س12102019

Last updateد, 09 دسامبر 2019 6am

Back شما اینجا هستید: Home لابیگری وخلافکاریهای مجاهدین اخبارلابیگری لابی گری مجاهدین در غرب

چهره های گوناگون مسعود رجوی و هوادارانش

“مجاهدین خلق، گروه تبعیدی ایرانی ست که سالها تلاش کرده است که حکومت ایران را براندازد ، به دین پول پرداخت تا به لشکرکشی اش برای بیرون آمدن از فهرست تروریستی دولت امریکا کمک کند. در ان سال ها، دین به همراه دیگر سیاستمداران که از مجاهدین پول گرفته بودند ، از جمله رودی جولیانی به برلین رفت و در گردهمایی مجاهدین از سران غربی خواست که مریم رجوی را به عنوان رئیس جمهور ایران به رسمیت بشناسند. مجاهدین خلق علاوه بر رفتارهای تروریستی علیه ایران در جنگ خلیج به صدام حسین کمک کردند تا شورشیان عراق از جوامع کرد و شیعه را سرکوب و قتل عام کند. رجوی در این برهه یک بار گفته است:” کردها را زیر تانک ها بگیرید و گلوله هایتان را برای پاسداران نگه دارید. “

ادامه مطلب...

با وحدت عمل مردم، جان مک کین و رجوی هیچ غلطی نمیتوانند بکنند!

هرشخص  ازاین موضوع که رژیم آمریکا از نظر نظامی واقتصادی قوی تر از دیگران وازجمله ما میباشد، باخبر است ولی تنها عاقلان دانند که مردم ایران با ملاحظه ی آنچه که در عراق، افغانستان، لیبی، سومالی، سوریه و... روی داده ، بحد کافی مجرب شده اند وبعنوان یک نیروی لایزال وبالاتر ازهرقدرت نظامی، دریافته اند که برای حفظ کشور ومنافع ملی اساسی وعام خود وباوجود تمامی سلایق مختلف، متحدانه عمل کنند وچون چنین است، مک کین ورجوی هیچ غلطی نمیتوانند بکنند!

رسوایی دوباره لابی های مجاهدین در امریکا

مدارک همچنین نشان میدهند که چگونه اعضای عالی رتبه این سازمان از طریق تعدادی از همین سازمانهای تقلبی و خود ساخته حمایت های سیاسی از طریق پارلمانها را خریداری می کنند

ادامه مطلب...

لابی مجاهدین در امریکا متهم به بچه بازی و تجاوز به یک دانش آموز!!

دنیس هسترت نماینده سابق جمهوریخواه (حزب راستگرا، نظامی گرا و مذهبی‌ آمریکا) مجلس آمریکا که زمانی‌ به قهرمان "اخلاق در خانواده" شهرت داشت هفته پیش توسط پلیس فدرال آمریکا (FBI) به پنهانکاری پرداخت میلیونها دلار رشوه برای سرپوش گذاشتن روی "بچه بازی" و تجاوز به یک دانش آموز متهم شد. هسترت در دهه هفتاد میلادی معلم و مربی‌ کشتی‌ پسران در مدرسه‌ای در ایالت ایلینوی آمریکا بود. او در مصاحبات خود گفته بود که " از من آدم ساده تری پیدا نمی‌کنید!" و یا "اهمیت مبارزه با کودک آزاری از اهمیت مبارزه با تروریست‌ها کمتر نیست!."

پولهای کثیف مجاهدین

سئوال اینجاست که این همه پول از کجا می آیند و ادارات دارایی اروپا که مو را از ماست می کشند چرا چشمهایشان را بروی اینهمه خاصه خرجی ها بسته اند واگر همه چیز قانونیست پس چرا اعلام نمی شود؟ در مملکتی مثل آلمان که رئیس جمهورش بخاطر شفاف نبودن پرونده مالیش مجبور به استعفاء می شود، چطور امکان دارد یک سازمان مظنون به تروریسم میلیونها یوروخرج ؟کند ومنبع مالی آن معلوم نباشد؟

لابی مجاهدین در پارلمان اروپا

ژرار دپرس نماینده بلژیک بعد از بازگشت به پارلمان اروپا بدستور سازمان جای استیونسون را بعنوان رئیس لابی های مجاهدین در پارلمان اروپا اشغال نمود.

لابی های مجاهدین در آلمان

درکشورآلمان نیز سازمان مجاهدین خلق توانسته است حمایت بعضی از سیاستمداران سابق را بدست بیاورد که اکنون دیوانه وار مشغول لابی گری برای اهداف این سازمان می باشند