پ10192017

Last updateپ, 19 اکتبر 2017 9am

لابی های مجاهدین در آلمان

درکشورآلمان نیز سازمان مجاهدین خلق توانسته است حمایت بعضی از سیاستمداران سابق را بدست بیاورد که اکنون دیوانه وار مشغول لابی گری برای اهداف این سازمان می باشند

کانون آوا افشاء می کند:

لابی های مجاهدین در آلمان

سازمان مجاهدین خلق در فعالیت های خود برای تثبیت قرارگاه عراق جدید (اشرف سابق) وبیرون آمدن از لیست تروریستی دولت ایالات متحده از حمایت بسیاری از سیاستمداران اسبق، نظامیان اسبق و مقامات اطلاعاتی اسبق آمریکا برخوردار است.

برخی ازاین "حامیان"  در جواب  سئوالات رسانه ها عنوان کرده اند که برای سخنرانی های خود در در مراسم مجاهدین و یا حتی برای فقط نفس شرکت در آنها و نشان دادن خود چند ده هزار دلار دریافت کرده اند. [2]

حتی آژانسهای معروف لابی مانند  Brown Lloyd James    و Akin Gump Strauss Hauer & Feld  توسط حامیان مجاهدین برای حذف این سازمان از لیست تروریستی ایالات متحده بکارگرفته شده اند.

در کشورآلمان نیز سازمان مجاهدین خلق توانسته است حمایت بعضی از سیاستمداران سابق را بدست بیاورد که اکنون دیوانه وار مشغول لابی گری برای اهداف این سازمان می باشند:

1-  اوتو برنهارد  Otto Bernhardt نماینده سابق پارلمان آلمان از حزب دموکرات مسیحی، صاحب شرکت لابی

Politik- und Unternehmensberatung   (با اذعان به فعالیت های لابی گری) و رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای یک ایران آزاد وابسته به مجاهدین "DSFI" می باشد. برنهارد به طور منظم در مراسم مجاهدین شرکت می کند ومقالاتی به نفع مجاهدین درروزنامه اینترنتی  "freiewelt.net" درج می کند.

اوتو برنهارد

[1]http://tpmmuckraker.talkingpointsmemo.com/2011/08/politicians_rally_to_get_mek_off_state_department_terror_list_video.php;

[1] http://www.huffingtonpost.com/2011/08/08/mek-lobbying_n_913233.html?page=1

[1]http://motherjones.com/politics/2011/09/mujahedin-iran-mek-lobby-brown-lloyd-james;

1-      گونترفرهویگن  Günther Verheugen  کمیسر سابق اتحادیه اروپا از حزب سوسیال دموکرات نیز اخیرا در مراسم مجاهدین به عنوان یک مدافع سرسخت ظاهر شده و به تازگی در روزنامه „DIE ZEIT“  نیز مقاله ای جهت خوش آیند مجاهدین درج کرده است. .[2]

گونترفرهویگن

2-      دکتر ریتا زوسموتSüssmuth  Ritaنیز یک نماینده سابق مجلس و رئیس سابق مجلس آلمان می باشد. وی همچنین به طورمنظم در مراسم مجاهدین و کمیته همبستگی شرکت و سخنرانی می کند. مقاله ای نیز اخیرا در روزنامه "فرانکفورتر روندشاو " درج کرد که درآن به مشکل قرارگاه اشرف با نثر مجاهدین پرداخت..

ریتا زوسموت

3-      چهره جدید در صحنه، دکتر هورست تلچیک  Horst Telschik  مشاور امنیتی سابق هلموت کهل و رئیس سابق کنفرانس امنیتی مونیخ است. او در نشست کمیته همبستگی  DSFI وابسته به مجاهدین در تاریخ 16.02.2012 در برلین به عنوان سخنران شرکت کرد. تلچیک در سال 2003 مورد انتقاد عمومی قرارگرفت موقعی که از موضع خود به عنوان رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ با موقعیتش به عنوان "رئیس بوئینگ آلمان " به نمایندگی از کارتل های اسلحه سازی در تضاد منافع قرارگرفت. وی ولی به شدت انکار کرد. اکنون باید منتظر بود که کی آقای تلچیک نیز مقاله ای مچاهدین پسند در یکی از روزنامه های آلمان درج کند. .

