط باید به دشنام ها و توهین ها و تحقیرها گوش می دادی حرص می خوردی و پاسخ نمی دادی. اگر در مواردی نیز بعضی از نفرات طاقت شنیدن دشنام های رکیک را نداشتند حتی ممکن بود از فرط ناراحتی و حقارت از حال طبیعی خارج شوند.
نشست های عملیات جاری ترفندی بود تا نفرات در قرارگاه اشرف و سایر مقرهای سازمان در عراق دوران تحت حاکمیت صدام نتوانند خود تصمیم بگیرند یا در باره خانواده هایشان فکر کنند. نشست های عملیات جاری و سیستم خاصی که سازمان برای نفرات طراحی کرده بود باعث می شد افراد از همدیگر بترسند و اعتمادی بین نفرات وجود نداشته باشد و کسی جرئت انتقاد از مسئولین سازمان و شخص رجوی را نداشته باشد.
در نشست عملیات جاری همه نفرات وادار می شدند تا از همدیگر جاسوسی کنند . هیچ کس جرات نمی کرد با همرزم و رفیقش حرف بزند و درددل و صحبت کند .هر چند درد و دل کردن با دوستان در سازمان محفل نام داشت و آن را تحت عنوان شعبه سپاه پاسداران می نامیدند و خود جرم بزرگی بود .
یکی از اهداف نشست عملیات جاری در تشکیلات رجوی این بود که غرور افراد را بشکنند و عضو تشکیلاتی را از خصلت های انسانی تهی کنند فردیت او را متلاشی کرده و تبدیل به یک رباط کنند.

stundenten polen شرکت دانش آموزان لهستانی از شهر Rzeszow در مراسم مجاهدین در 7 مارچ 2015 - برلین

در تاریخ 7 مارچ 2015 کنفرانسی درباره مسائل حقوق بشر و بنیادگرایی در برلین برگزارشد که از شهر Rzeszow واقع در لهستان حدود 800 دانش آموز در آن شرکت کردند.
باوجود بایکوت نسبت به عدم شفافیت برگزارکنندگان مراسم، بسیاری از دانش آموزان لهستانی به هدفشان که گردش توریستی از برلین با 15 یوروبود، نائل آمدند. در این فیلم نشان داده می شود که این دانش آموزان بدون توجه به روند مراسم در راهروهای بالای سالن روی زمین در حال چرت زدن هستند تا مراسم تمام شود و آنهابتوانند از سالن خارج شوند چرا که ازطرف برگزارکننده به آنها گفته شده بود:
"اگر شما محل کنفرانس را ترک کنید، هزینه واقعی اقامت شما دربرلین از شمااخذ خواهدشد."