چ11142018

Last updateچ, 14 نوامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home آرشیو اخبارآرشیو آرشیواسناد سازمان مجاهدین چَک و چونه مسعود رجوی با دستگاه اطلاعاتی صدام حسین

چَک و چونه مسعود رجوی با دستگاه اطلاعاتی صدام حسین

از گفت و شنود مسعود رجوی با مقامات استخبارات و اطلاعات عراق در زمان صدام حسین (صابر الدوری و طاهر جليل حبوش و...) سالیان دراز می‌گذرد. صحبت‌های رد و بدَل شده؛ کلمه به کلمه ثبت و ضبط شده و مقامات عراقی (چه زمان صدام و چه یعد از روی کارآمدن حزبُ الدّعوهٔ اسلامی) به آن اشراف کامل داشته و دارند.
...
اینکه رژیم پشت انتشار اینگونه اسناد بوده؛ یا کسانی «قربه‌ الی الارتجاع» به آن دامن زده‌اند، اصل موضوع (صحبت‌های رد و بدل شده بین مسعود رجوی و امثال حبوش) را زیر سئوال نمی‌برَد.سخنرانی خروشچف در کنگره بیستم حزب کمونیست شوروی سابقرا هم سازمان سیا و دستگاه تیمور بختیار و...انتشار داد. دستخط های بهرام آرام و علی زرکش را هم به‌ترتیب ساواک و همزادش بعد از انقلاب منتشر کردند اما اصل آن واقعیت داشت. دشمنان مردم انگیزه خاص خودشان را دارند و این طبیعی است.
...
این مطلب شامل چند نوبت مذاکرات مسعود رجوی است با سپهبد صابر الدوری رئیس استخبارات عراق که سرجمع شده‌‌است. (پیش از ۱۹۹۱ و یکی دو نوبت دیگر در سالهای بعد)، همچنین با سپهبد طاهر جليل حبوش (سال ۱۹۹۹، اواخر سال ۲۰۰۰ و اواسط سال ۲۰۰۱)
...
جهاز المخابرات العامة العراقية (استخبارات) نام سازمان حفاظت اطلاعات نیروهای نظامی و انتظامی است که مشهورترین بازوی سیستم امنیتی دولت عراق بود. در سرویس اطلاعاتی عراق از آغاز حکومت حزب بعث تا سرنگونی صدام حسین افراد زیر نقش زیادی داشتند:
ناظم کزار، سعدون شاکر محمود العزاوی، فاضل‌ البراک، سبعاوی ابراهیم حسن، طه عباس الأحبابی،عبدالرحمان الدوری، صابر الدوری، رافع عبداللطیف طلفاح و طاهر جلیل حبوش

جهت ملاحظه متن کامل مذاکرات مسعود رجوی با مقامات استخبارات و مخابرات عراق با فرمات PDF لطفا - اینجا - کلیک کنید!