[1] http://www.zeit.de/politik/ausland/2012-02/camp-ashraf-irak.

[1] http://www.handelsblatt.com/politik/international/ex-eu-kommissar-guenter-verheugen-im-visier-der-lobbywaechter/3530062.html; http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaftspolitik/ehemaliger-eu-kommissar-guenter-verheugen-bekommt-kontaktverbot-1590601.html.

[1] http://www.fr-online.de/meinung/gastbeitrag-von-rita-suessmuth-die-tragoedie-der-menschen-vom-camp-ashraf,1472602,11445444.html.

[1] http://www.manager-magazin.de/unternehmen/karriere/0,2828,239398,00.html.

هورست تلچیک

اما مجاهدین نه تنها سیاستمداران  سابق را برای صحنه آرایی خود به خدمت می گیرند بلکه روزنامه نگاران، وکلا و سایر افراد، بدون اشاره مستقیم به موضوع ایران - عراق با کمال مسرت در مراسم سازمان مجاهدین شرکت می کنند.

1-      دکتریوزف یوفه  Josef Joffe  سردبیر روزنامه "DIE ZEIT"، اخیرا در جلسه کمیته همبستگی  DSFI وابسته به مجاهدین در مورد کمپ اشرف سخن گفت. جالب اینجاست که آقای یوفه عضو تحریریه مجله "سیاست بین المللی،" „INTERNATIONALE POLITIK“ ازانتشارات " جامعه آلمانی سیاست خارجی"  Deutschen Gesellschaft für auswärtige Politik e.V.,  نیز می باشد. در هیئت مدیریه جامعه آقای تلچیک، آقای فرهویگن و خانم زوسموت نیز حضوردارند.

یوزف یوفه

2-       کلاوس برسر  Klaus Bresser  سردبیر سابق تلویزیون دوم آلمان نیز ازجمله سخنرانان اخیر کمیته همبستگی DSFI وابسته به مجاهدین بود.

کلاوس برسر

3-      پروفسور بسام تیبیBassam Tibi از استادان سابق روابط بین الملل دانشگاه گوتینگن به سخنرانان کمیته همبستگی اضافه شده است.

بسام تیبی

بسیارجالب است بدانیم که هم Bresser هم Tibi هم  Telschikهم  Verheugen و هم Süssmuth توسط آژانس دلالی ECON Referenten Agentur  از مونیخ به مجاهدین معرفی شدند. این آژانس هر شخصیتی را برای هر موضوعی که بخواهید در اختیار می گذارد. قیمت ها فرق می کند.

اسامی دیگری که بطور منظم در رابطه با سازمان مجاهدین خلق مطرح می شوند و انگیزه آنها برای ارائه خدمت برای استفاده های ویژه به این سازمان بحث برانگیز در خفا می باشد عبارتند از:

4-      برند هویزلر Bernd Häusler معاون و مسئول بخش حقوق بشر اتاق وکلای برلین

برند هویزلر

5-      هیله گوزه یاکوب رولف  Hille Gosejacob-Rolf  رئیس افتخاری انجمن مسایل اجتماعی آلمان

هیله گوزه یاکوب رولف

6-        کارل ولفگانگ هولتزاپفل   Carl-Wolfgang Holzapfel ، رئیس انجمن "17 ژوئن سال 1953"

کارل ولفگانگ هولتزاپفل

ازمیزان وچگونگی دریافتی های این حامیان مجاهدین که اینقدر برای لانسه کردن سازمان زحمت می کشند، در اینجا نمی توانیم طبیعتا اطلاعات کافی در اختیار افکارعمومی قراربدهیم ولی این سئوال اینجامطرح می شود که سیاستمداران اسبقی که شغلشان را لابی گری انتخاب کرده اند، آیا امکان دارد برای در خدمت قرارگرفتن برای یک سازمان بحث برانگیز و بدون اهمیت بین الملل مانند سازمان مجاهدین هیچ پولی دریافت نکنند؟

علاوه بر این بسیار جالب است که در این زمینه نیم نگاهی هم به سخنگویان مجاهدین در پارلمان اروپا، آقای ویدال کوادراس، آقای استیونسون و نماینده سابق کازاکا انداخت.

کانون آوا 12فوریه 2012