د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home انتشارات اخبارانتشارات کتابخانه

مجاهدین خلق در آیینه تاریخ

کتابی که در دست دارید حاصل تجربیات یکی از هزاران قربانیان فرقه خطرناک مسعود رجوی می باشد ، فرقه ای که با شعارهای فریبنده آزادی ، عدالت اجتماعی ، جامعه بی طبقه توحیدی و شعارهای عوامفریب دیگر در یکی از سر فصل های خطیر تاریخ ایران هستی یک ملت کهن را با تحلیل های ذهنی و عقب مانده خود به یغما برد .

فرقه ای که بعد از انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران به عنوان نیرویی با ایدئولوژی مذهبی جاذبه های فراوانی هم در نسل جوان و هم در نسل نوجوان کشور ایران ایجاد کرده بود ، گذشته چریکی پر رمز و راز این فرقه مذهبی در زمان شاه و آرمان خواهی ضد اسلام رایج که به صورت مخالفت با سیاست های حکومت جدید اسلامی جلوه می کرد از جمله عوامل جذب جوانان ایرانی در بعد از انقلاب 1357 منجمله این نگارنده به سازمان مجاهدین خلق بود .

اسناد مکاتبات مسعود رجوی و من - دفتراول

گوشه هایی از تاریخ معاصرایران »دفتراول« به روایت سعید شاهسوندی عضو پیشین مرکزیت سازمان مجاهدین همراه با گزارش های پلیس آلمان وفرانسه

نتی برای مرگ

در این کتاب سعی شده است بابهره گیری از تحقیقات آکادمیک و بررسی های میدانی آن، به بررسی بنیادی و سیستماتیک فرقه ی تروریستی مجاهدین پرداخته شود.
از آن جا که تعداد بسیار زیادی از اقشار گرفتار فرقه ی رجوی از عامی تا تحصیلکرده از فرقه ی تروریستی مجاهدین جدا شده اند ، سعی شده تا با انطباق اظهارات مستند رهاشده ها از فرقه رجوی، به ماهیت واقعی و زشت ان دسترسی پیدا نمود و آن گاه مشخص می شود که تحقیقات علمی خانم تالر سینگر، انطباق کامل و صددرصدی با فرقه ی مجاهدین دارد.