ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home انتشارات اخبارانتشارات کتابخانه مجاهدین خلق در آیینه تاریخ

مجاهدین خلق در آیینه تاریخ

کتابی که در دست دارید حاصل تجربیات یکی از هزاران قربانیان فرقه خطرناک مسعود رجوی می باشد ، فرقه ای که با شعارهای فریبنده آزادی ، عدالت اجتماعی ، جامعه بی طبقه توحیدی و شعارهای عوامفریب دیگر در یکی از سر فصل های خطیر تاریخ ایران هستی یک ملت کهن را با تحلیل های ذهنی و عقب مانده خود به یغما برد .

فرقه ای که بعد از انقلاب ضد سلطنتی مردم ایران به عنوان نیرویی با ایدئولوژی مذهبی جاذبه های فراوانی هم در نسل جوان و هم در نسل نوجوان کشور ایران ایجاد کرده بود ، گذشته چریکی پر رمز و راز این فرقه مذهبی در زمان شاه و آرمان خواهی ضد اسلام رایج که به صورت مخالفت با سیاست های حکومت جدید اسلامی جلوه می کرد از جمله عوامل جذب جوانان ایرانی در بعد از انقلاب 1357 منجمله این نگارنده به سازمان مجاهدین خلق بود .

نویسنده: علی اکبر راستگو

"مجاهدین خلق در آینه تاریخ"  کتابی است تحقیقی که جلد اول آن  در 452 صفحه و شامل سه فصل  "تاریخچه سازمان" و "بخش مالی" و"ساختار تشکیلاتی سازمان" که توسط اقای  مهندس علی اکبر راستگو با متنی روان  و شیوا  به نگارش درآمده  و ازجمله  معدود کتاب های معتبر و مستند در باره سازمان مجاهدین خلق  می باشد.

نویسنده در این کتاب خواننده  را در جریان سیر حوادث  و تحولات سازمان قرار می دهد و شیوه های بکار گرقته شده  و طرق مختلف استفاده از امکانات  و روش های زیرکانه جلب اعتماد و استفاده از احساسات پاک انسان ها برای دستیابی به یک هدف  غیر انسانی (قدرت و دیگر هیچ)  و در یک کلام  ماهیت سازمان مجاهدین  را برای خواننده روشن می سازد.

نویسنده در این کتاب اثبات نموده که " سازمان مجاهدین" و "شورای  ملی مقاومت" و ارتش آزادیبخش" اسامی مستعار سازمان مجاهدین خلق و دراصل یک واقعیت بیش نیست که برای هر موقعیت از یکی از این اسامی استفاده می شود.

دقت نظر و انتخاب موضوعات و شیوه بررسی وقایع  و مدارک ارائه شده  و بعضی مقایسه ها بین دیروز و امروز مجاهدین خواننده را مجذوب خود می سازد.

این کتاب به خاطر این که نویسنده خود از فعالین روابط خارجی سازمان  و ساکن در آلمان بوده  و سال ها از نزدیک شاهد بسیاری از اعمال و  فعالیت های ارتباطی و مالی سازمان بوده  کتابی است مستند و قابل تکیه.

در این کتاب البته  گوشه  بسیار ناچیزی از آنچه که در درون سازمان مجاهدین میگذرد به تصویر درآمده  و بخش بزرگی از آن که در سطوح بالای تشکیلاتی و در ستاد رهبری اتفاق افتاده  ونیز مجموعه اطلاعات وارتباطات مخفی و با محافل جهانی و توطئه های ریز و درشتی  که بر علیه فعالین سیاسی سایر جریانات و حمایت ها و مساعدت های مخفی  با بخش افراطی و خشونت طلب  حاکمیت رژیم جمهوری اسلامی  و میلیتاریزه کردن فضای جامعه  برای باز گذاشتن دست نیروهای سرکوبگر و جلوگیری از تحولات جامعه به سوی دمکراسی،  هنوز مخفی و غیر قابل دسترسی باقی مانده است.

کتاب "مجاهدین خلق در آینه تاریخ"  با کلیشه و چاپ اسنادی  در کنار هر مطلب و بخشی، که عمدتا از منابع خود سازمان بدست آمده  به غنای کتاب کمک نموده  و به عنوان کتاب مرجع  برای جستجوگران و محققین  بخشی از تاریخ ایران  (پس از انقلاب)  و مسایل و مناسبات سازمان مجاهدین قابل تکیه و استناد می باشد.

در این کتاب به خوبی نشان داده شده است که چگونه  سازمان مجاهدین با تکیه بر خشونت و تروریسم، نقشی تعیین کننده  در تحکیم رژیم جمهوری اسلامی  به عهده گرفته و در هر مقطع و مرحله ای به گونه ای به جمهوری اسلامی مدد رسانده  است و متقابلا مردم را از دور مبارزه خارج نموده است. مانند شروع مبارزه مسلحانه در خرداد سال 1360 و قتل و شکنجه  کسبه  عادی  به عنوان ایادی اختناق و خبر چینان رژِم و پناه بردن به رژیم دیکتاتور بغداد و  حمله معروف به "فروغ جاویدان"  و کار شکنی و تحریک  برای جلوگیری از آتش بس بین ایران وعراق ونیز  توطئه های رنگارنگ پس  از 2 خرداد به قصد به شکست کشاندن جنبش اصلاح طلبانه  و دموکراتیک مردم و دانشجویان.

خواندن این کتاب را به کلیه علاقمندان  مسائل جنبش دمکراسی خواهی مردم ایران  بویژه هواداران سازمان مجاهدین توصیه می کنم و از نویسنده ان به خاطر تلاش و زحمت فراوانی که در تدوین کتاب بکار برده   سپاسگزاری می نمایم.

امیدوارم در آینده کسانی از سطوح بالای سازمان  که از اکثر خلافکاری ها و توطئه ها وزد و بند ها و مسائل مالی و کمک های اهدائی!! و اسرار پشت پرده،  از زمان شروع فعالیت مجاهدین در سال 1357 تا کنون اطلاع دارند از سازمان جدا بشوند و "خلق قهرمان ایران" را در جریان ای مسائل قرار دهند.

هادی شمس حائری   هلند 28 ژوئن 2004

دریافت کتاب: