ش02292020

Last updateج, 28 فوریه 2020 7pm

Back شما اینجا هستید: Home Using Joomla! Using Extensions Components Content Component Article Categories ترفند فرقه مجاهدین مسخره وتکراریست

ترفند فرقه مجاهدین مسخره وتکراریست

این اولین بار نیست که فرقه مجاهدین افراد خودرا بزیر تیغ می فرستد تا اشتباهات و خلافکاریهای رهبری را لاپوشانی کرده از یکطرف بر تضادهای داخلی سرپوش گذاشته و از طرف دیگر روابط خارجی رژیم جمهوری اسلامی را بخیال خود مختل کند. هنوز لودادن میثم پناهی دردسامبر 2015 به پلیس آلمان و علی منصوری دراکتبر 2013 به پلیس اسراییل را فراموش نشده است.

---------------------------------------------------------------

کانون آوا - 10 جولای 2018

ترفند فرقه مجاهدین مسخره و تکراریست

کانون آوا توطئه رذیلانه رهبری فرقه مجاهدین علیه دوتن از اعضای برجسته این فرقه بنامهای امیر سعدونی و نسیمه تومنی دربلژیک را بشدت محکوم کرده و خواستار تحقیقات قضایی در مورد نقش این فرقه در این ماجرا می باشد.

در اینکه دو نفر دستگیر شده دربلژیک نه تنها هواداربلکه از اعضای فرقه مجاهدین خلق بوده اند، شکی نیست. عکس هایی که از آنان در گردهمایی های مجاهدین در فضای مجازی پخش شده و همچنین عکس امیر سعدونی با مهدی ابریشمچی نشان می دهد که وی از افراد عادی سازمان نبوده است.

فرقه مجاهدین با قربانی کردن اعضای خود در این ماجرا دو هدف را دنبال می کرده است:

• لاپوشانی شکست گردهمایی 30 ژوئن این فرقه درویلپینت پاریس که با هزینه سرسام آور چند میلیون دلاری نتوانست اهداف مجاهدین جهت خوشرقصی برای آمریکا وغرب را برآورده کند. طوری که حتی صدای گاردین هم درآمد که از سخنرانان اجاره ای و تماشاگران اجاره ای نام برده است.
  • و مهمتر از آن ایجاد تنش در روابط ایران و اروپا در آستانه سفر رئیس جمهور ایران به سوییس و اتریش با هدف اعلام شده نجات برجام.

فرقه مجاهدین مدتهاست که حساب خود را از کشور و مردم ایران جداکرده و تیدیل به یک زائده کثیف سازمانهای اطلاعاتی آمریکا، اسراییل و عربستان گردیده است. مردم ایران چه بدرستی جواب رهبر این فرقه رادر تظاهراتهای اخیر درداخل کشورکاملا واضح داده اند:

"مریم تو خفه شو"